Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ja mogę do tej środy
rzadko odmawiam -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hej.
Mam problem i prosze o pomoc. Telefony do prywatnych kwater, burs, akademików czy porządnych schronisk na terenie całego TRÓJMIASTA. Ja wiem, ze jest www.trojmiasto.pl ale moze akurat sasiad wynajmuje cos, moze znacie jakies akademiki gdzie moze byc wolne itd. Bardzo prosze o pomoc, do jutro do popoludnia. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja nie wiem jak to będzie. W sumie najchętniej to bym przyjechał w środę a pojechał w czwartek. Ale nie wiem czy Tymon wtedy będzie. Tymon, będziesz? I w sumie jakbyś w jakiejś bursie spał to ja z Tobą bym chciał.
Rym jak z Batmanji, ha! |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
plaża na stogach jest baaardzo wygodna i intymna, zapewniam, że będzie wam tam lepiej niż w jakiejkolwiek bursie ;P
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Szczególnie w kroplach rzęsiście padającego deszczu... =)
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
O. Właśnie teraz pada...
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Teraz to niech se pada.
TimmY, jesteś pomysłodawcą... konkrety, konkrety...! Ten post był edytowany przez Katon: 31.07.2006 19:13 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
No. Ja jade 7:59 do Gdanska. Mieszkam tam gdzie wtedy.
Mam pod opieka dwie kolezanki. Wiec na jakis calonocny melanz sie srednio zapowiada, ale mozna go przedluzyc w moim akademiku czy cos. Albo je wziac. Jade w srode. W piatek wieczorem moi starzy przyjezdzaja na Jarmark i przejmuja mnie pewnie w sobote. Proponuje.. Czwartek ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 79 Dołączył: 10.07.2006 Skąd: kinga blondynka Płeć: Mężczyzna ![]() |
kolezanki polozyc grzecznie spac i wio na picu!
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
upic je i wyko... albo nie. za stary juz na to jestem.
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
....rzystać? ;]
fajnie Wam nawet. za daleko mam nad morze. Wiadomość dla Lublinian: jadę samochodem do Krakowa. Tak wynika za wstępnych ustaleń. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
Ustalcie jakis termin na srodowy wieczor, czwartkowe popoludnie lub piatkowe popoludnie LUB jesli bedzie brzydka pogoda na ktorekolwiek przedpoludnie w tych dniach procz srody i poinformujcie mnie smsem znacie numer elo.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Katon coś mówił o jutrze. On będzie dziś po południu na forum, więc się wypowie. Ja się dostosuję, przynajmniej do 95% terminów
![]() -------------------- |
Myśka |
![]()
|
ja bym prosiła jutro wcześniutko, np. o 14, 15. najlepsza pora na picie piwa ;P ogarnie mnie gorączka pakowania się, więc nie będę miała za dużo czasu. ale zawsze coś.
sihajo oczywiście przyjeżdżasz do gdańska :> -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
kan |
![]()
|
15 jest dobra.
sopot? gdansk? gda, buraku! Ten post był edytowany przez Myśka: 01.08.2006 14:21 |
Ludwisarz |
![]()
|
No to smacznego.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
kan |
![]()
|
to proponujcie inne godziny, ja zatroskana o dorotke chcialam azeby i ona uswiadczyla waszej wspanialej obecnosci, ale jak godz nie pasuje to trudno.
|
Sihaja |
![]()
|
TimmY, a od której Tobie pasuje? A Tobie, Dorotko, do której?
Gdańsk? Grrr... Daleko ;P -------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja moge tylko wieczorem i to raczej późnym o ile w ogóle bede miała siły. a śmię wątpić. a już do gdańska to w ogóle nie będzie mi się chciało jechać. może drogą kompromisu chociaż sopot?
-------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
katon napisal, ze o 13:40 jego ciuchcia zawita do gdyni. mamy znalezc fajna miejscowe i go porwac. moze byc sopot, zeby bylo sprawiedliwie
![]() ja o 17 bede musiala sie zbierac. kto moze wczesniej, niech wpada, a potem ktos moze dojsc. uwaga: jutro o 13:30 pod makiem w sopocie. Ten post był edytowany przez Myśka: 01.08.2006 20:10 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
o 13.30 to ja będę w jastarni jadła smażoną flondrę w towarzystwie mężczyzn w wieku 6 i 10 lat =='
zadzwonie koło 18 żeby zapytać gdzie jesteście. Ten post był edytowany przez Sumiko: 01.08.2006 21:48 -------------------- dupa.
|
Ludwisarz |
![]()
|
Od teraz jestem pod telefonem. Jakby ktos chcial sie spotkac to niech da znac.
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
tralala a ja bylam z Ewa vel Elva vel Pijawa na obozie i to cale 11 dni! a teraz jak sie budze i jej nie widze obok siebie to mi dziwnie Oo
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |