W pokoju, tekst piosenki nie mój
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W pokoju, tekst piosenki nie mój
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Około połowy tekstów w moim
zajebardzofajnym zespole popełnia mój kuzyn i one są lepsze niż moje. Łamiąc
jego prawa autorskie i robiąc to bez jego wiedzy zamieszczam tu jeden z jego
tekstów bo jest bardzo dobry wg. mnie.
Noc od hebanu drzew czarniejsza Myśli i słowa wiąże ta noc Jak czarownice sprawy odeszły Połowę z nich dałbym na stos Straszą nostalgią badyle szare Za duże to słowo po prostu są Cieniem wsiąkają w kołdrę mary Zwykła iluzja od szyby za mgłą Ten pokój iskrzy pachnącym drewnem Odurzająca przeszłości woń Poeto piórem walczący i mieczem To miejsce, ten czas, jest jak twój dom..... Tak to wygląda w wielkim skrócie Spadł na podłogę leniwy koc Jutro się znowu nic nie nauczę Lubię czasami zarwać noc |
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
mroczne... klimatyczne...
fajne... naprawdę... AJ ŁONT TU HIR OL JUR SINGS!!! -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
tenti_tutka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 24.05.2003 ![]() |
racja -- jest dobre
chociaż jakoś nie mogę się głębszego sensu doszukać ^^ hehe -------------------- 1. "keep moving, keep dreaming" -- JC
2. "L'art...? c'est l'art, et puis, volia tout" ^^ 3. "Nikt nie jest wart twoich łez. A jeśli jest, to na pewno nie doprowadzi cię do płaczu" =)) |
Lena |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: gdzieś tam błądze myślami ... ![]() |
Z lekka mroczne ,ale bardzo fajne . Na
pewno lepiej to brzmi w wersji spiewanej . Twojemu kuzynowi Katon mozna
pozazdroscić talentu , ale twoje teksty też sa swiene .
-------------------- czarno mi i biało
uwierz w słowa z których szydzi wiatr uwierz w strach uwierz oczom i spragnionym dłonią obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia uwierz w dotyk i głos w muzykę i ciszę uwierz w tysiące codziennych spraw któregoś dnia uwierz we mnie ... |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Tomek pisze coś jeszcze?
-------------------- ![]() ha! |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie tak no do końca zachwycił.Jest dobry, ale zapomnę o nim jutro.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ej no, ale to 3 lata temu bylo ;]
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Trzy lata temu. I wielu ludziom ten tekst nie wyleciał z głowy nadal. Może przez muzykę, może przez cały tamten klimat. Tomek nie pisze. A mógłby. Może się w końcu zbierze. Lubiłem te jego teksty.
|
Lilith |
![]()
|
Katon, macie to na mp3? wez wrzuc, bez muzyki, to nie to samo!
Katon |
![]()
|
Ja nie. Nie mam nigdy naszej muzyki i nie mam naszej 'płyty'. A Ty nie masz? Zgraj i w wrzuć na rapida =D
|
Lilith |
![]()
|
eee, no gdzies jest w czeluściach mojego pokoju...
Mateusz Be. ma, bo słuchaliśmy ostatnio u niego w domu. wyciągnij od niego. -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:19 |