Śmierć Syriusza, Jak dokładnie umarł?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Śmierć Syriusza, Jak dokładnie umarł?
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Siódmy tom wyszedł, nowy film na ekranach... Norma.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kazia |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 28.07.2007 Skąd: z kapusty Płeć: Kobieta ![]() |
przepraszam, że zboczę z tematu (już nie będę):
strasznie trudno zdobyć uznanie na tym forum, owszem nowa książka, nowy film przypomniały mi o Harrym, tyle że na mnie działa to cyklicznie. tak samo było, gdy wychodziły wcześniejsze części książki i filmów, tylko, że wtedy nie miałam takiego dostępu do sieci. cóż, liczę, że żmudna praca i pisanie sensownych postów zmieni moją pozycję, na razie pozostaje mi być marnym mugolem (już tłuczkiem) ![]() każda emotikonka ma swojego właściciela? ![]() porobiłam przerwy Ten post był edytowany przez kazia: 29.07.2007 17:36 |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kazia @ 29.07.2007 14:31) przepraszam,że zboczę z tematu, strasznie trudno zdobyć uznanie na tym forum, owszem nowa książka, nowy film przypomniały mi o Harrym,tyle że dla mnie działa to cyklicznie. tak samo było,gdy wychodziły wcześniejsze części książki i filmów,tylko że wtedy nie miałam takiego dostępu do sieci cóż,liczę,że żmudna praca i pisanie sensownych postów zmieni moją pozycję,na razie pozostaje mi być marnym mugolem ![]() 1) nie zbaczaj z tematu ;p 2) używaj polskich znaków i rób spacje po znakach interpunkcyjnych! 3) nie kradnij emoty owcy ![]() -------------------- |
cindy |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 29.07.2007 11:51) Właściwie możnaby powiedzieć, że chyba napisałaś w sumie mało raczej wnoszącego posta. Zwolnij trochę. Nie musisz odpowiadać w czterdziestu tematach jednego dnia. Sorry, ale nie będziesz mi mówił jak, kiedy i ile razy mam odpowiadać. Zarejestrowałam się na to forum, bo naprawdę lubię Pottera, i trafiłam na tą strone przez przypadek. Widze, że to jednak był błąd. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Popłakałem się i zmoczyłem łóżko.
Chciałem udzielić Ci przyjacielskiej rady, bo pisanie dwulinijkowców w całej masie tematów w odstępie kilku minut nie jest najlepszym sposobem na zadomowienie się na forum. To, czy skorzystasz, to Twoja sprawa. Pozdrawiam, Przemek. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
cindy |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(PrZeMeK Z. @ 29.07.2007 20:54) Popłakałem się i zmoczyłem łóżko. Chciałem udzielić Ci przyjacielskiej rady, bo pisanie dwulinijkowców w całej masie tematów w odstępie kilku minut nie jest najlepszym sposobem na zadomowienie się na forum. To, czy skorzystasz, to Twoja sprawa. Pozdrawiam, Przemek. Przyjacielska rada... Jakoś nie tak to zabrzmiało, drogi Przemku. Zresztą siedząc cały dzień w domu nic dziwnego, że wypowiadam się na co ciekawsze tematy. I nie uzbierało się tego tak dużo, jak Ci się wydaje. A co do dwulinijkowców to owszem, może to być mój błąd, i raczej już się nie powtórzy. Pozdrawiam, Ania. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Cindy - jeśli poczułaś się urażona, wybacz. Nie było moim zamiarem Cię urażać.
![]() Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości, czy Syriusz nie żyje, niech obejrzy piąty film. Przypominam, że zmiany w nim zostały zaakceptowane przez Rowling. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie spoileruj Przemek
![]() -------------------- |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Ależ Wy jesteście okropni dla nowych.
