Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tam mam 19-29 do godziny 18. jak przez jakis egzam nie bede mogl zobaczyć SY to pindole. na wrzesien zostawiam.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam 18-7
i połowe w lipcu, wiec nie moge liczyc na wrzesien. -------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(opener.pl) Polskie zespoły grające na trzeciej scenie Z przyjemnością pragniemy ogłosić listę polskich wykonawców, którzy wystąpią na kolejnej scenie Heineken Open'er Festival 2007. Na trzeciej scenie zagrają młode talenty, a także formacje prezentujące nowe brzmienia i świeże pomysły muzyczne. Będą to: Andy, Bruno Schulz, Cała Góra Barwinków, Dezodorant Squad, Dick 4 Dick, Erijef Massiv, Gentleman!, Lars, Managga, Mikromusic, Mikrowafle, NOT, Organizm, Out of Tune, The Poise Rite. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Andy?
te Andy? -------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak te, nie ma chyba innych.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 22.05.2007 14:18) Dick 4 Dick dream came true ![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta nazwa jest gejowska jak stykanie się końcówkami
![]() dezodorant nawet, hahah, może rymują nienajgrzoej przy czym scenicznego zachowania podobno nie mają http://www.myspace.com/dezodorant polecam 'nie gadaj'. żałuje że tak mało reprezentatywne zespoły się dostają. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(vold @ 22.05.2007 20:16) żałuje że tak mało reprezentatywne zespoły się dostają. Bo oni przede wszystkim sluchaja plyt,demowek i dobieraja zespoly pod katem poziomu materialu.A dla reprezentatywnych zespolow jest konkurs na clip na onecie. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dezodorant w zeszłym roku z S Dresem startował. Nawet nieźle im szło. Miły skład, ale za dużo trochę miłych składów, a za mało naprawdę dobrych składów.
Że Andy to fajnie, bo będzie ktoś znajomy - się będzie można polansować. Co do ich muzyki, to nie są dziewczyny zbyt pomysłowe, no ale to dziewczyny, więc mają punkty za płeć. Basistka jest barmanką w B-sidzie od czasu do czasu. Sympatyczny zespół. Ale żadne tam ciekawe zjawisko muzyczne. A my na szybkości będziemy robić klip. Hehe. Z tym Out Of Tune to cała Polska pogłupiała. Napisaliśmy ostatnio discopunkowy numer, który miażdży całą ich twórczość. Ale nie, żebym się chwalił. Po prostu łatwo bardzo zmiażdżyć ich twórczość. Wstyd i hańba, że tak cudowny gatunek ma w Polsce tak marne oblicze. Dick4Dick - no ok. Może ich wreszcie zobacze. Cała Góra Gówna z tego co kojarze słaba. NOT ciekawy, ale w sumie nic takiego. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
poza tym jaki NOT nowy i swiezy?
/edit: w sensie co to za swiezy talent? znamu duzo materialow ktore beda znacznie bardziej reprezentatywne dla hip hopu, bedac podziemiem. Ten post był edytowany przez vold: 22.05.2007 21:34 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
re up: Little, Małpa, Dj Chwiał?
![]() Katon: Śniło mi się dzisiaj, że grałeś koncert z całym Hit Bit Rip na przejeździe kolejowym w moim Włocławku, tłumy ludzi słuchały ![]() A potem akcja przeniosła się do Krzeszowic (or whatever) gdzie razem z Twą dziewczyną projektowłem koszulki White Rabbit's Trip (całkiem fajne wyszły), przeglądałem jej książkę o orgiami oraz, co dziwne, Lilith uczyła mnie programowania w Visual Basicu. Ponadto w Kaczorze Donaldzie Gigancie znalezionym na półce w jej pokoju była kartka pisana ręką dziesięciolatka: "Dziękuję za pyszne naleśniki, Mateusz". To tyle offtopa ;p A, Opener bedzie, fajnie ;p WYbiera sie ktos na koncert !!! ? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 23.05.2007 08:22) Wybiera sie ktos na koncert !!! ? pewnie, ze tak! |
Lilith |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 23.05.2007 08:22) Katon: Śniło mi się dzisiaj, że grałeś koncert z całym Hit Bit Rip na przejeździe kolejowym w moim Włocławku, tłumy ludzi słuchały ![]() A potem akcja przeniosła się do Krzeszowic (or whatever) gdzie razem z Twą dziewczyną projektowłem koszulki White Rabbit's Trip (całkiem fajne wyszły), przeglądałem jej książkę o orgiami oraz, co dziwne, Lilith uczyła mnie programowania w Visual Basicu. Ponadto w Kaczorze Donaldzie Gigancie znalezionym na półce w jej pokoju była kartka pisana ręką dziesięciolatka: "Dziękuję za pyszne naleśniki, Mateusz". To tyle offtopa ;p jedliśmy niedawno naleśniki, mam komiksy z Kaczorem Donaldem, mam książke o origami i nie mam Visual Basica ;] -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
I ja of kors.
