Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
etam, zazdrosny jestes. rzucalysmy moneta o to czyj to ma byc kuzyn XD
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE etam, zazdrosny jestes. rozszyfrowan takoż. też tak chcem ;d -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no co ty z katonem?XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zamiast niego. myślałem, że to oczywiste
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
wiedziałem że ogólnie pojęte rysowanie ubarwia życie ;d
o głupi ja! trzeba było słuchać tej jędzy z gimnazjum, która twierdziła, że jakbym się przyłożył i popracował [ahaaa XD] to 'rysunkowanie' całkiem nieźle by mi szło [; -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE to my, wasi ulubiency! ej ten tytuł miał być inny XDDDD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
własnie! nie ma na nim Avady. zdecydowanie złe nazewnictwo [;
QUOTE a to się powinno lachonarium nazywać ;) -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Aj, spoznione pozdrowienia dla krakowskiej ekipy! Stesknilam sie za Wami, niewinni. Do Trojmiasta wpadac, mam nadzieje, ze juz tam bede, bo jak narazie utknelam w Turcji (bilet dopiero na za 10 dni....). I pocztowki nie mialam kiedy wyslac, bo caly czas wycieczki albo robota w biurze. Kapadocje ı Pamukkale znam na pamiec.
No to "güle güle" Albo w sumıe "guru şurus" (do zobaczenia) -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No to kto jedzie do Trójmiasta w zaprzyszły piątek? To chyba 22gi będzie...
Ja jadę na pewno. |
MisieK |
![]()
|
cieciuchy. przybądźcie po 25 wtedy i ja bede. wcześniej nie dam rady;/
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja kurde fele później. Będę zapewne do niedzieli, a kto wie kto wie... będzie kasa, będzie fajnie to zostanę troszkę dłużej może.
|
MisieK |
![]()
|
no to kurde balans sie wyminiemy ;p coz. innym razem ;}
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
dupeczki rezerwowac terminy i przyjezdzac, bedzie FUN i tanie piwo!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
ekhem. byście poczekali na mnie to i cytrynówka sie zrobi;]
Katon |
![]()
|
Na Kombajnie się spotkamy.
Ja jadę na 100%. Może nawet z jakimś zespołowym członkiem. Będziemy grać na ulicy. Będzie fajnie, kogo nie będzie ten dupa. sam żeś jest dupa. dupa dupa dupa dupa <kiwa sie> a właśnie, że nie <kiwa się w drugą stronę> Ten post był edytowany przez Katon: 13.09.2006 10:01 |
MisieK |
![]()
|
o ile sie zjawie tego 25, zalezy od wielu czynników ;}
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja pipa jestem. nie przyjadę. czeka mnie przeprowadzka do Warszawy xP
a wy się lansujcie w Trójmieście. ja ni mam sponsoringu, zarobki muszę odłożyć na studenckie cele. A jak to się mówi: cel uświęca środki. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Neonai |
![]()
|
QUOTE(Ahmed @ 13.09.2006 01:21) a ja pipa jestem. nie przyjadę. czeka mnie przeprowadzka do Warszawy xP a wy się lansujcie w Trójmieście. ja ni mam sponsoringu, zarobki muszę odłożyć na studenckie cele. A jak to się mówi: cel uświęca środki. ohoho, nawiedzę Cię któregoś pięknego dnia =D pewnie jak się udam na parapetówę do kolegi mieszkającego na Woli xD |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
To kiedy przyjeżdżacie? Bo ja już w domu, tylko powiedzcie kiedy mam czas wykopać.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Przyszły weekend. Nie wiem czy piątek czy sobota. A zostaje do wtorku rano. I nie wiem przypadkiem czym nie jedynym przyjeżdżającym... No ale tak czy inaczej jestem na pewno.
|
Sihaja |
![]()
|
No to się spotykamy, co? Muszę odrobić zaległości, pewnie mi się nazbierało. Mysz? Kan? Sumi? A może Misiek i Child?
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
o, child, faktycznie! ale pewnie ma noge polamana i sie nie pojawi. timmy przyjedzie jesli zdecyduje sie porzucic dla nas wycieczke klasowa.
ja, kan i melisa juz zarezerwowalysmy weekend i poniedzialkowy wieczor. empa trzeba zgarnac. avalon nas oleje, hefaj tez. a owczarnia? :> -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
Jak Child przyjedzie kupię mu 1litr wódki. Naprawdę.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:50 |