Nie Tutaj.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nie Tutaj.
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Pomieszanie z poplątaniem, które właśnie powstało, gdy chciałam przepisać tu jeden ze swoich poprzednich wierszy.
Nie wiem co zrobić Ze swoja ankietą Nie widzisz czy nie chcesz? Odpowiedź "tak" lub "NIE" Życie się leje między palcami Patrzę na dól i widzę niebo Choć wcale nie jestem nogami do góry Patrze wysoko, Ludzie na ulicy Patrzą, śmieją się, Rzucają wyzwiskami do znajomych, którzy odpowiadają im uśmiechami I śmieją się dalej. Szalone wskazówki Wirują w odwrotną stronę A ja z nimi... Uciekając zarazem przed białym królikiem, Który zjadł ciastko pomniejszające, Zmieniające go w olbrzyma na oczach milionów mrówek. W ręce trzymam pogniecioną, starą fotografię, Której świadkiem robienia będę za miesiąc i trzy dni. W głowie mam szum Od niewyrzuconych śmieci Inne obowiązki domowe Też zresztą zaniedbuję Kręcę się więc po chodniku I zbieram zgniłe pomarańcze. "Ależ Mamo ja nie lubię kartofli!" "Oh zapomniałam, zaraz dam Ci papierosa" W świecie, który sam nie wie, jak się nazywa Nie ma miejsca Na kartofle. -------------------- uhm.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Wybacz ale nie podoba mi sie zupełnie szczególnie przez te fragmenty:
QUOTE Uciekając zarazem przed białym królikiem, Który zjadł ciastko pomniejszające, Zmieniające go w olbrzyma na oczach milionów mrówek. Królik który zjadł ciastko no super... QUOTE "Ależ Mamo ja nie lubię kartofli!" O mój panie... Ale jeden fragment mnie rozwalił i za to Ci plus: QUOTE W świecie, który sam nie wie, jak się nazywa Nie ma miejsca Na kartofle. Reszta twoich wierszy o wiele bardziej mi sie podobała... -------------------- Luke I'm your father!!!
|
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm kwestia interpretacji. Ale dzieki za słowa krytyki
![]() A tak by the way, królik tu wskoczył z "Alicji w Krainie Czarów"... I mi akurat ten fragment odpowiada, chociaż widocznie nie jest zrozumiały, czasem tak pędzę z informacjami, że możliwe jest pogubienie się ![]() Ten post był edytowany przez Abaska: 02.07.2006 00:04 -------------------- uhm.
|
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Powiem tak: niektóre fragmenty mi się podobały inne nie. Zgadzam sie z Karą. Ten fragment o króliku mnie zdziwił
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:09 |