Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dizzee spoko ;p
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
CZEMU DIZZEE, PANIE?!
Nie trawię tego typa maksymalnie, jest gorszy od Akona chociaż będzie na nowej płycie UGK. Ugghghhhhhhh. No zobaczymy -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dizzee supportował RHCP w Pradze w zeszłym roku i ponoć było super.
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Spoko jest. Widziałem, przybiłem pionę, spoko. Smiesznie.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak czekam i czekam, że może ktoś napisze jak świetną płytą jest "Volta" Bjork i jak genialnym singlem jawi się 'Earth Intruders', ale widzę, że muszę ja. Akcje koncertu Bjork wzrosły dla mnie dwukrotnie. Jakoś to wszystko koresponduje z debiutem, więc liczę na mnóstwo piosenek z absolutnie genialnej pierwszej płyty. To może być najlepsza po LCD taneczna impreza na festiwalu, a nie żadne zwis.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to chyba nie slyszales nowej groove armady.. to jest dopiero taneczna plyta i to bedzie dopiero taneczny koncert.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 16.05.2007 11:32) Tak czekam i czekam, że może ktoś napisze jak świetną płytą jest "Volta" Bjork i jak genialnym singlem jawi się 'Earth Intruders', ale widzę, że muszę ja. Akcje koncertu Bjork wzrosły dla mnie dwukrotnie. Jakoś to wszystko koresponduje z debiutem, więc liczę na mnóstwo piosenek z absolutnie genialnej pierwszej płyty. To może być najlepsza po LCD taneczna impreza na festiwalu, a nie żadne zwis. Nie zgadzam się z Tobą. Ta płyta tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że styl Bjork (a szczególnie jej maniera wokalna) w ogóle nie trafia w moje gusta. Earth Intruders jest owszem przednie, rozbudziło we mnie wielką nadzieję na udany album. Niestety zawiodłem się. Sprawy nie ratuje nawet ciekawy duet z Antonym (dull flame of desire) ani współpraca z Timbalandem. Męczy, męczy, męczy. Groove Armada faktycznie taneczna, ale wielkiego zachwytu we mnie nie wzbudzili. Trzeba może lepiej osłuchać. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 16.05.2007 18:02) Trzeba może lepiej osłuchać. I potańczyć i potupać :] |
Katon |
![]()
|
Bjork to kwestia gustu. Ja uwielbiam jej głos. I część płyt. Tych mniej eksperymentalnych. A na ostatniej udało jej się wg. mnie połączyć awangardowe podejście do muzyki z wyższym stopniem słuchalności. Dla mnie nawet bardzo wysokim.
Nowa GA mnie nudzi. Taka przejażdżka po stylach. Wszystko brzmi, wszystko jest ok i tylko i wyłącznie ok. |
vold |
![]()
|
Jarałem się ostatnio jakimś numerem, który, do dzisiaj, nie miałem pojęcia jak się nazywa. Nowa Armada, jak się okazało, muszę sprawdzić.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej.
Trzeba myslec cos z zakwaterowaniem. No bo chyba fajniej byloby gdzies razem ulokowac sie w akademiku. PONOC w Gdyni ciezko cos znalezc. Ale nie szukalem. Wiec jak? Bo jak policzylem to ponad 10 osob od Nas bedzie, ktos pewnie wezmie jakiegos znajomego.. Bo na polu namiotowym nie ma co szczescia szukac. Ja w zeszlym roku za 20 zlotych za noc w Akademiku w Gdansku wygodnie mialem, prysznic tez. Ale uzalezniony bylem od SKM o 4 rano i jeszcze 10 minut na piechote od stacji conajmniej. Wiec gdyby znalezc cos w Gdyni to nawet jakby sie nie chcialo dluzec siedziec tylko o 2 zwinac to zawsze taksowka na tyle osob to tani jak barszcz winiary. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja już generalnie zakomunikowałam rodzicą, że na trzy dni muszą opuścić mieszkanie i są na tyle elastyczni, że nie ma problemu. więc jeśli nie wydarzy się zaden kataklizm to kto chce może u mnie mieszkać. zrobimy sobie znowu biforki i afterki, ne katon? a im więcej tym weselej =P
Ten post był edytowany przez Sumiko: 19.05.2007 13:20 -------------------- dupa.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
to bedziemy przyjezdzac sie myc ;]
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam fajnych rodzicow =)
tylko w sumie trzeba by zrobic jakas liste spoleczna. no ale jest jeszcze czas. -------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
A przyjęłabyś mnie z około 6 osobową ekipą?
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
u mnie na chacie wszystkie wyra chyba już zajęte, zalezy od tego ilu współlokatorów wyjedzie do 29tego ;}
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wywal ich xD
-------------------- |
Sumiko |
![]()
|
QUOTE(Katon @ 19.05.2007 17:49) wiesz jak u mnie jest. do zagospodarowania są dwa miejsca na kanapie i dwa u moich rodziców, ale jeśli komuś nie przeszkadza spanie w spiworku na podłodze to naprawde możesz przyjechać z 10 osobami, bo myślę, że będzie fajnie zrobić sobie taka wesoła tawerne na trzy dni. -------------------- dupa.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam śpie u Miśka. poza tym jemu cię pociupciało we łbie bo jest jeszcze jedno wyrko wolne.
Ten post był edytowany przez Neonai: 19.05.2007 20:54 |
Katon |
![]()
|
Spoko, perspektywa spania za darmo utwardza dupy i plecy => Myślę, że na 90% jesteśmy in.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
mam egzamin 2 lipca.
moge go zdac w przedterminie 30 maja, czyli że nie będzie mnie w Cieszynie. -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
albo rybki albo akwarium ;C
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
nienawidze mojej uczelni.
dlaczego sesja nie moze sie skonczyc jak Pan Bog przykazał z koncem czerwca??? -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 01:01 |