..., Czyli Wierszy Kilka :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
..., Czyli Wierszy Kilka :)
Rookwood |
![]() ![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:38 |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Najwieksze wrazenie w wypowiedzi zrobilo na mnie to na dole : --------------------------------
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
"To na dole" to linia oddzielająca post od syganturki (podpisu).
-------------------- |
Rookwood |
![]()
|
Ah...
:ignorantka: |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm. Na poezyi znam się niezbyt dobrze, ale jakieś zdania mam. Nigdy na przykład nie potrafię docenić opisów krajobrazu. I dlatego pierwszy wiersz trochę traci w moich oczach-zbyt dużo epitetów na raz. Np te 'małe, różowo-złote chmury"- po diabła aż tyle? Czy chmury nie mogą być po prostu chmurami? Białymi, zwykłymi, drobnymi? Odniosę się dosłownie do estiej'a- za dużo kolorów.Aczkolwiek sens jest zachowany- przez to wiersz jest ciepły, miły, pozytywny.
'Kwiaty' są słodkie. Alegoria bardzo jasna, przesłanie klarowne i świetnie ubrane w oczy dziecka. Pozdrawiam. |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Mi sie pierwszy wiersz bardziej podobał drugi to temat taki mi sie wydal dziwny z początku, ale po ponownym przeczytaniu stwierdzilam ze nawet ąłdny. A pierwszy wiesz to bardzo mi sie spodobał a najbardziej chyba ostatni wers:
'A ty wciąż tu ze mną jesteś.' Poprostu niespodzieałam sie tego? Ale i tak mnei poruszył ciiiicho czekam na kolejne prace ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:47 |