Pytania , Pytania , Pytania..., czyli czemu do cholery tak a nie inaczej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pytania , Pytania , Pytania..., czyli czemu do cholery tak a nie inaczej
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
dręczy mnie jedno.
jak to się dzieje , że w autobusach woda dostaje się pomiędzy szyby i się tak głupio buja? komuś coś jeszcze leży na wątrobie lub chce odpowiedzieć? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nigdy nie zwrocilem na to uwagi. Ciekawe. Bede musial to sprawdzic przy najblizszej nadazajacej sie okazji.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak coś , to najczęściej w neoplanach i chyba często po deszczowej nocy.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co z jelczami i ikarusami?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Hefaj |
![]()
|
hmmm...rzadko zauważyłem , ale chyba czasem zdarza się w ikaruskach.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
A wiesz nie tylko w autobusach tak się dzieje. W pociągu też, siedzisz sobie kulturalnie pod oknem a tu nagle coś Ci zaczyna kapać na głowe. Patrzysz a przez okno przelewa się woda.
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
BlackOmen |
![]()
|
MAGIC!
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
prawie na pewno stoi za tym zydomasoneria.
wole jezdzic tramwajami, trudno sie zamoczyc (helmuty twarde i nieulegle jak cala 3 rzesza) a i towarzystwo lepsze (nie ma lepszych jajcarzy od grupy stoczniowcow jadacych na poranna zmiane). -------------------- |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
a u mnie tramwajów nie ma, więc nie wiem jak to jest jedxić tramwajem, no dobra jechałam kiedyś tramwajem ale to było dawno temu. Mamy za to trolejbusy, ale w nich też przeciekają działa magia przeciekanie szyb i jeszcze jakieś chochliki co jakiś czas sciągają im szelki tzn pantografy czy ajk to się tam zwie
![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
a ja jestem cool, bo jezdze tramwajem.
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem burzuj - woza mnie samochodem ;]
-------------------- |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
kurde Child, pobiles mnie ;(
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
niech ktos napisze ze teraz jestem damskim bokserem bo mi sie nie chce
-------------------- |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() W zimę jeżdze sankami, a w lato jeżdze rowerem ;p Pobiłem was!!!! :> ![]() Ten post był edytowany przez Lupek: 09.04.2006 22:33 |
Shell |
![]()
|
Przemoc się szerzy...
Ten post był edytowany przez Shell: 09.04.2006 22:31 -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Lupek @ 09.04.2006 21:30) Sankami? A łyżka na to: "Niemożliwe!" -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Impossible is nothing
|
BlackOmen |
![]()
|
Ta a 'Sky is the f@#$! limit'
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Tramwalaje rządzą.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
a u mnie nie ma
humpf -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No to masz przegwizdane
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hefaj @ 09.04.2006 22:32) dręczy mnie jedno. jak to się dzieje , że w autobusach woda dostaje się pomiędzy szyby i się tak głupio buja? komuś coś jeszcze leży na wątrobie lub chce odpowiedzieć? wiesz, że ostatnio jechałam autobusem i przez pół godziny nie mogłam oderwać wzroku od kolebiącej się wody. Raz znikała, potem pojawiała się. między szybami. Jak w dziecięcej zabawce. Denerwujące to było. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja skmką jezdzę i fajnie jest.
a z tą woda to wszystko przez to ze nie są szczelne. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja chodzę na pieszo.
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja jeżdżę tylko trawmajami. I zazwyczaj w nich stoję. Natomiast do domku poza Krakowem jeżdże busami (są u was busy?) i to czasem bywa hardkor i gra ze śmiercią. Co jeden kierowca to większy psychopata a w lecie jak wejdzie robotnik w sztucznej koszuli i zajedzie smrodem z pod pachy to się modlę o szybką śmierć.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:22 |