Deszcz.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Deszcz.
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Deszcz.
Słowa na wiatr rzucane. Deszcz. Czyny nie do zapomnienia, choć podobno zapomniane. Deszcz. Ruchy, miny, gesty, delikatne skaleczenia. Deszcz. Powracające wciąż niechciane wspomnienia. Deszcz. A my wszyscy jesteśmy z cukru. -------------------- uhm.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Heh.Jak spojrzałam na początek, pomyślałam:Cholera, dlaczego oni wszyscy piszą takie banały?
Ale ostatnia linijka ...sama wiesz. Bardzo, bardzo dobry pomysl, chociaz nie do konca podobaja mi sie te...no puste zwroty w zwrotce. Moznaby było wykombinowac cos orginalniejszego. Ale zamysł był świetny. I robi wrazenie:) POzdrawiam. |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie lubie takich powtorzen jak tutaj deszcz, bo wtedy wydaje mi sie, ze to jakby troche zbyt patetyczne, ale zgadzam sie, ze koncowka jest swietna, zmienia kierunek wiersza i zaskakuje
![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
całkiem niezłe. Przedmówcy mają racje końcówka zaskakująca i zmienia moje spojrzenie na ten wiersz...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Hmm wiersz jest... taki sobie no nawet jestem na tak tylko najbardzije zwrócilam uwage na to powtórzene 'Deszcz' które tak jakoś nie za bardzo mi się spodobało. Zgadzam sie ze wszytskimi... ostatnia linijka najlepsza i taka zaskakująca, że od razu zapomniałam o całym wierszu i tylko o końcówce pomyslalam
![]() |
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Dzięki za komentarze
![]() ![]() Ewelka - ja ciągle coś gryzmolę ![]() Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. -------------------- uhm.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:33 |