Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
A u nas zakończenie wyglądało tak, że w czwartek przeczytaliśmy akademię, a potem moja klasa przedstawiła kilka skeczy pt. szkoła jest głupia. W piątek tylko po świadectwo, i do domku.
O jak ja lubie wakacje. Jedenasta godzina: Pobudka 12: śniadanie -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Yessssssss.
W końcu, po południu 6 lipca, skończyłem semestr i rok drugi. Ta sesja była zdecydowanie zbyt długa i męcząca umysłowo. W dodatku jeszcze muszę siedzieć w akademiku do poniedziałku tylko z powodu lenistwa administracji. Ale jest dobrze, żadnej poprawki, powinno być stypendium... Życie jest piękne :] Na razie moje plany na wakacje to - żadnej książki naukowej, za to Pratchett i Diuna, a przede wszystkim nowy komputer i granie, granie, granie ![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
hehe
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja chcialam do Florencji. Mowilam ze nie, po co do Neapolu. No ale zobaczyc neapol i umrzec wygralo. (btw nie wiem gdzie na tej dziwnej klawiaturze jest cudzyslow) I teraz mozna sie pobawic w konczenie zdania.
Zobaczyc neapol i umrzec.... ... zagrzebawszy sie w smieciach? ... ze szczescia ze sie mieszka w Polsce? ... przejechanym przez szalonego kierowce skutera? -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zobaczyc neapol i umrzec na dnie rzeki z betonowymi bucikami xD
-------------------- |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
Cristina mówiła mi że Neapol to siedziba najgorszych facetów na swiecie...fakt znałam jednego, łaził za mną,szczypał mnie i krzyczał "gnocca".... pfff....
|
Eva |
![]()
|
Hehe. Bella, cmok cmok, tromb tromb na ulicy - wszystko na porzadku dziennym.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No fajnie mam wakacje. Jestem w Świdnicy. Niestety nie mam stałego neta. No cóż trudno. Ale jest fajnie.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
za niecałe 33 godz będę w Londynie
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
a u mnie się zaczyna angina z prawej strony gardła i chcę już być w domu
![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
chciałam rzec, iż gorąco jest.
-------------------- ![]() ha! |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Italia jest magiczna i ludzie tam też są magiczni. nie wszędzie jest czysto, owszem. poza tym brak organizacji, kosmiczny ruch uliczny, w pewnym sensie ;p i parę innych niefajnych rzeczy.
ale to mnie nie odkochuje. kocham ten kraj (na równi z Meksykiem) i tych ludzi nad wszystko. naprawdę maniacko. ale niech nikt nie zaczyna ze mną tematu Italii, bo może go nie skończyć przez dłuższy czas ![]() POLACY zarzucają Włochom brud i nieporządek? che buffa storia! pff. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
jeżeli mowa o egzotycznych krajach, to byłam we Lwowie tydzień temu mniej więcej.
no coś niesamowitego. poza faktem, ze jest tam syf niemiłosierny, bieda aż piszczy, pstrokato ubrane dziewoje szarpiąc za rękaw o złotówke na bułkę wyrywają przy okazji trzmaną w ręku colę, a ogół zagryza wódkę słoniną to jest tam naprawdę pięknie. na każdej ulicy mieszkał ktoś wielce znany i czuje się unoszącą w powietrzu historię. niestety niszczeje wszystko w zastarszającym tempie... cóż, kiedy kamienicę z piaskowca odnawia się malując fasadę farbą olejną... -------------------- ![]() ha! |
Hypacja |
![]()
|
dobrze czasem zaprosic kogos zza granicy...
![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
QUOTE(Kira @ 21.07.2007 14:32) Bylas w Neapolu? xD -------------------- |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 21.07.2007 14:43) jeżeli mowa o egzotycznych krajach, to byłam we Lwowie tydzień temu mniej więcej. no coś niesamowitego. poza faktem, ze jest tam syf niemiłosierny, bieda aż piszczy, pstrokato ubrane dziewoje szarpiąc za rękaw o złotówke na bułkę wyrywają przy okazji trzmaną w ręku colę, a ogół zagryza wódkę słoniną to jest tam naprawdę pięknie. na każdej ulicy mieszkał ktoś wielce znany i czuje się unoszącą w powietrzu historię. niestety niszczeje wszystko w zastarszającym tempie... cóż, kiedy kamienicę z piaskowca odnawia się malując fasadę farbą olejną... oj tam Lwów i tak najpiękniejsze polskie miasto ;] nawet mieliśmy pomysł co by flagę namalowana w holu hotelu na polska przerobić :> -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Lilith |
![]()
|
aaaa, mam rajzefiber...
-------------------- ![]() ha! |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Lilith |
![]()
|
pa wam!
![]() -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
QUOTE(Kira @ 27.07.2007 23:59) I naprawde, NAPRAWDE jestes w stanie znalezc miejsce w Polsce gdzie co 10 metrow lezy kupa smieci, stara szafka, but i myszka od komputera? (smietnisk nie wliczamy) -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gdańsk, ul. Puszkina XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Chodzi o cale miasto, a przynajmniej jego zatrwazajaca wiekszosc xD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ahhh XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
nie orgazmitronuj mi sie tu xP
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 23:58 |