Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Jestem ciekawa czy zrobią jakąś fajną premierę w Multikinie, Kinepolis albo IMAX'ie. Co roku albo było o północy i były zabawy, konkursy i rodziny poprzebierane za czarodziejów
![]() -------------------- she wolf.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Klooooooockiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =DDDDDD
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Katon, i Ty mówisz, że sobie CAŁY dzień bez emotek poradzisz?
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bez problemu. To była sytuacja wyjątkowa... klockiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Nigdy nie miałam klocków lego. To moja trauma z dzieciństwa jest.
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
ja uwielbialam klocki lego. ale tylko wtedy kiedy kazdy element idealnie pasowal. bo inaczej rzucalam nimi o sciane.
Ten post był edytowany przez LilienSnape: 30.04.2007 12:00 -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
klocki aaach... nawet mam jakieś potterowe w domu, o ile dobrze pamiętam
![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
Achhh, musicie mnie dobijać. Pozwę rodziców, że miałam zrujnowane dzieciństwo przez to, że mi klocków nie kupili.
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ja marzyłem o kolejce. A jedyną, jaką dostałem, była kolejka do sklepu.
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Plakaty z ksiażeczki z plakatami (i chyba pierwsze całkiem porządne zdjęcie Tonks):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Fred sie z Georgem zrobili ciacha pierwsza klasa. Rude jest piekne!
-------------------- |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Za to Luna ma oczy i brwi takie nieksiążkowe.
Miałem się wypowiedzieć na temat klocków, ale nie chcę dobijać Przemka i Hazel. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Luna Fred i George najlepsi.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hito @ 30.04.2007 17:56) Jakie Luna ma oczy?!?! Idealne ma. W sam raz duże, wyłupiaste i wiecznie jakby zdziwione. Co do brwi, to jakie, przepraszam bardzo niby były te "książkowe"? -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do pełni mojego szczęścia brakuje Lunie jeszcze naszyjnika z kapsli po kremowym piwie, bo kolczyki z rzodkiewek ma.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Luna to jest w ogóle idealna z każdej strony. To chyba pierwsza osóbka, która w 100% wygląda tak, jak grana przez nią postać. Nic dodać nic ująć. Naprawdę. Co więcej... ona nawet głos ma "lunowaty". Słuchałam wywiadu z nią - Luna jak babcię kocham!
![]() O brwiach nic nie wiem... o nich nie było chyba mowy (?) nigdzie. |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wydaje mi się, że było, ale to w tym momencie nie ma znaczenia - myślałem, że tak powiem, o czymś innym, gdy pisałem poprzedniego posta.
Zatem zgadzam się, brwi ma dokładnie takie, jak trzeba. Przyznaję się do błędu, nie chcę siać niepotrzebnie zamieszania :] Żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał. Panna Lynch (mam nadzieję, że chociaż nazwisko dobrze pamiętam) na tym zdjęciu bardzo mi odpowiada. Rzekłbym, że tak jak panna Watson jest chyba za ładna na swoją rolę, lecz to mi kompletnie nie przeszkadza, oczywiście :] No, przynajmniej Luna > Ginny. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Zgadzam się z moimi przedmówcami - Luna jest taka, jak być powinna. Można by powiedzieć- idealna
![]() Bliźniacy to całkiem, całkiem...no.. wyrośli przystojniacy z nich, nie ma co ![]() Natomisat całkiem inaczej wyobrażałam sobie Tonks. Jakoś tak Natalia Tena nie pasuje mi do ogólnego (mojego) wyobrazenia o tej postaci. PS. Ja też nigdy nie miałam klocków z prawdziewgo zdarzenia. -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
tak. luna jest cudowna. pasuje idealnie. do niczego sie nie przyczepie. ale tonks. tak jakby chciala a nie mogla. jakas taka na sile jest.
-------------------- |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(LilienSnape @ 30.04.2007 22:23) właśnie o coś takiego mi chodziło... taka jakaś niewyparzona jest :/ I te jej włosy chociażby- myślałam, że będą bardziej różowe... takie malinowe, czy coś ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Zaraz ktoś tu zacznie gryźć (coś tak czuję
![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 30.04.2007 21:35 |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(smagliczka @ 30.04.2007 20:32) Zaraz ktoś tu zacznie gryźć (coś tak czuję ![]() Ale ja nie mogę patrzeć na jej kolor włosów! Aktorka bez charakteryzcji-ok, ale z... Koszmar! Miejmy nadzieję, że chociaż zagra dobrze (to znaczy umie udawać fajtłapę ) ![]() Ten post był edytowany przez ewamarchewa: 30.04.2007 21:41 |
smagliczka |
![]()
|
Przesadzata, ludzie, przesadzata...
Nawiasem mówiąc - miała fioletowe, jak Zakon zawitał do Harry'ego ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 30.04.2007 21:49 |
harolcia |
![]()
|
QUOTE(smagliczka @ 30.04.2007 22:48) ok, ok... wydawało mi się, że były róźowo - malinowe, ale nie będę sie sprzeczać, bo dużo rzeczy już nie pamiętam ![]() Co nie zmienia faktu, że i tak mi do gustu nie przypadła ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
patix |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 28.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Brwi Luny, włosy Tonks? Interesujący temat. O tyle, o ile pamiętam - książkowa Luna miała brwi tak jasne, że prawie niewidoczne. Co było jedną z przyczyn, że ciągle wyglądała na zdziwioną. Evanna jest cud-miód i orzeszki.
Natalia Tena - ok. Ale paradoksalnie bardziej Tonksowato wygląda mi nieucharakteryzowana. :P Jakoś tak zadziornie, a na tym plakacie - nie ta poza, zbyt hmm... dumna(?). Otóż to - w moim wyobrażeniu Tonks to pocieszna, kochana niezdara. Ostra jak papryczka chilli, ale przy tym wrażliwa. Buńczuczna, ale subtelna; zaczepna, ale sympatyczna. Taka woda ognista :PP Tak czy inaczej, czytając książki, nie widzę w Lunie Evanny, w Tonks Natalii, a w Hermionie Emmy. W filmowych adaptacjach jest w stanie przyjąć (prawie) wszystko, co nie wpływa na kształt postaci w mojej głowie. I dzięki za to niebiosom. BTW - Sz. P. Katonie, ośmielę się stwierdzić, mimo mojej całkowitej ignorancji w dziedzinie muzyki (i poezji zresztą też, ale to już inna bajka), iż ten kawałek really sounds good i żeby tak zacytować Brytnej - makes me happy. -------------------- i don't think he wanted to kill James ... i mean,it's Voldy!~he'd kill everyone and everything
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 20:38 |