Pytania , Pytania , Pytania..., czyli czemu do cholery tak a nie inaczej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pytania , Pytania , Pytania..., czyli czemu do cholery tak a nie inaczej
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
gejofony , załóżcie se temat "Tramwaje autobusy samochody skmki trolejbusy jebusy dyktafony sanbki bobsleje' i tam se oftopujcie! XP
MisieK - żeś wymyślił. ale gdyby było nieszczelne , to by chyba chociaż odrobinę wyciekało , a nie że potrafi robić falę na pół szyby. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE jestem burzuj - woza mnie samochodem ;] Jestem większy burżuj - wożę się samochodem (na wiosnę rowerkiem). Ale, żeby offtopa nie robić: narzekacie na to, że szyby Wam w autobusach przeciekają. Toż to praktycznie żaden problem. Wiecie co to jest autobus przegubowy? Otóż, kierowca wyraźnie spieszył się takim przegubowcem, co zakończyło się ładnym wypadkiem. Autobus złamał się na pół ;] Połamane żebra, ręce, nogi itp urazy. Od tej pory nie wsiadam do autobusów komunikacji miejskiej. O cenach biletów nie wspomnę. Nie dosć że Lublin to Polska B to dowalili nam najdroższe ceny biletów w całej Polsce. edit: Hefaj, wystosuj list do Gdańskiego MPK z zapytaniem o te szyby. Może oni znają tajemnicę tego dziwnego zjaiwska? ;] Nie zaobserwowałem takich ekscesów Lublin, a też mamy Neoplany. Ten post był edytowany przez Ahmed: 10.04.2006 19:44 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hefaj @ 10.04.2006 16:40) ale gdyby było nieszczelne , to by chyba chociaż odrobinę wyciekało , a nie że potrafi robić falę na pół szyby. Właśnie, bo to cholerstwo szczelnie zamknięte jest w środku. A ja przez pięć minut byłam pewna, że zaraz mnie coś zatopi. -------------------- |
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Ja sobie kiedyś jechałam autobusem, a jak wysiadłam, to zauważyłam ,że mam całą kurtkę na ramieniu mokrą
![]() ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Wrona @ 13.04.2006 21:43) Ja sobie kiedyś jechałam autobusem, a jak wysiadłam, to zauważyłam ,że mam całą kurtkę na ramieniu mokrą ![]() ![]() jak jest pogoda , to zamiast OFFTOPOWAĆ wychodzę na dwór i próbuję coś wywijać na hulajnodze. XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a propo wywijania - widzialem dzisiaj jednego pr0 sk8etera ktory niosl swoja deske trzymajac ja za tracki ;]
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 03:08 |