Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie wiem jeszcze... tzn pewnie koło 13-14 bede i raczej w Gdansku
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to luz. byle nie przed 10tą
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
jak ktoś 'śpi' u Sumiko i wie o której przyjeżdża to niech pisze, bo próbuję się zgrać, a poza tym sama nie trafię ;]
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja jeszcze nie wiem jak pojadę w związku z tym, że gramy. Możliwe, że samochodem z zespołem będę musiał, ale prawdę mówiąc wolałbym pociągiem z Lilith.
Tak czy inaczej, zróbmy listę. Ostateczną. Wybaczcie, że zacznę od siebie. Ludzie bez moda nie postulują doedytowanie się przez znajomego moda. -Sumiko (=P) - Katon - Lilith - Marta (siostra Lilith) - Łukasz, Tamer i Maciek (Katońskie ziomki) - Marcin, Marcin i Michał (WRT - przynajmniej drugi dzień, zależy czy dostaną karnety 'od firmy') - Potti - Nai - Miś - Tymon - Nutrias - Maciek (ziomek Nai) - Ahmed - Wojtek (Rysiek) - moje ziomy: Kamil (Dżo Koker) + Paweł (Kotlet A la Bistro) + Iza (dziewczyna Ahmeda) + Maciek + Magda (dziewczyna Kamila) + Piotrek + Magda (dziewczyna Maćka) + Karol + Adam + Natalia - Myszą - Kan - Julia (mała, blond, seksi, wolna) i Ania (wysoka, brąz, seksi, zajęta) czyli przyjaciolki mysz i kan Ahmed: Nie ma szans, żebyśmy się spotkali w pełnym gronie ;-) Ten post był edytowany przez Myśka: 20.06.2007 10:48 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak Ahmi nadal ma te wolne wejsciowki o ktorych mowil... ;>
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nieaktualne. Biletów już brak, a popyt niesamowity. allegro sugeruję ;>
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 19.06.2007 23:03) Ahmed: Nie ma szans, żebyśmy się spotkali w pełnym gronie ;-) No chyba że pod sceną na WRT. ;]Ten post był edytowany przez MisieK: 20.06.2007 09:20 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Sztuczny tłum - that's what we need =D
Kotlet A La Bistro będzie - zajebiście =) Ten post był edytowany przez Katon: 20.06.2007 10:06 |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
omg ile ludu
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
sporo, ale i tak raczej w calosci razem nie bedziemy...kazdy ma jakis swoj plan koncertow
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
MisieK. No co Ty gadasz. Toc cale zycie mowilem, ze mieszkasz w Gdyni. Nai - wezze mnie wesprzyj i poprzyj, toc przeciez wspolnie ustalismy genialne plany taksowkowe.
Smuci mnie fakt nie spotkania sie razem, bo mi tam muzyka rybka, jade po to, zeby sie zobaczyć z Myska. I Kan. I Wojtkiem. I dziewczyna Ahmeda ![]() A tak serio to kurcze no wiem, ze kazdy ma rozne plany muzyczne, ale w zeszlym roku nie bylo tak zle i byla szansa aby troche czasu spedzic razem. NO A PRZYNAJMNIEJ razem spedzimy ten czas w okresie odpoczynku czyli 12-16 kazdego dnia. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ze mna to nie jedziesz sie spotkać?
Misiek mieszka w Gdańsku, obalam plotki. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z Toba sie kiedy indziej bede spotykac
![]() Generalnie to pipka. Niepysznie sie zrobilo, bo zylem w blogiej swiadomosci GDYNIOWEGO zamieszkania Miska, stad piekne plany powrotow z Openera before sunrise. I piekne plany szybkiego transportowania sie tu i tam.. Ech ;/ Dupa pipa. ALe pal licho, niech to dunder swisnie, damy rade moze jakos. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
ale do miska sie podobno jedzie 25 minut góra. z gdyni.
