Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie W 3mieście., i inne zloty
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to w niedziele oglądasz z nami finał mś;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
misiek, pamiętaj żeby opowiedzieć wszystkim swoją bohaterską historię o tym jak wyciągałeś kolegę z przerębla, asekurowany li i jedynie przez kolegę trzymającego cię za sznurówki od glanów XD
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to juz chyba wszyscy znają co mają znać. zresztą opowiadam to tylko pod dużym wpływem XD
to o znaku stopu robiącego za moją starą też już sporo osób słyszalo XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE zresztą opowiadam to tylko pod dużym wpływem XD Sugerujesz że będę to słyszał codziennie od 5ego do 10ego? QUOTE to o znaku stopu robiącego za moją starą też już sporo osób słyszalo XD 7 razy musiałem to przeczytać, zeby zrozumieć o co Ci chodziło w tym zdaniu. Tej historii jednak nie znam xP -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
oszczędzę ci, tylko nie zapomnij mi przypomnieć ze miałem cie oszczedzic;p
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a to my bedziemy jedli w tym maku? ;p
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie wykluczam. Zależy w jakim będę stanie po tym piątym lipca, który już spędzę z Miśkiem i Ahmedem.
Finał to dobry pomysł wielce. Jestem z całej duszy za. |
MisieK |
![]()
|
Katon, nie wiem czy wiesz ale jedzenie w Macu na kacu jest ZŁE!;>
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a to my bedziemy jedli w tym maku? ;p Preferuję jawny głód aniżeli zniżanie się do tego poziomu. Chyba macie tam jakieś piekarnie albo budki z hamburgerami? QUOTE Katon, nie wiem czy wiesz ale jedzenie w Macu na kacu jest ZŁE!;> Nigdy tego nie doświadczyłem i nie chcę tego dodać do i tak już bogatej kolekcji niemiłych przeżyć. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
Zaprowadze was do xla albo do akademickiego chłopaki. tam sobie pojecie po studencku;p
btw. Ahmed, Katon, o której w środe bedziecie w 3city? ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Ahmed |
![]()
|
Ja mam pociag 5ego w Wawie o 6.50. Nie wiem na którą dojadę. Najpierw muszę się spotkać z Katonem, musimy zarejestrować się na campingu, rozłożyć namiot i takie tam duperele. Myślę, że całe popołudnie i wieczór będziemy mieli już wolne. Będziesz naszym Jasiem Wędrowniczkiem ;]
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
MisieK |
![]()
|
11.35 jesteś w gdyni głównej
ja o 13.56 i pewnie nie mając nic do roboty podjadę na babie doły i pomoge ci składać kijki do namiotu. katon?;> obstawiam intercity o 13.41, ale moge sie mylić ;] Ten post był edytowany przez MisieK: 28.06.2006 21:41 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 28.06.2006 19:43) QUOTE a to my bedziemy jedli w tym maku? ;p Preferuję jawny głód aniżeli zniżanie się do tego poziomu. Chyba macie tam jakieś piekarnie albo budki z hamburgerami? Lol, przepraszam że zapytam, ale czym się różni budka z hamburgerami od Maca? ![]() Ja tam uwielbiam np camemberciki albo kalafiorki lub też cukinię z Maca, pychotka ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ahmed |
![]()
|
Uwierz mi, że się różni. Jakość produktu jest lepsza ;] Dostanę hamburgera normalnej wielkości, z sałatką, keczupem i innymi sosami, a nie suchą bułę odgrzewaną w mikrofali i mięso smażone na 3-dziennym oleju. Ja Owczarnio, nie chcę Cię zniechęcać do spożywania zdrowej żywności Mac'owej. Jedzenia w Polsce nie brakuje, nawet mamy nadwyżkę, tylko zę Ukraina i Rosja nie chcą kupować. Każdy je to co lubi. Po prostu mam dziwny uraz ( i wcale nie jest związany z tym, że moja dziewczyna jest wegetarianką). Mogę się skusić na skrzydełka, ale BigMac'ów, Cheesburgerów nie tknę nawet końcem języka.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No wiesz, mnie tam mięso smażone na 3-dziennym oleju nie grozi, bo ja mięsa nie jadam
![]() A zniechęcać mnie możesz skolko ugodno, bo ja doskonale wiem że to śmietnik (i niestety, mój drogi, samooszukiwanie się nic nie da - ten w budkach jest dokładnie taki sam i też smażą na 3-dziennym oleju, a także plują do keczupu), ale za to jako doooobryyy ![]() PS Na drugie od dziecka mam "gównozjad", może to coś wyjaśnia ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ahmed |
![]()
|
Witam panią Wegetariankę ;] Ale musisz przyznać, że smak hamburgerów budkowych jest lepszy. Nie będę dochodził tego, co kto z tym robi i w jaki sposób. Ważne że jedno jest smaczne, a drugie nie. Oszukuję się, jem to na co mam ochotę i to co mi smakuje, jakkolwiek by to nie wyglądało. Zresztą w Macu, ciężko byłoby mi się najeść, a 30 zł na obiad nie zamierzam wydawać. Preferuję kuchnię tradycjonalną. Mogę wpaść na obiad? <robi ładne oczy>
edit: może być kolacja, jeżeli w dzień pracujesz ;] -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Sopot sopot.. no to jak wsiade kolo 6 rano w poznaniu to w sopocie bede kolo 11:16. I powrocik o 18stej. Teraz wystarczy tylko przkonac do konca rodzine i jestem :P
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pytanie od niezorientowanego: dzielnia najblizej Sopotu z jakimkolwiek pkp to Żabianka czy cos innego? :P
Ten post był edytowany przez Child: 29.06.2006 16:30 -------------------- |
MisieK |
![]()
|
ta przed sopotem wyścigi jest żabianka. znaczy... na żabiance tylko skmki. pkp to na oliwie;p
Ten post był edytowany przez MisieK: 29.06.2006 17:08 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
elva to ty tak na jeden dzien?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
jeszcze tydzien temu pisała, że tak i wątpię aby sie coś zmieniło;p
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 29.06.2006 17:05) ożwdupę! a z oliwy na monciaka piechtobusem ile zejdzie? :} -------------------- |
MisieK |
![]()
|
ciućmoku. pkp zatrzymuje sie w sopocie głównym, a sopot główny = monciak;d
Katon ma nogę w gipsie i nie ma netu przez wczorajsze burze nad Krakowem. Módlcie się za niego;p i gra w Baldura po raz czwarty. Chwała mu za to, zna się na rzeczy. Obiecywał, że do wesela noga się zagoi. Nawet z nami potańczy ;] Obiecałem mu "Take Me Out" /Ahmed Ten post był edytowany przez Ahmed: 29.06.2006 23:11 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
ahaaa, psze pana. czyli jedyny dworzec pkp jaki kojarze, to wlasnie sopot glowny XD
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
weź.
skąd chcesz dojechać do sopotu;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:40 |