Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie bluźnij. Na co je niby wydasz fajniejszego? Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ja już zamówiłem bilet jakiś tydzień temu i jak nie dostanę koszulki to zadyma Idę jutro zakupić bezpośrednio, a myśl o koszulce wydaje się wielce odległa, zważając na tak wielką liczbę chętnych. QUOTE Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta. Open'er 2006 to największe wydarzenie tego lata w Polsce. Nazwy zespołów zaproszonych świadczą o randze tej imprezy. Git-impreza gwarantowana ;] <bauns i lans> -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Po to są pieniądze, żeby je wydać na coś o czym się potem pamięta. właśnie się boję że jak się zlecimy to tak będzie;D -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misiek, ale będziesz miał więcej niż 4,5 zł w kieszeni gdy przyjedziemy? ;] Gość w dom, Bóg w dom. Pamiętaj.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eee. tu może być problem. ale postaram się uzbierać na pare winek;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No to wystarczy dycha ;>
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
no niestety nie. a już napewno nie na 3 dni;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Tandaradei!!! Bilecik zakupiony ;] Odliczam dni do festiwalu....
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
ja zeby miec na bilet ograniczyłem ilość pożywanego piwa do 2 dziennie ;|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja zastosowałem brawurową taktykę 'naciągnij ojca'. Nie lubię tego robić, ale na Red Hotów się wyplajtowałem kompletnie.
|
MisieK |
![]()
|
to mi pomysł podrzuciłeś. nowy semestr przyszedł. podręczniki by się przydało kupić. a ze jest ich mało(to akurat fakt, do matematyki intymnej(dyskretnej, jak kto woli) jest tylko kilka oryginałów w gdańsku;p) to i dość drogie są;>
Katon |
![]()
|
E no stary, ja naciągnąłem z otwartą przyłbicą.
Ojcze. Tato. Tatusiu. Festiwal jest. Wiesz, ten co w zeszłym roku... |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pewnie jeszcze trzynascie razy wyznales mu milosc, obiecales piekne wnuczeta w niedlugim czasie i czarujaca synowa, pozmywales i gotowales obiady przez tydzien.
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
Eee....wy to macie pomysły. A ja człowiek prosty i niepomysłowy wydałem z własnej kieszeni dwie stówy. Trzeba będzie pomyśleć o jakiejś rekompensacie. Może mały sponsoring rodzicielski na cele alkoholowo-zabawowe? Pomyślę o tym...
Ladytron na festiwalu? Niepotwierdzone, ale prawdopodobne Ten post był edytowany przez Ahmed: 07.04.2006 00:11 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
No jak żadnej lepszej kandydatki nie znajdę, to Ciebie jako tą synową przywiozę.
Błysnę ignorancją, co to zacz za zespół? Zaczynam się niepoić. Już trochę minęło od kiedy im zapłaciłem przez pocztę, a ci mi jeszcze biletu nie przysłali. |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE(Katon @ 07.04.2006 12:05) Nie martw się Katonie. Ja również nie mam zielonego pojęcia co to jest Ladytron. Usłyszałem tylko wczoraj na Trójce, że "najprawdopodobniej" przybędą. Zresztą polecam słuchanie programu alternatywnego od 20-21 (poniedziałek-czwartek). Oprócz porządnego kawałka dobrej muzyki, ciekawe konkursy z dobrymi nagrodami (wczoraj kumpel z którym jadę do Gdyni wygrał drugi karnet na Open'era. Farciarz. Po 1 maja ten bilecik będzie wart jakieś 300 zł.). Karnety na Open'era można wygrać co tydzień w czwartek, no i poza tym, spora dawka festiwalowych newsów. Cóż, trzeba będzie teraz sprawdzić ten Ladytron. Edit: potwierdzone Ten post był edytowany przez Ahmed: 07.04.2006 17:02 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
LADYYYYYTRRRRROOOON
teraz to juz orgasm na pentagramach jeszcze niech the strokes sie stawi to w majtki mi pojdzie na sto procentow. wannadiscowannadiscowannadiscooo :D -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
nooo... sweeet...
ludzie, jak ja uwielbiam akademiki ;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Czy mogłabyś w kilku słowach przybliżyć mi estetykę tego zespołu...?
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Obawiam się, że to nie do końca moje klimaty.
|
MisieK |
![]()
|
etam. fajne w miarę;p
Katon |
![]()
|
Nie no. Wytrzymam.
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Boże , same patologiczne pijaki tu som.
cholera , bym se podbił , tylko cena jakoś tak mnie nie raczy. i jeszcze prawdopodobny wyjazd na Polska - Kostaryka idzie w parze. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Katon |
![]()
|
No to się deklarować. Kto jedzie na festiwal, kto jedzie tylko na 'zlot' a kto wogóle nie jedzie (jeśli będzie fajny to będziemy namawiać, jeśli głupi to odetchniemy z ulgą - tak czy inaczej wiedza przydatna =P).
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 13:01 |