|
Ludwisarz |
![]()
|
CZYM.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
tak. wiem. nie lubisz eskaemek.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
skmką. a czym. brew pozorom są w miarę zgrane z openerowymi autobusami. tak było rok temu. no i zawsze mozna wsiasc do zwyklego pociagu
![]() pozatym cały czas powtarzam na forum ze w gdansku mieszkam. czytaj ze zrozumieniem tymon. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 20.06.2007 14:23) Smuci mnie fakt nie spotkania sie razem, bo mi tam muzyka rybka, jade po to, zeby sie zobaczyć z Myska. I Kan. I Wojtkiem. I dziewczyna Ahmeda Noo, widze Tymą że się rozumiemy. Ja dokładnie po to samo jadę z tym, że Siebie zamieniam na Ciebie, a dziewczynę Ahmeda na Martę - siostrę Ewy ![]() ![]() ![]() |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponad 30 luda. Jasne, że nie ma szans się permanentnie w takiej grupie poruszać, ale:
1. Trzeba zrobić jedną wspólną, obowiązkową, zakładową imprezę z cyklu 'od 11 do 17' =D 2. Trzeba ustalać godziny i miejsca spotykania się na terenie festiwalu. To proste i praktyczne. Oczywiście każdy ma jakiś tam swój plan i swoje priorytety, ale naprawdę myślę, że na: - White Rabbit's Trip (wybaczcie, że se pochlebiam, no ale liczę na was...) - Sonicach - Beastie Boysach wielkoscenowych - Bloc Party - i przede wszystkim (no w końcu wielki, zajebisty finał festiwalu) LCD Soundsystem będą nieomal wszyscy. Nie ma co się wiązać linami, ale szkoda by było się nie uwidzieć w takim składzie chociaż raz. -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
MisieK |
![]()
|
Z racji dużej ilości luda proponuję jakieś BeachParty ;>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 20.06.2007 14:48) Generalnie to pipka. Niepysznie sie zrobilo, bo zylem w blogiej swiadomosci GDYNIOWEGO zamieszkania Miska a sie dzisiaj zawziecie ze mna klociles ;p QUOTE(MisieK @ 20.06.2007 15:34) Z racji dużej ilości luda proponuję jakieś BeachParty ;> jestem za ![]() Ten post był edytowany przez nutrias: 20.06.2007 16:09 |
nutrias |
![]()
|
I dzień
19.00 – The Car Is On Fire 20.00 – EastWest Rockers 21.00 – Sonic Youth 23.00 – The Roots 01.00 – Freeform Five 02.00 – The Strike Boys II dzień 17.00 – Dezodorant Squad 18.30 – White Rabbit’s Trip 19.00 – OSTR lub NOT (obojętne) 21.00 – Groove Armada 23.00 – Beastie Boys 01.00 – Muse III dzień 19.00 – Indios Bravos lub Dick 4 Dick (obojętne) 21.00 – Bloc Party 23.00 – Bjork 01.00 – LCD Soundsystem tak wyglada moj plan koncertow. ktos ma podobny lub identyczny? ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lilith&Katon @ 20.06.2007 15:21) 1. Trzeba zrobić jedną wspólną, obowiązkową, zakładową imprezę z cyklu 'od 11 do 17' =D lat oczywiscie ;p tymon - nie buracz. wrocisz z porannego plazowania z godzinnym opoznieniem i tez bedzie pieknie. dzień 1 18:30 PinkFreud 19:00 The Car Is On Fire 21:00 Sonic Youth 0:00 Freeform Five 2:00 The Strike Boys dzień 2 19:00 OSTR - z nudów? 20:00 Mikrowafle 22:00 Crazy P 23:00 Beastie Boys 0:00 Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach 01:00 Muse - no doobra dzień 3 19:00 Dick 4 Dick ![]() 21:00 Bloc Party 23:00 Björk 01:00 LCDSoundsystem 2:00 Smolik - jak się załapię czy ktos moze z czystym sercem polecic ktorys z polskich zespolow? (tak, bede na wrt) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
nutrias |
![]()
|
QUOTE(Myśka @ 20.06.2007 20:30) czy ktos moze z czystym sercem polecic ktorys z polskich zespolow? (tak, bede na wrt) EastWest Rockers polecam |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 08:49 |