Różowe Okulary, Sens ukryty w bezsensie.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Różowe Okulary, Sens ukryty w bezsensie.
Dziewczyna z Slytherina |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 17.06.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Dziewczyna z Slytherina: 08.03.2007 22:35 |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Fajne, ja bym dodala jeszcze jakis subtelny rym i odjela ta zwrotke z miloscia... Chociaz jesli chodzi o mnie, to milosc pachnie wanilia - nie wiem czemu, wiec w sumie calkiem trafne
![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
różowe okulary są
dość czesto stosowane ale wciąż przykuwają uwagę. Zestawiłas je z czymś nieprzyjemnym co burzy grzeczny, różowy obraz. kontrast bardzo efektowny. na plusik. -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne. Grzeczne. Poprawne. Ciekawe. Ale czegoś mi tu brakuje, coś mi uciekło.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kot był bez sensu. Dosadny nawet bez wytłuszczeń. Zbyt dosadny. Ale pomysł dobry. I wykonanie też nawet.
|
Time Robber |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Wiersz całkiem całkiem - ale w różowych okularach - krew najczęściej jest czarna...
-------------------- Czas nie czeka
Czas nie stoi Zegar czasu Też się boi! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:20 |