Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
QUOTE(Katon @ 18.07.2006 13:51) 17, 18, 19, 20 sierpnia - od razu pisać, że wam pasuje i że lepszego terminu nie umicie se wyobrazić. Ale na Twój przyjazd rozumiem ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie, to termin spotkania u mnie, na które Cię niniejszym zapraszam. Lublin chyba we wrześniu. Wcześniej mi się kalendarz nie wyrobi...
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gut. Jedziemy. Nie marudzić.
A jak komu nie pasuje, to zawsze można się ustawić na jakieś spotkanie w stolicy. Ja mogę nocleg załatwić. W sumie Wawa to całkiem dobre miejsce, wszyscy mają "blisko", i można wpaść na kilka dni. Hę? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jasne. Nawet w roku szkolnym można się w Warszawie na jakieś piwo spotkać. Ja mam 3,5 godziny jazdy pociągiem.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W roku szkolnym to ja moge chocby co miesiąc. od ust sobie piwa odejmę ale przyjechac bede mógł.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
tymkowie, nawet nie chce slyszec o tym, ze was nie bedzie.
w porownaniu z nami hhkemp poprostu nie daje rady. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
Czy to nie jest tak ordynarnie oczywiste?
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla matki, ojca i Karola nie.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
Więc musisz ich przekonać.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobrze, Mistrzu.
podpisano: padawan. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Myśka @ 18.07.2006 18:12) tymkowie, nawet nie chce slyszec o tym, ze was nie bedzie. w porownaniu z nami hhkemp poprostu nie daje rady. pardon ale co znaczy hhk przed moją ksywą? i czemu ja niby nie daję rady? ![]() -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Ludwisarz |
![]()
|
hhkemp - hiphopkemp - hiphop kemp
kemp. spęd ludzi którzy są ziomami. w czechach. na 3 dni. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja moge przyjechać tylko na weekend (19-20), bo wiadomo pracuje. ale przyjade, tylko, że może w nocy będzie ktoś musiał po mnie wyjść... ale jak się chce to się da.
termin już jest pewny? mam się umawiać do fryca? -------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
To Ahmed, zbieramy się do Krakowa?
Ale ja będę miał pracę i na jeden - dwa dni może będę mógł wyskoczyć :/ -------------------- ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
kurczę, ludzie OCB?!?!
bo jakoś sie doczytać nie mogę -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Halo halo, Bartek, nie zapominaj o mnie! ;p Mi pasuje ładnie i również bym się wybierała.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja może przekonam starych, to zabierzemy się w trójkę samochodem. Wówczas sprawa byłaby o wiele prostsza. Mi termin pasuje. Pracuje do 6 sierpnia, a potem jestem człowiek wolny.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ła, świetnie by było. Ale w razie czego pociągiem też się jakoś doturlamy.
|
Ahmed |
![]()
|
Cały problem polega na tym, czy rodzice obdarzą mnie tak wielkim kredytem zaufania. W sumie nie jeździłem na dłuższych dystansach niż 150km. W ostateczności pociag nie jest taki zły, tylko że bardziej kosztowny i czasochłonny. Zrobię co w mojej mocy, ażeby jechać jednak samochodem.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
wam to dobrze. ja w duecie z moja maloletnia kolezanka kinga blondynka bede telepac sie samotnie noca przez 10 godzin. ale dla krakowa wszystko. nawet gwalt i rabunek w pociagu.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myś... Dorotko ;)
Łap samolot - z Gdanska do Krakowa bilety [bez oplat lotniskowych, cokolwiek by to bylo] cenowo startuja od 99 peelenow.* Albo IC - skraca podroz o jakies 2,5h ;p zadziala, albo nie - szczegoly * tak. w pewnych okolicznosciach wolalbym zaplacic dwa razy wiecej, ale po 1,5h byc na miejscu [; Ten post był edytowany przez Child: 18.07.2006 21:33 -------------------- |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to masz więcej?Oo
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
luzik, nie ma sie czego wstydzic!
michalku - i tym sie roznimy ;P -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Różnice fajna rzecz ;)
Pewne okolicznosci = nie jade na Hunterfest [mam juz odlozone na jednodniowa wejsciowke. 'Dnia trzeciego przyjechał i zasiadł przed sceną. Stamtąd wchłaniał Dzieciaki całym sobą. I nie był on pedofilem' ;) Ksiega Trebaczy Jerychonskich, rozdzial 6, werset 66] -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 10:56 |