Jak sobie przypomnę własne początki na forum... QUOTE(anagda @ 29.07.2007 16:28) No wiesz, Anagda! ![]() Ja na przykład zaraziłam się tym nieuleczalnie. A że to jest Owcy znak rozpoznawczy, to fakt (choć prędzej znakiem rozpoznawczym są zmieniające się z zawrotną częstotliwością avatary). No, ale ukraść Owcy avatara, to już ciężko by było. Nie zdążysz. Ten post był edytowany przez smagliczka: 29.07.2007 21:49 |
anagda |
![]()
|
Owca powiedziała, że to taka jej mania z tymi avatarami
![]() QUOTE Ależ Wy jesteście okropni dla nowych. Jak sobie przypomnę własne początki na forum... Nie jesteśmy okropni. My edukujemy ![]() Ten post był edytowany przez anagda: 29.07.2007 22:23 -------------------- |
kazia |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 28.07.2007 Skąd: z kapusty Płeć: Kobieta ![]() |
![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem, że to jej mania (trudno nie zauważyć)
![]() Że edukujemy, też wiem ![]() Że offtopujemy... Offtopujemy? ![]() |
kazia |
![]()
|
offtopowanie mi nie przeszkadza, temat już się trochę wytarł, no chyba, że to kolejne faux pas
![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(kazia @ 29.07.2007 13:31) No patrz, a my tu fioła mamy na okrągło. QUOTE(anagda @ 29.07.2007 22:23) Może to wina późnej godziny, ale jakoś mi to perwersyjnie zabrzmiało. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
kazia |
![]()
|
Na okrągło, ponieważ cały czas to razem przeżywacie, a ja - dotychczas nie mogąca pozwolić sobie na to, by tak często obcować wirtualnie, musiałam sama przeżywać, więc czasem zapał zanikał...
dobre wytłumaczenie? (cały czas się edukuję, właśnie przez ten perwersyjny wydźwięk) |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Rany boskie...
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kazia |
![]()
|
znowu podejrzane spojrzenie, dobra, koniec z offtopowaniem
![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE(cindy @ 29.07.2007 09:48) Wydaje mi się, że tam musiał być jakiś świat umarłych. Kto już do niego wejdzie, raczej nie będzie miał możliwości wyjść. Właściwie cięzko to określić. 1. Wróćcie do tematu! ![]() ![]() 2. Rozwieję wasze wątpliwości cytacikiem: QUOTE Korneliuszu, jeśli udasz się na dół do Departamentu Tajemnic - (...) - to w SALI ŚMIERCI znajdziesz kilku zbiegłych śmierciożerców czekających na twoją decyzję, co z nimi zrobić. HPiZF strona 892 Wyd Media Rodzina O tym, że to ta sama sala dowiadujemy się z rozdziałów 36 i 37 HPiZF. 3. Grunt to to, że cokolwiek napisałaś, cindy. Mi tam kilkolinijkowe posty nie przeszkadzają. Ten post był edytowany przez Miętówka: 05.08.2007 19:09 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
A ja nie rozumiem spraw religijnych związanych z HP. Jaka tam dominuje religia, czy w ogole w cos wierza? Bo teoretycznie mają Boze Narodzenie i Wielkanoc, co jest tradycja chrzescijanska, prawda? A wszystko inne łącznie z magią, duchami i nieśmiertelnością wyraznie zaprzecza temu co chrzescijanskie. O tym Rowling nie pomyslala. Poza tym nie chodza do kosciola. Nigdzie nie ma zadnej wzmianki o kosciele. Wiec poco te Święta?
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
temat był już poruszany nie raz.
w Harrym Potterze nie obchodzą świąt, mają jedyne ferie w tym czasie, obchodzą to jako tradycje związane z kulturą czy coś w tym stylu. jak ktoś ma coś do powiedzenia na temat śmierci Syriusza to PM, otworzę temat, na razie zaś zamykam. Ten post był edytowany przez estiej: 20.08.2007 15:46 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 21:24 |