Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Och, Elva, nie podejrzewałem Cię o takie obciachowe hobby - that's sweet =) Ja zawsze wolałem Spidermana. I znam na pamięć kreskówki.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Spiderman i X-men to moje ulubione kreskowki z dziecinstwa ;> I zadne obciachowe - toz to klasyka!!
A co do spidermana, on w koncu wyciagnal z tych wymiarow prawdziwa Mary Jane? -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Chyba nie. Ja przestałem oglądać w tych rejonach. Bo:
a) zrobiłem się podejrzanie duży b) te wątki były głupie i stwierdziłem, że lepiej zachować dobre wspomniania ze Spidermana. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No ja wlasnie tez :p Ale chcialam sie dowiedziec, bo ostatni odcinek jaki widzialam byl z Madame Web, ktora mowila Parkerowi ze teraz musi odnalezc Mary Jane <to bylo po jakims zadaniu jego gdzie spotkal sie z innymi spidermanami z rownoleglych wymiarow>
Tak a'propos to nigdy nie lubilam watku z X-menow kiedy Wolverine wspominal ta swoja japonie czy inne chiny :d 'och Logan-san..' - a fu XD -------------------- |
Katon |
![]()
|
Ja prawdę mówiąc średnio lubiłem Xmenów, bo zbyt absurdalni byli. Kosmos, mutanci, inne wymiary... Spiderman zachowywał pewne specyficzne pozory realizmu. Neogenika... Dało się zawiesić niewiarę. Aż do momentu zapętleń czasowych i innych wymiarów. I wtedy przestałem.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a idźcie wy. gdzie te czasy kiedy ulubieńcami narodu byli krecik, wilk i zając, bolek i lolek i reksio ...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
A idz mi. Spiderman i X-meni, ewentualnie jeszcze Simpsonowie to znaki mojego dziecinstwa. Haha, 11 letnia dziewczynka ktora posluguje sie okresleniami 'lekombinatol neogenicny' XD
Tak btw. Katonie moj, to ja tez nie przepadalam za tymi kosmosami i wymiarami, dlatego nieszczegolnie podobala mi sie 'ekra-kreskuwko-nizacja' Darh Phoenix'a. No ale nie gadaj ze nie lubiles Wolverina. Wszyscy lubia Wolverina! -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja nie lubie. ale za to mam wakacje.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
Oj to zaraz Cie wykasuje!!
<piorun grzmot> Logan jest sexi. Ale stary troche XD Za to Cyklop jest cipowaty :d Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 05.06.2006 15:49 -------------------- |
Katon |
![]()
|
Do Wolverina miałem ambiwalentny stosunek. Trochę napuszony był w tej swojej mroczności. Uwielbiałem Magneto. Za to nieprzeciętnie bawiły mnie odcinki z Apokalipsem =>
|
Eva |
![]()
|
O matko jakie to bylo nudne
![]() Musze sobie zalatwic X-men ewolucje, bardziej bajkowate ale nie widzialam calosci. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Moja siostra męczyła domowników X-menami ewolucje. zapewne męczyła by dalej gdyby seria się nie skończyła(no i oczywiście któraśtam powtórka pod rząd...). może stąd mój niechętny stosunek do tej serii...
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Łaaa, jaki fajny temat :>
Xmeni moja miłość xdxdxd Ewolucję widziałam 10 razy wszystkie trzy serie, a pierwszą umiem na pamięć :> Nawet w pewnym momencie zaczęłyśmy się z koleżanką z ławki zastanawiać, jak można zmienić się w takiego fajnego niebieskiego futrzaka z trzema palcami :> z filmów widziałam tylko jedynkę i podobała mi się średnio. Reszty nie miałam okazji. Chyba jednak wolę kreskówki :D -------------------- |
Eva |
![]()
|
Z szacunkiem sie wyrazaj o Kurcie Wagnerze alias Nightcrawler! ;d Co to ma w ogole znaczyc - 'niebieski futrzak z trzema palcami'?!
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja sie nie znam, ale stawiam ze to znaczy mniej wiecej tyle co 'humanoid pokryty niebieskim futrem i majacy defekt dloni, objawiajacy sie posiadaniem trzech, a nie jak matka natura przykazala, pieciu palcow'.
pomylilem sie? :P -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
;p. a umiecie tak zrobić palcami, żeby wyglądało, że ma się trzy palce, a nie pięć? xD
jak kurt na tym obrazku: klik -------------------- |
MisieK |
![]()
|
umiałbym ale mam krzywe palce i są prześwity;p
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zaden problem. na obie dlonie [;
-------------------- |
Eva |
![]()
|
No pewnie - piece of cake ;d
A tak btw. w wypadku Kurta chyba wole wersje bardziej zblizona do.. oryginalu ;p Ale i tak nic nie przebije mojego idola ;> Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 05.06.2006 22:36 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
a ja zawsze lubiłem gumisie. one wiedziały co dobre. bo ten ich soczek to niby co? bezalkoholowy? pfff.... nie skakałyby tak po nim ;d
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tak wole takich
![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
MisieK |
![]()
|
nie mówię, że ja też nie
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 671 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
zabojcy trolli bardzo dobrze ksztaltuja osobowosc mlodego czlowieka ;]
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
MisieK |
![]()
|
potem powstają takie przeszczepy jak zabójca smoków XD
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 05.06.2006 18:15) O matko jakie to bylo nudne ![]() Musze sobie zalatwic X-men ewolucje, bardziej bajkowate ale nie widzialam calosci. http://www.youtube.com/view_play_list?p=89C9186A581EB3CB proszę. wszystkich tu na pewno nie znajdziesz, ale trochę tego jest. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:07 |