Szato de Żabol, [ciach ciach offtopa]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szato de Żabol, [ciach ciach offtopa]
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
proszę Was jesteśmy na Kulturze nie rozmawiajmy tu o jabolach. to się nie godzi z moim poczuciem estetyki. i nie jest już modne w dodatku.
-------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Sumiko - są rzeczy klasyczne. Jak czarny garnitur. Nigdy nie wychodzą z mody.
[A tak schodząc z mody na temat - trzeba komuś miejscowemu i odpowiedzialnemu powierzyć logistykę. MisieK, może nie Ty=P <do tematu Open'er Festival>] Zabrzmi to obrazoburczo, ale nie opłaca się pić jaboli w sumie. Sofia jest niewiele droższa i naprawdę dobra. Kto pierwszy rzuci kamień? Ten post był edytowany przez Katon: 02.04.2006 22:20 |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
opłaca, jeśli nie zwazasz na cos takiego jak 'walory smakowe' (o ile w ogole mozna rozpatrywac jabolska w tejze kategorii). a sofia, tak niezla, ale zbyt ladnie wyglada i kojarzy mi sie lekko z burzujstwem, a jako mlode i gniewne dziecie wychowane k'wojnie systemowi zostaje przy lesnych dzbanach i innych wynalazkach. klasykowcem trzeba być.
yoł! -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja słyszałem plotki, że ona temu taka tania, że nią Bułgarzy spłacają nam jakieś długi z erwupegowskich czasów. Tak czy inaczej no muszę przyznać, że ostatnio wolę od siar.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja przedkladam wszystkie inne wina nad klasycznego Komandosa, i jezeli pojade tam do was to mozecie byc pewni, ze ze soba przywioze. Dobre i tanie!
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Komandos ma malo voltow, slabo kopie, ale jabcock dobry :}
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No wlasnie, jest smaczny ;> Ewentualnie moge jeszcze zabrac Patyka. To jest dopiero specjal!
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wino marki wino bylo hyba najlepszym jabolem jaki w Olsztynei udalo mis ei dostac swego czasu :} Dzban jeszcze nie ejst wcale zly chociaz jest w foliowym opakowaniu to jest bardzo dobrym winem :}
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Elvuś, słońce ty moje przywieź patyczka, bo w gdańsku dostać nie mogę
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Komandos, toć to czysta klasyka, aczkolwiek różni się od Wina marki Wino jedynie etykietą (skład identyczny). Patyczaka nie napotkałem w tutejszych okolicach. Postaram się jednak znaleźć jakiś der spezialitat von Ziemia Lubelska. Degustacja regionalnych przysmaków...<mniam mniam>
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
od kiedy znajomy moj kacper postanowił mnie unikać (w związku z kwotą złotych stu którą mi że tak powiem "wisi") nie pije jabolów bo zwyczajnie nie ma tej osoby która by mnie namówiła ;p a samemu wole piwko or sth... (no dajcie spokoj, kto na wieczorek filmowy, mega-samotniczy kupuje jabola ;p) no i tak...adios jabolos, jeblos discos
Jak wino to tylko albo to prawdziwe, z prawdziwej winnicy i prawdziwych winogron albo ten pryt chamski, na sama mysl o tzw. sredniej półce dostaje mdłości (sangria i te sprawy) W sumie takie moje zdanie ![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak widze takie gatki to mnie skreca. zupelnie serio.
-------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ty myślisz ze picie jaboli jest jakoś super przyjemne?:>
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Mnie skręca jak muszę powąchać. A pogadać sobie lubię, bo sentymantalny ze mnie chopak. Ale zdrowie nie to. Winko lubię, ale raczej takie z korkiem.
|
MisieK |
![]()
|
mnie na początku skręcało. wogóle początki były ciężkie, nie bedę prezentował szczegółów bo nie chcę abyście sobie klawiatury pobrudzili.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Ja nie wiem, chyba jestem jedna z nielicznych ktora zawsze lubila i nadal lubi. Bez skretu kiszek.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Elvaralinde @ 06.04.2006 19:51) To ja bede mogl sie z Toba napic ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 06.04.2006 21:31 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Katon |
![]()
|
Bo Ty jesteś moja droga koneserko rocznik '89. Masz teraz 17 lat i szczyty formy.
|
MisieK |
![]()
|
a nasze stare wątroby sa już na wymarciu, jest jednak nadzieja, ze jak sobie zasłużę to mi przeszczepią
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Mama Ci obiecała na Mikołaja?
|
MisieK |
![]()
|
jak zostane mgr.inż. to podobno dostanę na nową droge życia.
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 07.04.2006 21:22) jeśli zostaniesz... ;d dobra to taki zarcik tylko -------------------- |
MisieK |
![]()
|
a jak nie to zamienię na nerkę. nerki mam zdrowe. nawet bardzo.
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miałem wstręt do win po Białym Patyku dawno temu.
Ale Voldius mnie przed fajnym koncertem zabrał w podwórze jakiejś Łódzkiej kamienicy, gdzie przy śmietniku spożywaliśmy Komandosa. Byłem ostrożny (niestety), a się okazał fajny. Nie piję alkoholu. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:05 |