Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak. Nic tak nie pomaga, jak trochę wazeliny. Jakkolwiek ja wcale nie wiem czy będę =P
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
No dobra, rozszyfrowałaś nas. Grr.
Katon, będziesz, będziesz. Nie ma, że nie będziesz. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jest. Piniondze nie rosnom na drzewach. Ale postaram się wyrwać. Kto mnie prześpi, gdyby mi się cygaństwa odechciało, e =P?
|
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja moge pokazac ktoredy na plaze
![]() |
Katon |
![]()
|
Sam wiem, ale no dobra... Tylko wiesz, spokojnie, nie musisz nam się praktycznie przydać, żebyśmy chcieli żebyś była, wiesz... nie jesteśmy aż tacy =D
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mogę się spytać rodzinki, ale nie sądzę. Ale jakby co, to będziemy kombinować. Może u któregoś z moich znajomych... Nie wiem, zobaczymy co się da zrobić.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Oj tam, nie musisz się tak poczuwać do obowiązku =P
|
Sihaja |
![]()
|
No wiesz. Ja tu Ci się staram pomóc, a Ty... Phi.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Ależ ja doceniam i bardzo dziękuję =) Tylko wiesz, nie chciałbym bez potrzeby robić kłopotu np. Twoim znajomym, którzy mnie na oczy nie widzieli i mają prawo posądzać o najgorsze...
|
Sihaja |
![]()
|
Phi
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Oj widzę, że trzeba będzie odprawić misterium przebłagalne... Cóż... odprawię... nawet to lubię =)
Przepraszam i błagam o przebaczenie, że moje poczucie humoru graniczące często z chamstwem i indolencją przekroczyło granicę. Mam nadzieję, że nie będziesz sie na mnie już gniewać i złościć, bo ja naprawde bardzo przepraszam i dziękuję. |
Sihaja |
![]()
|
Phi XD
Po namyśle... Przebaczam. *Teraz zostawiamy miejsce na padanie sobie w ramionach i gwałtowne szlochy* -------------------- |
Katon |
![]()
|
Dobra inni - ewentualnie możecie już coś napisać =D
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
w przyszły weekend przyjeżdża do mnie Czeko i mam was wszystkich w dupce. ha.
-------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
Tam przynajmniej będzie nam ciepło.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
łoho. jestem bogaty. mam 78 pelenów.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja 8 mth i sporo kamykow i co?
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i wirtualny musk.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sihaja |
![]()
|
Mówiłam, że kapelusz na rogu to dobra inwestycja.
Quizer, Ty na Arkadii? -------------------- |
MisieK |
![]()
|
a kiedy go tam nie ma.
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kiedy serv zalicza down?
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jak? Pijemy?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hyh. Arka nie pada nigdy ;P Czasem tylko jest "W tej chwili Arkadia jest otwarta wylacznie dla czarodzieji" czy jak kto woli "wylacznie dla Zakonu Sigmara" ;]
-------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
wlasnie. kiedy? mowisz o tym tygodniu, o srodzie czy (lub i ;>) czwartku?
poprosimy o szczegoly. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:53 |