Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a ja siedze wlasnie w pizamie w pokoju marty s. siostry ewy s znanej jako lilith i zastanawiamy sie co zrobic z przepieknym krakowskim dniem.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
przeczekac az nastanie jeszcze piekniejszy krakowski wieczor :>
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Albo iść na Kraków Plaza, do zielonej budki, i zamówić sobie duuuży zimny koktajl truskawkowy. *mniam*
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Zeti @ 31.08.2007 22:14) Skad ta pewnosc? ![]() Zycie to nie bajka. Zycie plata figle. Jest okropnie msciwe i niesprawiedliwe. Co do prostytutki, platnego mordercy.. to faktycznie nie jest 'zawod'.. ale praca.. owszem. Wykonuje sie pewna prace i dostaje sie za to pieniadze, nie bedac nigdzie uprzednio zarejestrowanym ani nie spisując oficjalnej umowy. To jak ktos powiedzial praca na czarno. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 01.09.2007 00:01) QUOTE(Child @ 31.08.2007 18:57) nowe odcinki KLANu!!!!!11one i family guy! p.s. damn, pomyłka bo w drugi poniedziałek września;/ Ten post był edytowany przez GrimmY: 01.09.2007 18:31 -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(abstrakcja @ 01.09.2007 13:04) QUOTE(Zeti @ 31.08.2007 22:14) Skad ta pewnosc? ![]() Zycie to nie bajka. Zycie plata figle. Jest okropnie msciwe i niesprawiedliwe. Co do prostytutki, platnego mordercy.. to faktycznie nie jest 'zawod'.. ale praca.. owszem. Wykonuje sie pewna prace i dostaje sie za to pieniadze, nie bedac nigdzie uprzednio zarejestrowanym ani nie spisując oficjalnej umowy. To jak ktos powiedzial praca na czarno. Ja się po prostu do fizycznej pracy nie nadaję. A jakby mi tu w Polsce było zle, nie miałbym pracy, to mam dosyć dużą rodzinę w Australii ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wypasanie kangurów - srogo \m/
-------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Powiedziałeś W AUSTRALII? Oo ja pierdziu. Juz Cie lubie. Wyjdziesz za mnie?
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Zeti |
![]()
|
Może najpierw bliżej się poznamy...
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
abstrakcja |
![]()
|
Nie, bron Boze.. bo jeszcze sie rozmyslisz ;P zanim wyrazisz zgodę.
Ten post był edytowany przez abstrakcja: 02.09.2007 19:04 -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No to kiedy wesele?
(mam wolny trzeci weekend września jak coś) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Zeti |
![]()
|
za jakieś trzy lata będę pełnoletni, potem zastanowię sie co do ślubu.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
aaa, koniec wakacji...
i w dodatku jest zimno i pada i szaro jest i grabieją mi ręce i w ogóle ratunku... -------------------- ![]() ha! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ale fajnie jest mieć kogoś kto te ręce ogrzeje, ha!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
nie ma właśnie. wrzesień nas rozdziela, ah!
-------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:17 |