Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
and what's up there?
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ad 1) Tak. To jest suczka. I lubi tylko kobiety (matkę w szczególności), mnie i mojego ojca. Pogłaskasz ją chwilę i zacznie Cię oblizywać. To jest duży pies i potrzebuje dużo ciepła i miłości.
Ad 2) Na open'erze było zajebiście. Szczególnie na FF. Zresztą mało pamiętasz, bo piłaś non stop. Uwierzą. Ad 3) Mam dwie góry. Starą i nową. Na nowej jest pokój dla gości i pracownia ojca... ooooooo..... Nie wolno wchodzić do pracowni ojca bez pytania!!!!.... a na starej jest kurz i syf. I tyle. Ale jak każdy się pyta co trzy sekudny a co cztery ktoś chce tam iść to się złoszczę. O. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon, ja Cię proszę, wez tego Piłsudskiego zdejmij
![]() Swoja droga fajne zakazy. Aha, trzeba bedzie po imionach mowic. Z Opener'a dobra sciema. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kto przyniesie portret Romka D.? :}
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ksywki wasze to tam wiecie. Da się wyjaśnić. Ale Katon nie istnieje. Mateusz jestem. Mateusz. Nawet po nazwisku możecie. No Katon. Hehe.
Józek będzie na was spoglądał zza wąsa z co drugiej ściany. Taka karma. Romka się u nas nie czci. Jakkolwiek ja na przykład cenię pewnie tezy. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja chciem do katona
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i tak jak sie napijecie to bedziecie mówić do mateusza katonie, o to akurat moge sie założyć.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja się będę kompać w stawie.
nago. z Tymonem. zobaczycie. -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
fajnie
wam -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katonie, to zdjęcie miało iść do avatara, o ile dobrze pamiętam. Jest GENIALNE!
QUOTE Nie wolno opijać barku mojego ojca bez pytania. Ja obiecuję, że za każdym razem najpierw zapytam. QUOTE Nie wolno wchodzić na MF w towarzystwie moich kolegów, ani nawet wspominać, że istnieje takie coś. Z Open'era się znamy, get it =D? Też miałem taki ambitny plan przed Open'erem. Teraz wszyscy moi najbliżsi znajomi wiedzą o MF. Jestem dumny. Ten post był edytowany przez Ahmed: 20.07.2006 19:45 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 20.07.2006 18:02) z którym Tymkiem? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
obajzwei
![]() -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
kto ma mtv polska niech wlacza
etam, w sumie myslalam ze ciekawszy bedzie ten program. Ten post był edytowany przez Neonai: 20.07.2006 20:37 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ten kolo w blond grzywce naduzywajacy slowa 'zajebiscie' to moj ziom, to nic, ze jeszcze o tym nie wie.
poza tym: malo malo maloooooo! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no bo taki program przynajmniej z godzine powinien trwać. i wiecej o artystach, a nie o kiblach na początku. ta kamera pod prysznic to juz przegiecie.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Sumiko @ 20.07.2006 19:02) do kąpieli nago zawsze byłam skłonna. ale teraz w związku z owcoawanturą naczytałam się ff z KL i mi na jakiś czas obrzydziło goliznę XP te, a w ogóle kto jedzie? sumi, mysz, tymą1, tymą2.... kto jeszcze ja nie, raczej /mysz Ten post był edytowany przez Myśka: 20.07.2006 21:18 |
Neonai |
![]()
|
mój duch z wami pojedzie.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a moja wątroba. przyda wam się nadprogramowa.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
Ty swoją to lepiej trzymaj na wieszco.
|
MisieK |
![]()
|
Wiem, ale potem moge ją im wysłać w paczce do krakowa, no nie?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
na ich miejscu nie chciałabym zużytej.
|
Ludwisarz |
![]()
|
QUOTE(Cat @ 20.07.2006 20:59) QUOTE(Sumiko @ 20.07.2006 19:02) do kąpieli nago zawsze byłam skłonna. ale teraz w związku z owcoawanturą naczytałam się ff z KL i mi na jakiś czas obrzydziło goliznę XP te, a w ogóle kto jedzie? sumi, mysz, tymą1, tymą2.... kto jeszcze no i jeszcze ja, tymą3 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
Najka, nie zużytej tylko wyćwiczonej.
Child |
![]()
|
uważaj, bo ją przetrenujesz ;}
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
za zasługi dla polskiej gospodarki wysokoprocentowej dostanę nową.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 02:50 |