[muzyka] Myslovitz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] Myslovitz
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jezeli w skali polskiego podworka, to te stwierdzenie chyba az tak nie bedzie uderzalo po oczach :)
na żywo miotą. -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Cóż, z całą moją miłością do tego zespołu, żywą legendą będą może jeszcze przez 10 lat. Potem nikt poza naszym pokoleniem nie będzie o nich pamiętał. Ale czy w ogóle powstają żywe legendy? Ostatnie już kroczą ku emeryturze.
-------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
to skaldowie naszego pokolenia! ja o skaldach jeszcze pamietam i lubie sobie o nich przypominac, wiec moze moje dzieci tez zafascynuja sie myslovitz, a w retro-radiu bedzie lecial 'maj'.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE moze moje dzieci tez zafascynuja sie myslovitz boje sie, czym moje moga sie zafascynowac, jezeli opcja muzyczna mi sie nie zmieni XD -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
młode szatany.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:40 |