Ty.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ty.
Abaska |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 240 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: a nie wiem, tak z powietrza. Płeć: Kobieta ![]() |
Czy Ty widzisz to, co ja?
Szczescie, Zycie, Pozar uczuc? Czy Ty slyszysz to, co ja? Ptaki, Wiatr I wody szum? Czy Ty czujesz to, co ja? Nie widze juz nic, Nie slysze juz nic, Tylko Ty. Ty. T-Y. Slowo piekne, Niezrownane, Z cichym dzwiekiem nut plynace, Nie widze juz nic, Nie slysze juz nic, Tylko Ty. -------------------- uhm.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jakos nie bardzo mi sie podoba... Troszke zbyt patetyczne i uzycie ty z 'czy ty czujesz' przypomina mi tandetne wierszyki dla dzieci.
Chociaz na pewno sam pomysl jest dobry, mimo, ze znowu o milosci. |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Nie widze juz nic, Nie slysze juz nic, Tylko Ty. Ty. T-Y. To mi sie kojarzy z jakąś piosenką... Ale patrząc a całosć nie podoba mi sie... Zgadzam sie w tym momencie z Rookwood że jest to zbyt patetyczne. I jak na mnie takie wydumane i na siłę... I znowu o miłości... Monotematyczne... Mozna pisac o miłosci ale tyle razy?? -------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:35 |