Kolejna Prośba
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kolejna Prośba
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Cóż, nie udało się. Odpadliśmy. Trochę żal, ale życie toczy się dalej. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że od dzisiaj zacznie toczyć się szybciej i intensywniej. Przynajmniej w naszej załodze.
Dziękuję wam. Ahmedowi za wsparcie, komentarze, głosy, za wszystko... Elvie za niesamowite wręcz zaangażowanie, którego ani my ani ta piosenka nie były warte. Miśkowi za baner, za końcówkę piosenki, za ojca i za wszystko. Estiejowi za baner i spokojne wsparcie. Avalonowi za bardzo rzeczową recenzję. Myśce za to, że głosowała chociaż się jej nie podobało. Matoosowi za głos, pomimo, że nawet nie słyszał. I wszystkim, którzy po prostu weszli i zagłosowali. Poczułem się... hm...nie chciałbym być patetyczny w każdym razie dziękuję. Wiele to wszystko dla mnie znaczy i nie zapomnę. Dało nam to wszystko dużo energii. To dopiero początek. Będą nowe kawałki. Będzie nasze pierwsze demo do ściągnięcia. Będą koncerty. Ruszamy dupy. Uwierzyliśmy, że się da. I za to też dziękuję. Te wakacje to będzie przełom. Nadstawiajcie uchów, bo niedługo usłyszycie o Stagnacji nie tylko na tym forum. I chętnie zagramy za piwo i nocleg u was w mieście =) Przegraliśmy z niczym ciekawym. Mówię to bez jadu. Bo w konkursie były piosenki przy których byliśmy taaaaaaacy malutcy. Niestety te zespoły się nie spodobały. Chwała jury (byłaby ta chwała jeszcze większa, gdyby wybrali nas =P), że wzbogaciła finałową edycję o przecudowny (najlepszy? chyba tak - zachęcam do głosowania właśnie na nich) "Wanted" KdN i fajny "Death Blue Sky" Farel Gott (chociaż poza produkcją nie wzbudza we mnie żadnych kompozytorskich kompleksów), bo inaczej runda finałowa nadawałaby się do bojkotu. Zachęcam do dalszego głosowania. Szczególnie tych, którzy jadą do Gdyni. Nie dajmy se wcisnąć jakiś Ust Abilizowanych... Kłaniam się do samej ziemi i dziękuję! Nie dam wam już zapomnieć o Stagnacji!!! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cóż. Szkoda, ale sam powiedziałeś, że to dopiero początki;]
I tak jestem zdania, że twe marzenie się spełni i zostaniesz gwiazdą rock;p tylko wiesz, to zobowiązuje. Slash wypijał podczas godzinnego występu litra łyski, wypalał paczke fajek i grał jeszcze lepiej:p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ale Frusciante teraz np. żyje jak mnich a gra tak, że Slash przy nim top wyrobnik. No ale co se wcześniej poćpał to jego, fakt... =P
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Frusciante teraz np. żyje jak mnich a gra tak, że Slash przy nim top wyrobnik to żes był mnie rozbawił XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Przegraliśmy z niczym ciekawym. Mówię to bez jadu. (...) Nie dajmy se wcisnąć jakiś Ust Abilizowanych... U R right. takich smetow za cholere nie wzialbym na open'era. odrobina wykopu - az tak duzo wymagam? a tu co? 'klap klap' na garach i wokaliste, ktoremu sie nie chce, ale musi.smety i nuda. ogolnie: 'myslovitz dla ubogich'. jedyne co maja lepsze - produkcja. jezeli wiec ktos nagle dostanie sporego zastrzyku gotowki i nie bedzie wiedzial, co z nia zrobic - niech fundnie Stagnacji studio Herz. tak na tydzien ;) -------------------- |
Katon |
![]()
|
|
MisieK |
![]()
|
nie jedno stworzenie już próbowało. nawet przy denacie i się nie udało;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
E tam, nie byli was warci ;d
Ja, tak jak juz wczesniej Ci pisalam, zapraszam do mnie na koncert jak juz bedziecie mieli piekny material na godzine skakania ;> To co, otwieramy fundusz 'Studio for Stagnacja'? xD -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Smutno mi się zrobiło.
Bo spodobała mi się Stagnacja i Kill Your Pride. I od drugiego razu juz prawdziwe uzasadnienia pisałem na kilkadziesiąt zdań ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
szkoda, bo fajny utwór. Głosowałam na was
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
Katon, nie martw się. genialni artyści doceniani są dopiero po śmierci.
-------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
I to miało być pocieszenie??
![]() "siedem razy upadniesz osiem razy sie podniesiesz" Ten post był edytowany przez Kara: 20.06.2006 12:32 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Katon |
![]()
|
Och tam nigdzie nie upadliśmy... Naprawdę mamy na tyle skromności w sobie, żeby nie czuć się zdradzonymi i niedocenionymi geniuszami. Po miesiącach stagnacji znowu mamy energię i ochotę. To jest najważniejsze.
Nad zmianą nazwy myślimy non stop. Ale dopóki coś naprawdę fajnego nie zatrybi to trzymamy się tradycji. Kraków. Z Rzymem jest angielska wersja. |
Katon |
![]()
|
http://muzyka.onet.pl/mojascena/0,10174,98...00,artysci.html
Znowu jesteśmy na onecie. Lista jakaś jest i wogóle. Można głosować na TAK, albo na NIE. Jak macie głosować na NIE to proponuje jednak, żebyście nie głosowali =P Dalej Killyourpride. Ale. Mam pieniądze na dwa dni w studiu. Mam. Tyle, że gitarzysta w pracy u..... się w palec. I nie wiem, kiedy mu się zagoji. Biednemu zawsze wiatr w oczy. Ale tak czy inaczej w końcu do tego studia wejdziemy. I nagramy ze trzy kawałki. I będzie to brzmiało lepiej. A może i piosenki lepsze? Nie wiem, nie mam dystansu ciągle do tych kawałków, bo są nowe. Tak czy inaczej coś tam znowu działamy. Dzięki za każdy głos! |
MisieK |
![]()
|
myśleliście katon kiedy o bisliście?;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Tak. Ale to już jak nagramy co nowego. Z Kill Your Pride'm już nie chcemy.
|
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy kogoś obejdzie jak powiem, że mię w smak? tak bardzo serio.
|
Katon |
![]()
|
Tak. Obejdzie.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kto dał cynk? że o cynie nie wspomnę? ;)
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
kliknęłam. omksnęło mi się i trafiłam na 'tak' zamiast 'nie'..
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
wstyd. na szczescie jutro bedziesz miala okazje sie poprawic.
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
taka nauczka na przyszłość, żeby bardziej uważać następnym razem.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
...a ja celowałam w pomarańczowe
![]() |
Katon |
![]()
|
To już lepiej Mycha nie próbuj =P Dzięki wszystkim.
No i nie zapominajcie o Batmanji!!! Ten post był edytowany przez Katon: 31.07.2006 18:19 |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
byl glos na tak ;d
katon moze kiedys jakis wspolny koncercik? tylko klimatami sie chyba nie zgramy bo chilljazz'core z rock'n'rollem to nie wiem jak to wypadnie ;d ale pomysl jest ;p -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:23 |