Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Neonai @ 10.06.2007 15:36) No mam :D Marzy mi sie taka platoniczna milosc do rudego, kedzierzawego szkota. Z akcentem. Jer neva drenk a bier ief yer neva drenk a skuotisz bier! Edit: Hehe, to jest 41111 odpowiedz w dziale 'talk show' ;p Ten post był edytowany przez Eva: 10.06.2007 16:10 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
marzą mi się wakacje.
ale dzis miło spędziłam czas malując sobie w ogrodzie pod orzechem ![]() -------------------- ![]() ha! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wrocilem znad morza (4 dni), chce wrocic nad morze.
Nuudy. Jedyne plany to Opener, zawiezienie papierow do uczelni, otrzymanie dowodu. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
plany?
opener, WU w Warszawie?, HHK? prawdopodobnie praktyka miesięczna u wujka w Krakowie, w sensie praca w drukarni. i nie wiem sam -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
po pierwsze prawko, po drugie papiery na pg, po trzecie zaimprowizuje ;p
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE prawko O ja już się tez nie mogę doczekać. Ale mam jeszcze trzy lata. Chlip. Ale jazda to już nawet opanowana. Gorzej z przepisami... -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
O prawko!
Nie chce mi sie cholernie isc i gdzies zapisac.. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie idź! nie zdasz! lepiej sobie po karolińskich rowach pojeździj
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Kiedy przyjeżdżacie na openera? Mam kupować chipsy?
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
niektórzy 28 pewnie, niektórzy 29ty;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tez wrociłam niedawno znad morza,
a teraz niestety musze robić prawko ![]() a poza tym to zamierzam w te wakacje odpoczywać ;d -------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
poczułam dziś przez chwilę, na trasie kawiarnia - tramwaj wakacje.
ale było faaajnie. -------------------- ![]() ha! |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
jade do domu za tydzien jakiś, odbębnie miesiąc praktyk pielęgniarskich a dalej planów nie mam
![]() "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dajcie mi takiego szkota. Moj szkocki ideal - rudy, krepy, potezny, ponury i srednio urodziwy xD
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
no to jest facet
fajny ;] nie to co ci metroseksualni w reklamach, bleee. -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
taki troche troll, krasnolud.
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
ekhm!! masz cos do krasnoludow?!?!
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Obi-Wan w młodości!
|
Lilith |
![]()
|
w Gwiezdnych Wojnach był tragiczny.
-------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
ale za to rządził w Trainspotting.
|
Lilith |
![]()
|
to fakt ;]
-------------------- ![]() ha! |
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Wakacje w pracy, daleko od domu i internetu
![]() Na Opener'a chcę jeszcze się wyrwać zanim zacznę te "wakacje" ![]() -------------------- uhm.
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
najpierw opene'er, potem wypad ze znajomymi nad jeziorko. tak poza tym zadnych planow ;/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:49 |