Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bella mnie irytuje. Przerysowana. I wogóle nie straszna. Taka wiedźma. Zobaczymy jak zagra. Może tu tkwi sęk. Może okaże się świetna. Ale niestety przypomina raczej strach na wróble, a nie naprawdę okrutną i złą kobietę.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Hm... Faktycznie wydaje się trochę zbyt szalona, zwłaszcza w paru scenach z filmików z planu. Ale pożyjemy, zobaczymy. Może będzie pasować.
A propos, podoba mi się muzyka. Trudno w sumie coś konkretnego o niej powiedzieć, ale trzyma poziom. Moment, kiedy Harry w biurze Dumbledore' a krzyczy "Look at me!", zapowiada naprawdę emocjonalną scenę. Oby. Katon, ciężko Cię spotkać na głównym ;p Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 27.04.2007 23:46 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm... Tak troszkę odbiegając od dyskusji, premiera filmu w Polsce jest chyba jednak 27... Przynajmniej WB tak pisze...
Poland - 27 July 07 :/ ja już troszkę zgłupiałam... Ten post był edytowany przez anagda: 28.04.2007 09:18 -------------------- |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 28.04.2007 01:36) Bella mnie irytuje. Przerysowana. I wogóle nie straszna. Taka wiedźma. Zobaczymy jak zagra. Może tu tkwi sęk. Może okaże się świetna. Ale niestety przypomina raczej strach na wróble, a nie naprawdę okrutną i złą kobietę. a co, strach na wróble ci się dobrze kojarzy? ![]() dla mnie to najlepszy wybór aktora do ZF. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(anagda @ 28.04.2007 08:17) Hm... Tak troszkę odbiegając od dyskusji, premiera filmu w Polsce jest chyba jednak 27... Przynajmniej WB tak pisze... Poland - 27 July 07 :/ ja już troszkę zgłupiałam... Jestem o krok od tego, żeby do nich napisać ![]() O, proszę: QUOTE(The Leaky Cauldron) There have been rumors swirling on the net regarding the premiere of Harry Potter and the Order of the Phoenix. TLC can now confirm the UK premiere of the fifth Harry Potter film will take place in London, England on July 3. This event will happen at the Odeon Cinema in Leicester Square at approximately 6pm. Ten post był edytowany przez owczarnia: 28.04.2007 14:24 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pisz, pisz do chamów. Nie chcę filmu już po siódmym tomie! To nie będzie to. Nieeeeee...
Dobór aktorki może i dobry. Charakteryzatorki chyba nie. Strach na wróble napewno nie budzi mej trwogi. Ani niepokoju. Raczej uśmiech. |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Na taką może miała wyglądać.
Zwariowaną i szaloną. Widać to zwłaszcza na tym zdjęciu, co jest jeszcze w Azkabanie przykuta kajdanami. -------------------- she wolf.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ale miała też przerażać. Mnie tam na zdjęciu z Azkabanu śmieszy.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Widzieliśmy tylko momenty z nią w roli głównej. Może jak ją zobaczymy "w całości", to wyjdzie lepiej.
-------------------- she wolf.
|
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
Oby. Bo na zdjęciach niby dobrze ucharakteryzowna, ale wygląda śmiesznie. I ten azkaban mi jakoś tak nie pasuje. Myślałam, że ściany będą kamienne...
|
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Się zgadzam - w scenach/zdjęciach walki wygląda dobrze, w Azkabanie raczej nie przypomina mi książkowego opisu. Chociaż tu mnie może pamięć zawodzić.
W każdym razie, mam nadzieję, że szybko z Latającej Wyspy ucieknie. W końcu zobaczyłem jakiś trailer i moje wrażenia i przewidywania co do filmu się nie zmieniły. Warto wybrać się na HPiZF do Imaxa, gdyż takim efektom i walkom czyni zadość wysoka rozdzielczość (czy tam cyforwy zapis - nie jestem pewien technicznego askpektu różnicy między zwykłym kinem a Imaxem). Natomiast - broń Boże - nie należy wybierać się na ten film jako na ekranizację V tomu. Na razie wygląda mi to tak, że Zakon będzie miał jeszcze mniej wspólnego z papierowym oryginałem niż HPiCO. Ale film nadal może być dobry. Szkoda tylko, że najbliższy Imax chyba w Krakowie... -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cracovia Plaza czy coś takiego. Tam chyba. Moim zdaniem do Imaxa fajnie by było pojechać, bo wrażenia będą, że hej
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
Ale lipa... najbliżej mam do Poznania... Ale wcale nie blisko. Nie pojadę, bo nikt mnie nie zawiezie...
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja też raczej nie mam szans na imaxa. Chociaż Kraków względnie blisko. Pójdę na film do jasielskiego, bieckiego, albo krośnieńskiego kina.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Grajewo. Prowincjonalne kino miesiąc po premierze. Dubbing jako jedyna opcja.
Ewentualnie odleglejszy Ełk. Krótko, do dwóch tygodni po premierze. Takoż z dubbingiem. Szczęściarze z wielkich miast. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trailer robi wrażenie
![]() ![]() Co do kin, to ja mam szansę jedynie na multipleks. Tzn. dal mnie jedynie, bo pewnei dla niektórych to fajna sprawa. Do Imaxa chciałem się juz wybrać na CO, ale moi kochani rodzice powiedzieli, ze to samo oferuje zwykłe większe kino i że nie będą płacić więcej za większy ekran, więc mi kasy nie dali. Jeszcze innym argumentem było to, że warszawski Imax znajduje sie na Sadybie, a ja mieszkam na Woli, więc to na drugim końcu miasta i że mnie samego tam nie puszczą, a im się nie chce tyłka ruszać tak daleko... Więc nie wszyscy mieszkańcy dużych miast to szczęściarze -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
a ja mam niedaleko siebie Multikino.
którego jakoś i tak nie odwiedzam. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 27.04.2007 23:36) Bella mnie irytuje. Przerysowana. I wogóle nie straszna. Taka wiedźma. Zobaczymy jak zagra. Może tu tkwi sęk. Może okaże się świetna. Ale niestety przypomina raczej strach na wróble, a nie naprawdę okrutną i złą kobietę. Blagam, nie mow mi ze nie poznales i nie zasmakowales jeszcze geniuszu Heleny Bonham Carter. Ja wierze, ze bedzie cudowna, bo mnie jeszcze w sumie nie zawiodla. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
E! Online wyemitowało takie cuś. Głównie zlepek z trailera, z tego co widzę, ale podobno są tam i jakieś nowe migawki.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajne to "takie cuś"
![]() A odnośnie Belli, to strachy na wróble też mogą być fajne. trzeba być dobrej myśli ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
'Hey look! Harry hooks a hottie!' xD
-------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
nic nowego nie widziałam, za to nie zgodzę się z tym, że to jest zlepek z trailera. poprostu cały zwiastun wkleili.
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
co do Belli mam podobne odczucia, co Katon. przypomina mi wiedźmę Jaruchę ze Starej Baśni, którą grała Ewa Wiśniewska. oczywiście zachowując odpowiednie proporcje, ale taki flesz mi błysnął przed oczyma ;ddd w tych ujęciach trailerowych wyszła jakoś tak mizernie. drapieżnie, ale jak dzikus, a nie kobieta ;ddd
hyh -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
owczarnia |
![]()
|
Hihihi, a tak z innej beczki to może klockową Umbridge ktoś sobie życzy
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Heheh... a gdzie podział się snape'owy nos?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.05.2025 01:35 |