Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a kto tu mówi o cynicznych planach? ;p
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
To była taka sugestia bezczelna, której się teraz wyprzesz, o!
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Child, a żeby Cię wyciągnąć na Open'era 2k7, to ile wódki trzeba będzie przywieźć?
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
E, na to kase odłoże sobie po 18-tce =)
Ale skoro nalegasz... -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wódka mi przyjaciółką, lecz pewną kobietę, wino i śpiew ukochałem bardziej.
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no co ty wino nad wódką? padło ci na łepetyne? ja wina z polskich rozlewni na Sobieskiego w Gdańsku(MIX rządzi, MIX radzi, MIX nigdy cię nie zdradzi!) ale nie ma to jak wódka :}
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
czułem to, czułem. misiu czy ty dostrzegasz tylko słowa pokroju wino, wódka, piwko, bimber, samogon albo belzebub? XD
jakby chodziło o samo wino, to mógłbym w Danzig od piątku koczować. ale jak się wczytasz, to dochodzą dwa powody: ważny i jeszcze ważniejszy :} -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
przykro mi, studencki nawyk XD postudiujesz, zrozumiesz XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra, czas na konkrety nadszedł.
Konkrety, których nie mam do końca. Tzn. kilka jest. 1. Będę na pewno. 2. Będę z grupą. Najprawdopodobniej więcej niż 4 osobową. 3. Mamy gdzie spać (Sopot). 4. Nie wiemy czy będziemy w piątek wieczór czy w sobotę wczesnym popołudniem. Nie do końca to od nas zależy. 5. Zostajemy do wtorku rano (idziemy na KDZKPW). 6. Będziemy mieli chyba dwie gitary i bębena, więc będziemy na siebie zarabiać =P |
MisieK |
![]()
|
ja bede 27ego dopiero. szkoda.
Katon |
![]()
|
Toś mnie wkurzył. Na tego Kombajna'm liczył.
|
MisieK |
![]()
|
Możesz zawsze iść bez mię ;] Bo mam nadzieję, że reszta trójmiastowców wie gdzie jest Negatyw i cie zaprowadzi.
Katon, zeby to zależało odemnie to już bym w Gdańsku siedział. Niestety starsza(mój transport) dostanie wolne dopiero tego 27ego. Ten post był edytowany przez MisieK: 21.09.2006 09:14 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
No cóż, wspaniałomyślnie Ci wybaczam =)
|
Katon |
![]()
|
No dobra, odzewu brak, nikt mnie nie kocha, ale piszę i tak.
Jutro ja i moi ludzie jesteśmy w Sopocie jakoś ok. 19:30, ale przynajmniej z godzinę zejdzie nam spotkanie się z rodziną kuzyna, która nam nocleg organizuje, etc. etc. Więc jeśli chcecie nas jutro to ok. 21szej. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja cie kocham!
jeśli nie będę zbyt padnięta po treningu to się (w)stawie. -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:43 |