Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 23.06.2007 03:06) Czemu muzyka ma być zsubiektywizowana do granic? no dobrze, więc przyjmijmy że nie jest. jakie mają więc być kryteria jej obiektywnej oceny? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wracając do głównego tematu;p
jak ktoś jeszcze(lilith, tymą z fretk....tfu nutrią;P?) chce zebym go odebrał z jakiegoś dworca to pisać gdzie wysiada i o której. preferuję gdańsk wrzeszcz jeśli chodzi o pociągi ;P Ten post był edytowany przez MisieK: 24.06.2007 20:03 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
to ja będę o 13.16, żeby się w miarę zgrać z Lilith i poczekajcie na mnie albo ja poczekam, ok?
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ja jeszcze nic nie wiem, bo jest jednak ewentualność taka, że przyjadę z Mateuszem dzień wcześniej
-------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mi to nadal wszystko jedno o której przyjadę 29, mam tylko problem w tym, żeby się potem dostać do Sumiko
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ja ci chyba nie pomogę. Wiem mniej-więcej gdzie sumiko ma chate ale mniej niż więcej raczej;p no i na 13 sie napewno nie wyrobie do gdyni bo o 13.19 najke odbieram z wrzeszcza
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja i Tymon, Gdansk Wrzeszcz, piatek, godzina 16.02...Misiek, prosimy o odbior
![]() |
MisieK |
![]()
|
przyjąłem;]
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzieki. a daleko od tego przystanku do Ciebie?;p
|
Potti |
![]()
|
spoko, godzina mi obojętna jeszcze, ale skoro nie wiesz gdzie mieszka Sumiko- trudno :] szukam dalej
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
QUOTE(nutrias @ 24.06.2007 20:46) w trajtku od wysiądniecia z pociągu do moich drzwi w 10 minut przy dobrym ustawieniu swiatel i tramwaju się uwiniemy ;P -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
to spoko. wyczysc dywan ;p
|
MisieK |
![]()
|
prędzej czy później będę musiał
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
potti jedziesz do gdy głównej, potem wsiadasz w skm i jedziesz jeden przystanek na wzgórze św maksymiliana (kierunek gdańsk) tam wysiadasz i z tamtad to juz moge cie łaskawie odebrac.
-------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Potti - naprawdę łatwo trafić. Skmka jedzie w dwie strony. Wystarczy pojechać w tą dobrą.
QUOTE(Kira @ 24.06.2007 18:56) QUOTE(Katon @ 23.06.2007 03:06) Czemu muzyka ma być zsubiektywizowana do granic? no dobrze, więc przyjmijmy że nie jest. jakie mają więc być kryteria jej obiektywnej oceny? Harmonia, poziom wykonawstwa (co wcale nie znaczy, że zawsze chodzi o perfekcje techniczną), pomysłowość rytmiczna, melodyczna, aranżacyjna, produkcja - to wszystko nie jest obiektywne, ale jest mocno obiektywizowalne. Przecież z książkami jest to samo. Jeśli się przeczyta jedno zdanie Tołstoja i jedno zdanie Żeromskiego to po prostu wiadomo. Nie zmienia to faktu, że można woleć Żeromskiego. Bardziej lubić. Ale to inna bajka. |
nutrias |
![]()
|
Katon, caly czas sa jakies szanse na wasz koncert w pierwszym dniu?
![]() |
Potti |
![]()
|
dam radę
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
co do pogody: po raz kolejny kąpiel w morzu pozostaje w sferze marzeń
a ja już takie plany.. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
u mnie na dzielni słoneczko, może jeszcze do piątku przygrzeje
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie lubie moknąć pod sceną.
już wolę umierać z gorąca. -------------------- ![]() ha! |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobra, mogę kogoś po godzinie 9 odebrać w Gdyni/Gdańsku. Mniej więcej wtedy będę w trójmieście.
A jeżeli na przykład ktoś jedzie z południa, może sprawdzić czy pociąg jedzie przez Łódź, możemy się w pociągu ustawić. No problemo, piszcie. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
sam siebie odbierz i przyprowadz do mnie po pierwsze.
ja tam wole chyba zeby bylo zimno niz gorąco. -------------------- dupa.
|
Lilith |
![]()
|
może być zimno, byle nie mokro.
-------------------- ![]() ha! |
Sumiko |
![]()
|
mokro będzie tak czy srak.
a deszcz jest nieco świeższy od potu =P -------------------- dupa.
|
Lilith |
![]()
|
łeeeeeeee
![]() -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 14:25 |