Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja protestuję. Czemu Niewinni Czarodzieje są mężczyzną? To czyta dyskryminacja XD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czyta czyta.
Niewinny Czarodzieje są bezpłuciowi. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
"Czysta" miałam na myśli XD
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
:(
dupki co ludziom smaka robicie -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ba. aż poszedłem do lodówki po piwo.
dorotka a ty nie pij, nie możesz. -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
przez najblizsze trzy tygodnie na pewno nie bede, nie boj sie.
a tymczasem usmierzam bol i pije. pan w sklepie i ani pani w pubie nie maja nic przeciwko. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
oj ja będę. na konwencie XD
dorotka, dorotka, co z ciebie wyrośnie.... -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Alkohol jest pomocny w cwiczeniu stylu Pijanego Mistrza ;P
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Sihaja |
![]()
|
A ja piłam Raki w Turcji. Całkiem niezła anyżówka. Choć nie wszystkim Polakom wchodzi.
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja tak na temat:
Kto chciałby się spotkać w 3mieście w przyszłym tygodniu nadchodzącym w jego drugiej części? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kurde, może ja. Mam ochotę na jakiś desperacki wyjazd z noclegiem jak żul. Ale nic na pewno. Zobaczę...
Potem jeszcze Mława. Trzeba coś pożyć, bo mało tego życia w życiu coś ostatnio. A Dorotce dajcie trochę popić. Wyjątkowo ją usprawiedliwiam. |
Sihaja |
![]()
|
Ja! Ja!
-------------------- |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
ten, no, ja tez niby. ino jak mnie bedziecie chcieli.
Ten post był edytowany przez kan: 30.07.2006 19:45 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Przemyślimy to Kingo =D
|
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
łaskawco ; )
|
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co powiecie na wypad na EXPO do Ubersreik?
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Katon |
![]()
|
Och, mam zamiar aby o mnie mówiono Katon Łaskawy. Bo jeśli nie zostanę gwiazdą rocka, co będzie bolesnym rozczarowaniem, to zostanę wielkim przywódcą.
|
MisieK |
![]()
|
potrzebuje imprezy. i to szybko. za mało piwa/wódki/wina/innych takich. aj need faza.
TYLKO KURZA NOGA PIENIĘDZY BRAK ;( -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
To z kapeluszem i gitarą na róg XD
-------------------- |
Katon |
![]()
|
No ba!
|
kan |
![]()
|
ewentualnie moze byc to jednoczesnie twoj pseudonim artystyczny. masz potencjal, wierze w twoje zdolnosci w kazdym zakresie.
teraz juz mnie chcecie, prawda ;>? |
MisieK |
![]()
|
nie mam kapelusza, tymbardziej gitary. mam harmoniję ale jak bym zaczą grać, czego dawno nie robiłem to bym za najbliższym rogiem tak wpierdol dostał, że by mnie matka za ogra uznała i co bandziorów to doprawiła wałkiem do ciasta.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
Kan, wiesz, teraz to przekonywałaś Katona. A my? A my to co?
MisieK - może po prostu by ci ludzie wrzucali kasę, żebyś przestał grać? Ten post był edytowany przez Sihaja: 30.07.2006 19:59 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
bez łapówy się nie obejdzie. oj wódka zejdzie ci w pobliskim sklepie dość szybko. mnie też możesz w takim razie przekonać, choć pewnie mnie nie będzie.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
kan |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:07 |