Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Festiwale, wszystkie jak leci!
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
kupuję kalosze
-------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
słońce, słońce na pomorzu
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jesli ktos ma kamere z Mini DV to moge wziac i obejrzymy
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
omg jakie błocko w glastonbury. wy serio z tymi kaloszami?
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie ;p chyba ze bedzie trzeba. wtedy sie cos zakupi w 3miescie i bedzie pamiatka po openerze ;]
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Ostry Z Sofą I Z Block Party Na Heinekenie Ale przeciez Bloc Party grają w niedziele? A w sobotę są na St. Gallen Open Air Festivalu.. Dziwna plotka.. Ostry polskim Mike'iem Skinnerem? Łódzki raper pojawi się gościnnie w jednym z kawałków grupy Block Party podczas pierwszego dnia Heineken Opener Festival Już w ten piątek rusza Heineken Open'er Festival 2007. 30 czerwca, w sobotę, o godzinie 19.00, na dużej scenie odbędzie się koncert O.S.T.R. i DJ Haem, z akompaniamentem muzyków grupy Sofa. Warto wspomnieć, że O.S.T.R. to jeden z trzech polskich wykonawców, którzy zagoszczą na dużej scenie, ale jedyny którego do wspólnego występu zaprosił jeden z zagranicznych zespołów! Jak poinformował managment rapera, Ostry wystąpi w jednym utworze z brytyjską grupą Block Party. Nastąpi to w sobotę, podczas drugiego dnia festiwalu. nuczą się oni kiedyś w reszcie pisać nazwę tego zespołu? |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wybaczcie glupie pytanie na dwa dni przed - ma ktos zalatwic jakis nie drogi nocleg dla calej mojej bandy? Sumiko z jakichs obiektywnych przyczyn nie moze byc obecna i jestesmy w lekkiej dupie. Jesli macie jakies pomysly to prosze o kazdy.
Ten post był edytowany przez Lilith&Katon: 27.06.2007 11:07 -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja wam mogę zaoferować moją podłogę, zmiescicie sie spokojnie i zawsze to lepiej niż pole namiotowe w atmosferze glastonbury xD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
hahaha, żeby się to komuś dwa razy przed jednym festiwalem zdarzyło, to trzeba być mną...
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ale fajnie, wszyscy zwalają sie do miśkaaa
|
MisieK |
![]()
|
komentarz moich wspollokatorów:
encik: 'apokalipsaaa!' klucznick: 'to ja sobie chyba jednak jutro pojadę' xD tak czy siak ent zostaje do piątku a klucznick jutro sie zwija ![]() śmiesznie bedzie ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
wiec nie tylko ja bede spac na podlodze
![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dzięki, Misiek!
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
MisieK |
![]()
|
pisać mi teraz skąd i kiedy mam kogo odebrać(kupować bilety na gdańsk wrzeszcz:P) i pamietajcie o śpiworkach
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
ladne kolejki beda do lazienki ;p
ja przypominam, gdansk wrzeszcz 16.02 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
misiek, a tak z ciekawości: ile to metrów kwadratowych?
|
MisieK |
![]()
|
skąd ja mam wiedziec. na sylwka kimało ze 30 osob i było dobrze ;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Potti |
![]()
|
ja o 13.16 razem ze wszystkimi z Krakowa =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
nutrias |
![]()
|
ZMIANA GODZINY I TERMINU KONCERTU DICK4DICK!
http://www.myspace.com/dick4dick II dzien, namiot,godzina 18.30 Misiek, to ile osob w sumie bedzie u Ciebie mieszkalo? |
MisieK |
![]()
|
kasia, tymą i ty, vold, potti, katon z ekipą 7 osobową czyli 13 + ja = 14.
ale bedzie bitka o dobre miejsce do kimania ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
nutrias |
![]()
|
hehe ;]
jak mozliwe to klepie sobie miejsce jakies kolo okna, bo ja lubie miec bardzo chlodno w nocy ;p |
Neonai |
![]()
|
ja mam najlepsza miejscowe, khyhy
|
Myśka |
![]()
|
no.. to kiedy pijemy?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 19:30 |