Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
czy tylko ja mam zakończenie jutro?
ale mała szkoda, bo pojutrze jade z laskami w góry, więc ten. będzie hot ;d -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jutro przedostatni egzamin, potem juz tylko formalnie musze pojsc na statystyke matematyczna (pisze formalnie, bo w normalnym terminie procent uwalajacych ten przedmiot to mniej wiecej 95 ^^) potem zakrzykne sobie 'wreszcie, kurcze blade, koniec!!!1jeden' i... bede mogl spokojnie pojsc do pracy. yych zapowiadaja sie jedne z nudniejszych wakacji w moim zyciu.
-------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Vilanda- ja równiez mam zakończenie jutro..
![]() 1.Obóz aktorki (03.07-14.07) 2.PRACA, PRACA, PRACA 3.pomoc w kręceniu Fan Filma No i tyle... ![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wróciłem znad jeziora. Mosqiutos, mosquitos, mosquitos. Nogi mam już całe podrapane i w strupach. Z głosem też nie najlepiej. Było bardzo przyjemnie, brak ludzi, cisza, leniuchowanie. Powiedzcie mi tylko czemu człowiek jeździ żeby wypocząć, a wraca jeszcze bardziej zmęczony? ;]
edit:Katon! Misiek! Open'erowy namiot rozłożyliśmy i już przywiozłem go ze sobą. Niby 4-osobowy, ale jesli nie macie gdzie spać, to sie zmieścicie. Ten post był edytowany przez Ahmed: 22.06.2006 22:04 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właśnie sie miałem ciebie pytac jak przeżyłeś ten wypad;p
Ano widzisz współczynnik wypoczynku niestety maleje wraz ze wzrostem ilości alkoholu we krwi, ze względu na skutki uboczne spożycia;p Dobrze. Ahmedzie, wogóle to jest plan przybycia dzień wcześniej;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pisałem Ci o tym intercity za 15 zł z Warszawy? 4 lipca wyjeżdżam z Lublina, jadę do Wawy, tam mamy nocleg u kumpla i o 6.50 rano na drugi dzień jedziemy intercity prosto do Gdyni. Ja na pewno będę wcześniej.
QUOTE Właśnie sie miałem ciebie pytac jak przeżyłeś ten wypad;p Tyś człowiek znad jezior. Ty sam najlepiej wiesz jak ludzie zachowują się nad jeziorem. Poza tym to nie jest temat o alkoholiźmie ;] Dodam tylko, że degustacja regionalnych napojów winopodobnych była udana. Odkryłem w sobie zdolności kulinarne i nie umarliśmy z głodu ani z zatrucia. Pełna kultura. Ten post był edytowany przez Ahmed: 24.06.2006 02:36 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
koniec. jesteśmy teoretycznie wolni, z jedenastoma świadectwami na karku, udajemy się na wakacje, potem idziemy do liceum i jakakolwiek wolność się kończy.
smutne, ale kuźwa, wakacje. trzeba to oblać. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Done. Uff, koniec, finito, przynajmniej na dwa miesiące.
A już za rok matura :> chociaż na sam koniec się zdenerwowałam. jest ktoś w szkole z wyższą średnią ode mnie :> mało tego, ten ktoś to mój wróg publiczny numer jeden, szitens. będę walczyć :} -------------------- |
Vilanda |
![]()
|
jeju, za rok będziesz lepsza, nie rób problemów ;d
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koniec roku, koncert na starowce i jak zawsze jakeis procenty ze znajomymi :]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
dzisiaj osiemnastka
jutro osiemnastka. jak ja dotrwam do niedzieli? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dasz rade. ja dałem z 6 pod rząd ty nie dasz? i zwarz na to ile ja w siebie wrzucam:P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Misiek ja od ponad miesiąca nie piłam.
i własnie z uwagi na to, że jesteś przyzwyczajony, to już Cie nic nie bierze. Jestes jak rura przeczyszona kretem. |
MisieK |
![]()
|
ja już też prawie miesiąc pożądnie nie piłem;p
ciekawe porównanie xD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
no mnie też najbardziej pasowało.
|
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
U mnie wakacje zapowiadają sie lipnie bo przez cały lipiec bedę mieszkac w szpitalu (wow, sama frajda) no a później do ustki na dwa tygodnie i następnie siedzenie w domu. Niezaciekawie. Ale i tak lepiej niż Ci co siedzą w domu
![]() ![]() Ten post był edytowany przez Aylet: 23.06.2006 22:27 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja wiem, czy nie lepiej? Ja mam do odrobienia w wakacje cztery tygodnie praktyk w biurze i dwa tygodnie na budowie. Juz pracuję nad jakimś planem, który pozwoliłby mi wyrwać się gdziekolwiek, choć na dwa tygodnie.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Jeszcze nie mam wakacji. Sesja zaliczona, ale jeszcze mam wstępne - do Kraka i na UG jako gratisowy kierunek do moich studiów. Potem teoretycznie lipiec wolny, sierpień też (ale pod alarmem, zawsze mogą wezwać :/) Jak się uda zamierzam wybyć do Hiszpanii z zahaczeniem o Francję. Na dwa albo trzy tygodnie. Marzenie. Dawno wakacje mi się tak dobrze nie zapowiadały. No, chyba, że coś mi przeszkodzi. A to jest dość możliwe, bo jest kilka czynników zagrażających memu szczęściu...
-------------------- |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
U mnie raczej mało orginalnie. Spędzie większość lata w mieście i okolicach z kolegami oraz koleżankami. Wyjade też na tydzień do Anglii. Ogólnie nie mam na co narzekać.
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja pewnie pojadę do jednego brata do Wrocławia, na - powiedzmy - jakiś tydzień i do drugiego brata, do Dublina... Ale ten drugi coś mnie nie chce. Będę walczyć.
No i jak zwykle jakieś wypady na działki czy tam inne tego typu. Dużo czasu chciałabym spędzać z ludźmi ze starej klasy, w końcu to ostatnie wakacje przed liceum ;> Ten post był edytowany przez Nimfka: 24.06.2006 11:28 -------------------- |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm Nimfka, ktorys z tych braci jest tym Kulingiem od Arkdiska? =ppp
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No, Tomek xP
Ten post był edytowany przez Nimfka: 24.06.2006 12:17 -------------------- |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
hyhyh ;] jakich to ja sie rzeczy tutaj dowiaduje ;]
|
Nimfka |
![]()
|
Mogłabym napisać to samo ;]
A tak w ogóle to znam skądś pseudonim Gusrim, który masz gdzieś tam w profilu zapisany. Możliwe, że mi Kuling kiedyś opowiadał coś, ale nie kojarze... Może mu podpadłeś i mi to opowiadał? Może byłeś na jakimś zlocie i Cię kojarzę? :} EDIT: Chwila, przemyślałam to ;p Kiedyś (2 lata temu?) mi opowiadał o jakimś młodym człowieku bardzo napalonym na HP, którego znał właśnie Arkowych rejonów chyba ;> Mogę Cię podejrzewać? Ten post był edytowany przez Nimfka: 24.06.2006 17:55 -------------------- |
Quizer |
![]()
|
Na HP ? Nie no to raczej nie to =p Jak juz to Gusrimka z arki mogl kojarzyc ;]
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:12 |