Odległość Od Ziemi, "Coś" napisane pod wpływem impulsu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Odległość Od Ziemi, "Coś" napisane pod wpływem impulsu
Szeherezada |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 09.01.2006 ![]() |
Odległość od ziemi
Znów wyrzuciłeś telefon Skała nigdy nie czuła potrzeby mówienia Jak ptak szybuję na wietrze widząc tylko chmury Przywiązana do ziemi ozdobną tasiemką Zastanawiałeś się kiedyś czy to wszystko musi być dla Ciebie? Świat, który kocham, pociągi do których wskakuję Może ktoś zza ściany chce oddać za nie życie? Uśmiechasz się Bawisz się papierowym kubkiem do którego przelałeś moje życie A ja ciągle siędzę na małej walizce Wskazujesz mi kierunek w którym widać ziemię A idąc spychasz chmury na mą drogę Znów dałeś mi lustro do słońca Spolt blizn daje znać o sobie Słyszę Twój głos...z fotografi Z ptakami dzielę samotny widok ziemi Święte piekło windy do nieba Ptaki, które zmieniają znaczenie w bezsens Jestem zmęczona byciem nietykalną "Dajmy sobie miłość ... mimo wszystko" -tak, to piękne __________________________________________________________________ Ja chcę się tylko wytłumaczyć ,że to koleżakna kazała mi to tu umieścić (post z mojego blogu) ;p |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Kazałam. Bo zupełnie nie znam się na białych wierszach. Proszę więc Waszmościów o napisanie kilku komentarzy dla tej zbłakanej duszy, bo ja niewiele mogę jej powiedzieć. Estiej, Katon-liczę na Was przede wszystkim
![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nie podoba mi się. Czytając czuję się jakbym czytała coś urywanego, niespójnego, chaotycznego. I zupełnie nieoszlifowanego. Jakby to był wielki kloc, z którego kiedyś ma powstać rzeźba. Ale narazie to kloc, gruby i ciężki.
Ale praktyka czyni mistrza. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Hmmm... To jest proza poetycka de facto. Kilka świetnych zwrotów (druga zwrotka), kilka dramatycznie pretensjonalnych (ten kubek chociażby), więc diagnoza Sihaji jest bliska rzeczywistości wg. mnie. Za dużo chcesz powiedzieć.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
monolog waginy.
wierszem tego nazwać nie mogę i nie chcę. brzmi ciekawie, brzmi dobrze. co jakiś czas. widzi mi się jako fragment dramatu. monologu właśnie. niekoniecznie waginy. |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Wogóle mnie nie poruszyło. ten wiersz nie wzbudza we mnie zadnyc emocjii...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:57 |