Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
było juz chyba tu na forum wstawiane,
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie było. To było podobne zdjęcie, ale nie to samo (i nie tylko ze względu na lustrzane odbicie). Pochlebiam sobie, że z pamięcią u mnie nie najgorzej, a tamto poprzednie wstawiałam sama osobiście
![]() 1 2. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się testrale podobają, choć faktycznie w wyobrażeniach były czarne. Jednak skóra, kości, ogon ogoniasty... etc. trafione w dziesiątkę. Skrzydła również. Nigdy nie myślałam o nich jak o półprzezroczystej błonie. Raczej takie nietoperzowate mi się wydawały.
Weasleye fajni. Ginny zwłaszcza ma przerażony wyraz twarzy. Kurczę, film będzie obfitował w takie... emocjonalne sceny, które, jeśli ie zostały dobrze zagrane, doprowadzą mnie do czarnej rozpaczy. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Hałły z Patłonusem. I nie, też nie było, było podobne. ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
No tak. Wychodzi na to, że akcja będzie się działa w jakimś przejściu podziemnym.
Przejście podziemne w Little Whinging? Ech... Pozostaje mieć tylko nadzieję, że atak dementorów będzie emocjonujący. Ten post był edytowany przez smagliczka: 08.05.2007 11:15 |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
I te mugolskie graffiti
![]() Ten post był edytowany przez kObra.: 08.05.2007 14:45 -------------------- she wolf.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 08.05.2007 04:44) O JEZU HARRY' EMU URWAŁO RĘKĘ! ![]() Nie mogłem się powstrzymać ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
fajne zdjęcie. Mi to przejście nie przeszkadza.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
Mam pytanie natury całkowicie prywatnej do obecnych tu pań. Przeczytałam bodajże wczoraj gdzieś w komentarzach (może i nawet do tego zdjęcia to było), cytuję: "za każdym razem, kiedy on wyczarowuje Patronusa, robią mi się miękkie nogi". Czy coś w tym rodzaju, nie zacytuję dokładnie, zdaje się że w użyciu było "girly"
![]() No i właśnie chciałam przeprowadzić ankietę socjologiczną w tej sprawie. Proszę panie o wypowiedzi na ten temat. Tylko w miarę zwięźle i bez gigantycznego offtopu od razu, ok? -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
no w sumie wychodzi to jemu dosc seksownieXD jakies ciarki delikatne tam sa.
-------------------- |
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 08.05.2007 18:02) Mam pytanie natury całkowicie prywatnej do obecnych tu pań. Przeczytałam bodajże wczoraj gdzieś w komentarzach (może i nawet do tego zdjęcia to było), cytuję: "za każdym razem, kiedy on wyczarowuje Patronusa, robią mi się miękkie nogi". Czy coś w tym rodzaju, nie zacytuję dokładnie, zdaje się że w użyciu było "girly" ![]() No i właśnie chciałam przeprowadzić ankietę socjologiczną w tej sprawie. Proszę panie o wypowiedzi na ten temat. Tylko w miarę zwięźle i bez gigantycznego offtopu od razu, ok? widzę, że fani w oczekiwaniu na film całkowicie głupieją ![]() Żeby offtopu nie było: mi tam nogi nie miękną, tylko wkurza mnie, kiedy podczas spotkania z dementorem drze się Lily :"Harry" tak piskliwym głosem, że aż uszy pękają. Ten post był edytowany przez Katarn90: 08.05.2007 16:54 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Proszę panie o wypowiedzi na ten temat. ^^ -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
miało być zwięźle, więc powiem tylko tyle :
QUOTE(LilienSnape @ 08.05.2007 17:05) zgadzam się ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 08.05.2007 15:02) Mam pytanie natury całkowicie prywatnej do obecnych tu pań. Przeczytałam bodajże wczoraj gdzieś w komentarzach (może i nawet do tego zdjęcia to było), cytuję: "za każdym razem, kiedy on wyczarowuje Patronusa, robią mi się miękkie nogi". Czy coś w tym rodzaju, nie zacytuję dokładnie, zdaje się że w użyciu było "girly" ![]() No i właśnie chciałam przeprowadzić ankietę socjologiczną w tej sprawie. Proszę panie o wypowiedzi na ten temat. Tylko w miarę zwięźle i bez gigantycznego offtopu od razu, ok? mi jest wtedy zawsze zimno, mam gęsią skórkę i drgawki xD -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
jakieś lekkie emocje są, ale to jest po prostu emocjonujący moment, nie że Dan jest jakiś specjalnie atrakcyjny w tym momencie czy coś ^^
-------------------- |
smagliczka |
![]()
|
A ja myślę, że to kwestia zaklęcia
![]() Coś w tym Expecto Patronum musi być. Nie wiem co, ale zawsze wstrzymywałam oddech w tym momencie (przy trzecim filmie, rzecz jasna, bo nie przy czytaniu książki - te czytam zazwyczaj z zapatrym tchem ![]() Zwyczajny Expelliarmus nie wywołuje tego uczucia, co Patronus. Hehe... może za bardzo udzielają mi się emocje Harry'ego z ekranu. Ale ciarki się pojawiają. Oto magia właśnie ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 08.05.2007 20:24 |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
o. no. patronum to moje ulubione zaklęcie. moment kiedy Harry wypowiada a właściwie tak męsko wykrzykuje jest najlepszym momentem. no po prostu uwielbiam XD
-------------------- |
smagliczka |
![]()
|
Nie wiem, czy on to "męsko" wykrzykuje.
Harry to mnie w ogóle nie kręci ( ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 08.05.2007 22:27 |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
Ale Voldzio ma wielką głowę... Zgodnie z perspektywą powinno być inaczej, ale rozumiem, że zastosowane specjalnie.
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Ten plakacik z trio bardzo mi się podoba. Voldzio pokazany jak przez mgłę, czy jakby był wspomnieniem... duchem... Coś w tym guście
![]() ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Voldek jest niezły, no w sumie wszystko to wygląda lepiej niż się spodziewałem. A i tak najlepiej Lucjusz wygląda, idealnie trafili w moje jego wyobrażenie (czego o innych śmierciożercach powiedzieć nie mogę, mają mycki jak KKK
![]() ![]() -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
owczarnia |
![]()
|
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Aylet |
![]()
|
tylko że mi się nie włącza.
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
mi też.
Nowe fotki Dementor Dekrety MM Młody James Młody James Dwa Figurki Umbridge McGonnagal Ten post był edytowany przez Zeti: 11.05.2007 09:48 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 10:34 |