Ewa, masz jakąś książkę z orgiami =D? |
Lilith |
![]()
|
no przeciez napisałam, ze mam. umialm z niej kiedys zrobic baseta.
edit: teraz zobaczyłam tą literówkę... zboczeńcu ty... Ten post był edytowany przez Lilith: 23.05.2007 14:30 -------------------- ![]() ha! |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Big Time Sensuality
Human Behaviour Venus As A Boy Play Dead (wszystkim miłośnikom Portisheada polecam - Ahmed...) i wreszcie jedna z najbardziej kilmatycznych piosenek w historii - Hidden Place wszystkim Bjorkosceptykom ku nawróceniu =) -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no sorry. Bjork - Beatie Boys - Muse. Jestem zażenowany.
Bjork - Beatie Boys - Sonic Youth Tak powinno to wyglądać. Nie chodzi o to, że nie lubię Muse, chociaż nie lubię. Tylko no kurde. To SY mniejszymi literami boli i wpieprza mnie. -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith&Katon @ 24.05.2007 20:02) Czy ten utwor jest niemal identyczny z jakims Portishead czy z czyms innym,bo gdybym nie wiedzial, ze to Bjork - od razu powiedzialbym, ze to wlasnie to cos.. Takie charakterystyczne brzmienie wokalu.. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Lilith&Katon @ 24.05.2007 20:21) Nie no sorry. Bjork - Beatie Boys - Muse. Jestem zażenowany. Sorry, ale raczej nikt Twojego zażenowania nie wezmie pod uwagę. Szczególnie grafik, który to projektował ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE 23:12:49 najka 50 edycja openera, my podstarzałe dziadki XD 23:12:57 najka siema AHMED! ktooo??? XD 23:13:05 misiekowo xD 23:13:28 misiekowo ahaha. zlot magicznych ich dzieci i wnuków na openerze 2067 xDDDDDDDDD 23:14:03 najka XDDDDDDDDDDD 23:14:09 najka ej to by było piękne wiesz 23:14:52 misiekowo 'dziadku ahmed, a szo to za ruda paniiii?' XDDDDDDDDDD 23:15:01 najka ahahaha XDDDD 23:15:24 najka dziadziu misiu, dziadziu misiu, opowiedz jak cie o malow mlawie nie zakalapućkali XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 23:15:36 misiekowo XDDDDD 23:16:20 misiekowo 'wujku katonie, a to prawda ze ciocia lilith lubila na nałty jescic?' XDDDDDDDDDDDDDD 23:16:54 najka "pamietaj dziecko raz na zawsze: mateusz to katon, a jor tiwi is jor frend" 23:18:17 misiekowo 'tak... khyyy.... dzieci.... khyyy... <przerwa na podlaczenie do maski tlenowe>... to khhyyyy.... wszyststko .... khyyyy.... prawda' XD 23:18:25 najka XDDDDDDDDDDDDDD |
Lilith |
![]()
|
cocia lilith jeszcze wtedy bedzie nie tylko lubić, ale ciągle jeździć ;]
-------------------- ![]() ha! |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 28.05.2007 18:19) To ja juz wiem kiedy! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 07:00 |