Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja mysle ze to juz dawno poczul.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 10.07.2006 22:33) nie wnikam. obawiam sie tego, co moglbym tam znalezc-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo fajny wyjazd, długo będę wspominał. Było warto, w sumie więcej pamiętam ze spotkań z Wami, niż z koncertów [no może poza Kanye'm i The Streets
![]() ![]() Pjona, pozdrawiam, jeszcze cośtam napiszę szczegółowo. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oja. Dopiero w sobote bede w domu. Przyjedzcie do mnie. Ja chce do Wasm a wy chciejcie do mnie, howgh, pozdrawiam.
Piwo jest dobre, piwo pic trzeba, kto pije piwo - pojdzie do nieba! Ferdynand Franciszek Rychlik. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE no i to, że nie musiałem być, aby nasłuchać się o tym, co tam robiliście z alkocholem. analfabetyzm w narodzie się rozwija widze. nawet takie podstawy zanikają. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
dżo koker |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: Looplin Płeć: Mężczyzna ![]() |
jol jol jol dzo koker is in da haus, generalnie chcialem pozdrowic z tego miejsca ekipe ktorej pan ochroniarz (ktory mial tam stac do 4) bardzo kulutralnie wzial w dzierzawe sliwowice, pozdrawiam rowniez katona ktory strescil nam cala historie muzyki przez 3 dni (czlowieku Tobie sie buzia nie zamyka), gorace 16ki (teraz blackmailingujemy ahmeda za ten alkohol, i jest naszym niewolnikiem w biedaszybie), pozdrawiam rowniez sumiko, ktora miala przyjsc na 15 minut po korkociag, ale w sumie zostala z nami na caly final miszczostf.
P.S. posstrafiam fschystkich polakuv o ktorych nie napisalem z nie wiem jakiego powodu. P.S. 2 pozdrawiam takze kotleta a'la bistro i obsluge bistro kwadrans peace, woof woof -------------------- Unchain my heart! awww
Mój źią! /Ahmed |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Avada, robisz z igły widły i zamieszanie wokół siebie. I alkohol się pisze przez samo h, jak Misiek już powiedział.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
siemasz dżo ;d
a tej śliwowicy żal;( -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
pozdrawiamy i dżukera.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dżo =***
bidny ahmed. ja tam się cały czas ciesze, że MOI znajomi o tym wszystkim nie wiedzą =P haha -------------------- dupa.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
moi też nie. przynajmniej mam taką nadzieję. Choć biorąc pod uwagę podróż kolejką Sopot - Gdynia i nasze głośne rozmowy, to ręki bym sobie uciąć nie dała.
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Joe Cocker - a któryś Ty? Wojtko z Bogdańca?
Miło było w 3mieście, ahmed akbar, salam alejkum shalom! Tu mnie fajnie niż tam. Tam było fajnie. Wogóle fajnie i.. niewinnie ![]() Dla mnie bomba. I butelki z benzyną. No i kamienie. Do zoba, wiesz? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pełna inwigilacja.
Wojtko to Rysiek Kowal. Kamil to Dżo Koker. Pawełek jeszcze się zjawi. Nuda w Świnoujściu? Leć na plażę, a nie siedzisz w kafejce. W Lublinie żyć się nie da, taka pogoda. Korzystaj z przywilejów. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
w taką pogodę to tylko w domu siedzieć, piwo pić. ja niemialbym serca dla swojej skóry ;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
tylko plywaj przy ratowniku timi, bo cie rekiny zjecom!
czy pawelek, to ow kolega z (przerazajacymi) oczyma jak dwie laguny? e, i kto mnie wpisal pochodzenie, przyznac sie! Ten post był edytowany przez kan: 12.07.2006 21:29 |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE czy pawelek, to ow kolega z (przerazajacymi) oczyma jak dwie laguny? O___O ooo tak! Paweł to Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. Chrup Chrup! Kinga, nie bulwersuj się. TimmY ciągle wszystkim zmienia sygnaturki i edytuje profile. Niechaj go rekiny po nogach kąsają za te matactwa i łgarstwa ;] Ten post był edytowany przez Ahmed: 12.07.2006 21:55 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale zeby zaraz od blondynek wyzywac ;/
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
juz 53 lata temu Howard Hawks na spolke z Marylin dowodzil, ze mezczyzni wola blondynki ;d
od tego czasu faceci chyba sie zbytnio nie zmienili ;) -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ci z małymi chyba xp
|
Child |
![]()
|
nie mialem okazji poznac rezysera XD
konspiracyjny szept: brunetki rox :} -------------------- |
kan |
![]()
|
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
ło.
ze wszystkich piszących tu wyłapałem tylko ze 2 nieczystokrwiste i "niekumate" osoby. a mnie nie poznacie przy żadnej okazji , ha. bo ja i tak inkognito jestem. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
sinatrę i dohertjego przeprasiam wsiem i wobec ;]
btw- co tu robi mój były dyrektor? XDDD (rysiu kowal elo!) Ten post był edytowany przez Cat: 12.07.2006 23:02 |
Child |
![]()
|
pozazdroscic [?] doglebnej znajomosci :}
-------------------- |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Cat @ 13.07.2006 00:01) btw- co tu robi mój były dyrektor? XDDD (rysiu kowal elo!) elo elo zią! pozdro600 zniszczu4ever! RysioPysio we wlasnej osobie :] przybylem tutaj bo nie moge juz zyc bez moich ulubionych uczniow ktorzy od niedawna zaczeli sie tutaj pojawiac :] a poza tym musze niektorzych pilnowac bo lamia regulamin i robia nieodpowiednie i nieodpowiedzialne rzeczy ![]() P.S. Nie wyrazam zgody na prezentowanie mojego wizerunku na jakichkolwiek fotografiach pojawiajacych sie na forum. Prawo takie gwarantuje mi konstutucja RP, zasady BHP i regulamin zamieszczony w ToiToi. ![]() P.S.2 Czemu do tej pory nikt z nas nie dostal na maila MegaFotoOpener2006Pack?! Chyba zaraz sie z Kokerem zaczniemy obrazac na coniektorych ![]() P.S.3 [Ahmed nie zapominaj ze jestem szpecem od szantażu ![]() P.S.4 Kolega Paweł błękitny jak laguna vel Kotlet a'la Bistro pojawi sie jak sobie komputer poskleja. P.S.5 Czytacie wy to w ogole? P.S.6 A czaicie o co chodzi? Bo ja nie... ehh te dzbany... :] P.S.7 Pozdrowienia dla kolezanki od korkociągu, ktorej nie mialem okazji poznac. Zaluje strasznie bo chlopaki sie zachwycali ogromnie ;] P.S.8 Więcej grzechów nie pamietam :] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 09:51 |