Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Za duże to zdjęcie.
Mnie drażni i wkurza tylko to, że odmłodzili Huncwotów. Tak jakby bali się, że widz się nie połapie, jeśli będą mieli po 15, a nie po 12 lat. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Na temat Jamesa to się nie wypowiem... ale nie podoba mi się ( musiałam to powiedzieć
![]() A co do Bellatrix - super, taka demoniczna kobieta, chociaż myślałam, że będzie starsza. Lub chociaż będzie wyglądać na straszą, bo jak dla mnie to ona ma jakieś 20 lat... A odniosłam wrażenie, że powinna mieć conajmniej 30. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Bella - szaleńczo-seksownie-obłąkana
James - ![]() -------------------- she wolf.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kObra. @ 07.06.2007 12:41) Lepiej bym sama tego nie ujęła ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
xD
-------------------- she wolf.
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
jaa. co oni zrobili z tym Jamesem. no nie. wygląda jak koleś z klubu szachistów.
-------------------- |
kObra. |
![]()
|
Szachy są ok xP się nie czepiaj ;]
Może pod tą delikatną powłoką, kryje się macho xP? -------------------- she wolf.
|
martusza |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 17.05.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
James wygląda jak frajer, a ponoć był sławny... Miał być też przystojny no, ale jak widać coś im nie poszło...bywa...chociaż trochę szkoda. Ciekawe jak w takim razie wygląda Syriusz...ciekawe
|
o_cholibka55 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 31.01.2006 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się bella nie podoba (no tak ja zawsze muszę ponarzekać
![]() A co do jamesa- porażka... Ten post był edytowany przez o_cholibka55: 07.06.2007 17:26 -------------------- Earth intruders |
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Er...przepraszam, że się czepiam, ale gdzie mianowicie było napisane, że James był przystojny? Popularny-owszem, ale jedyny z Huncwotów, opisany przez Jo jako przystojniak, to Syriusz. Ech, za dużo fanficów się naczytało
![]() Bellatrix według kanonu ( drzewa Blacków) w piątym tomie zbliżała się do 50. Narcyza jest po czterdziestce. Najmłodszy Syriusz- w chwili zgonu 36/37 lat. -------------------- ![]() |
martusza |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 17.05.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra przyznaję przewidziało mi się. Sprawdziłam i rzeczywiście mowa jest tylko o Syriuszu, ale James raczej miał powodzenie u dziewczyn, więc nie mógł być aż tak przeciętny. Tylko te nieszczęsne jasne włosy...
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Syriusz był zabójczo piękny, taki wiecie, zbuntowany arystokrata, który jest piękny mimo woli, bo ma to w genach. A James to typ chłopaka o nieco może mniej powalającej na pierwszy rzut oka urodzie, ale mającego to coś. Coś, za czym dziewczyny przepadają
![]() A ten na zdjęciu wygląda jak jakaś kluska. Serek topiony. Kompletnie bez wyrazu. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Szkoda gadać. Zepsuli to i nie mają nic na swoje usprawiedliwienie.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
martusza |
![]()
|
Już to wcześniej pisałam, ale mam szczerą nadzieję, że młodego, przystojnego i zbuntowanego arystokraty, który jak to ładnie ujęła Owczarnia, piękno ma w genach nie zepsują...Oby!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Obawiam się, że jednak się zawiedziesz (nie chcę krakać, ale... heh)
![]() Gdzieś w tym temacie, jakoś na początku, była fotka Huncwotów. Z tego, co pamiętam, Syriusz nie był powalający. Śmiać mi się chce strasznie. Ale całe szczęście, że ja nie przywiązuję do ich wyglądu AŻ takiej wagi, by to miało mi zepsuć odbiór filmu w ogóle. Albo, żebym miała rwać włosy z głowy czy też przeżywać jakoś blond-Rogacza. Phi... ![]() (pst... ja tam Jamesa nie lubię, to mi zwisa. o. ![]() Edit. O, znalazłam tę fotkę proszsz. Ten post był edytowany przez smagliczka: 07.06.2007 22:11 |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bella jest po prostu wspaniała, ale Jamesa nawet nie warto komentować...
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
martusza |
![]()
|
O matko! Nie był powalający?! on jest gorzej niż straszny... Porzucam wszelką nadzieję! Ale za to Glizdogon pasuje do moich wyobrażeń
![]() Aha i zapomniałam dodać, że Bella jest po prostu cudowna. Ten szaleńczy wyraz twarzy, te czarne poszarpane ciuchy i burza czarnych loków. Wszystko czarne, a przede wszystkim charakter! ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 08.06.2007 03:07 |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Uwielbiam Helenę, ale Bella mnie chyba jednak aż tak nie powala. Wyobrażałam ją sobie bardziej wulgarną. W sensie urody. Wiecie, taki cięższy typ, i to bynajmniej nie w sensie wagi, tylko ja wiem? Taka demoniczna Sophia Loren, o, coś w tym guście. A Helena Bonham Carter kojarzy mi się owszem, z wariatką, buntowniczką, tak. Ale brak jej tej "ciężkości".
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Oo. Dokładnie. Ciężkie włosy, cieżkie powieki...
Nie wiem, czy dokładnie Sophia Loren (chyba że ta młoda). O, taka: ![]() Ale mi Bella jeszcze w miarę pasuje, więc nie będę marudzić. Szaleństwo z niej wychodzi całkowite - można Azkabanem sobie tłumaczyć, jakby co ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 08.06.2007 11:50 |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
helena wedłu7g mnie pasuje do tej roli znakomicie i wedlug mnie akurat się ni pomylili. a james. chyba go w szpitalu podmienili. ale moze jestem daltonistką bo ja tam zamiast czarnych włosów widzę blond. =_=
-------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ehm, wlazłam na MF bo wczoraj przy przeglądaniu jakiejś strony natknęłam się na zdjęcia młodych Huncwotów i przyznaję szczerze - nie byłam pewna, kto jest kto O_O
podejrzewałam, że ten blondyn w okularach to Remus! (chociaż po co mu okulary...) ale nieeeee... kurczę.... blond James, no do czego to doszło.... Snape może być, Syriusz ma dziwne włosy, Peter no to totalny szczur. a Lupin? niewiele widać, ale coś chyba nie bardzo... -------------------- just keep dreaming.
|
martusza |
![]()
|
Aylet nie jesteś daltonistką wszyscy widzą, że włosy Jamesa są w kolorze blond (straszne!). A Bella mi się podoba i kropka!
![]() |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
Bella zjadliwa, ale nic specjalnego. Ale james! Ło matko! Aż mi się na film odechciewa iść. Co oni zrobili. Ni wytrzymam.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() ![]() A tutaj reszta (swoją drogą, ile ta książeczka może mieć stron?!) Sporo nowych i ciekawych fotek. Nie ma co ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Ho ho, świetne zdjęcie z rozbijaniem lustra. Założę się, że ta scena ma miejsce po widzianej w zwiastunie scenie, gdy Harry widzi w lustrze Voldemorta.
Pełen podziwu jestem. Gdyby tylko nie spaprali Huncwotów... -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 17:48 |