Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
O, jest to z Luną i Cho, co mi się tak podobało
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
O tych zdjęciach mówiłem.
Ahaha, Voldemort ma NOS! XDDDDD A Harry różdżkę w lewej ręce! ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
To mi się podoba.
Ożeż! Ale czarownice! Chyba zmienię orientację ![]() Edit. Nie, no dobra, nie zmienię. Pszyszło mi właśnie do głowy, że szkoda, że nia ma nic z Remusem ![]() Wszędzie tylko Syriusz i Syriusz... Wiem, że to postać kluczowa dla tej części, ale taką tapetę z Remusem mogliby zrobić specjalnie dla mnie. ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 17.05.2007 20:54 |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
a ja i tak kocham Lune. powiedzmy XD
a i jesli ktos bedzie chcial napisac ze Cho jest brzydka to blagam o zastanowienie sie 10 razy XD -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ja też kocham Lunę. Czy raczej Evannę w jej roli. Mówię Wam, ta dziewczyna zrobi jeszcze karierę. Tylko spójrzcie na nią pod linkiem, który podała Smagliczka... Cudo.
Smagliczko - dzięki. A Cho jest niczego sobie. Hermiona zbyt ładna jak na Hermionę. A najfajniej (zaraz po Lunie) wyszedł na tych plakatach Ron. Bojowo i jak prawdziwy Weasley. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Ależ poszsz.
QUOTE A najfajniej (zaraz po Lunie) wyszedł na tych plakatach Ron. Bojowo i jak prawdziwy Weasley. O, właśnie. Wreszcie wypracował sobie jakąś inną minę ![]() A propos jeszcze tej tapety z dziewczynami, to teraz - zupełnie bez sensu - miałam jakieś niezdrowe skojarzenie z "Aniołkami Charliego" Łehehe... Ten post był edytowany przez smagliczka: 18.05.2007 02:29 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Zapewne link do strony był już umieszczany, ale mimo to umieszczę go ponownie.
http://www2.warnerbros.com/orderofthephoenix/ Nie sprawdzałem, czy są tam nowe zdjęcia lub tapety, bo nie o to chodzi. MUZYKA. Posłuchajcie MUZYKI. W tle brzmią fragmenty kilku utworów. Wiem jedno - MUSZĘ mieć soundtrack. Zwróćcie uwagę zwłaszcza na utwór, w którym rozbrzmiewa akordeon... Miód dla uszu. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zanim Przemek zdobędzie muzykę, obejrzyjcie sobie kolejny trailer
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(smagliczka @ 18.05.2007 03:20) A propos jeszcze tej tapety z dziewczynami, to teraz - zupełnie bez sensu - miałam jakieś niezdrowe skojarzenie z "Aniołkami Charliego" Łehehe... Hehe:) Miałam te same skojarzenia ![]() A Luna jest cudowna. Chyba stanie się jedną z moich faworytek na rzecz Hermiony -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
No i proszę! Kolejny trailer! Część już widzieliśmy, ale co kolejny to lepszy. Dadzą jeszcze z takich 5 i na film nie pójdę, bo się napatrzę na trailery.
![]() Co do plakatów: Mina Rona przypomina mi minę na okładce 7 części (oczywiście brytyjskiej). Ten post był edytowany przez ewamarchewa: 19.05.2007 22:23 |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
jeżeli chodzi o muzykę - chociaż to fragmenty, podoba mi się.
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Przemuś coś dla ciebie
![]() Zebrane fragmenty muzycki na youtube ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Dziękuję bardzo.
![]() Aha, podobają mi się chóry, które słychać w którymś tam zwiastunie czy filmiku. Coś nowego w serii HP. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
Muzyczka świetna
![]() ![]() -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
owczarnia |
![]()
|
Fragment filmu wyemitowany podczas dzisiejszego show 'Ellen' Ellen DeGeneres. Dumbledore wita Umbridge, a ta wygłasza swoją pamiętną powitalną mowę.
Tu jest to samo nieco większe, ale za to gorszej jakości. Do wyboru, do koloru ![]() Edit: jest i większe, i dobre - tu. Dodatkowo, nowe fotki Emmy, Daniela i Ruperta z sesjii dla Teen Vogue. Ten post był edytowany przez owczarnia: 22.05.2007 02:42 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Uśmiałem się jak głupi
![]() A dla tych, którzy nie lubią odstępstw od książki: przemówienie Umbridge jest SŁOWO W SŁOWO żywcem wzięte z książki. I pasuje idealnie. Kurczę, miałem tego nie oglądać. ;/ Następnych filmików już nie otworzę. O. Taki silny będę. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
I pomyśleć, że Emma Thompson jest w rzeczywistości taką piękną kobietą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 22.05.2007 00:26 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
A ja tak błysnę ignorancją i zapytam co za pan muzykę napisał.
|
smagliczka |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Umbridge jest rewelacyjna - kocham tę kobiętę! (i jej beret!) |
owczarnia |
![]()
|
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Już kiedyś o to pytałeś, Katon, pamiętam, że ci odpowiadałem.
![]() Aha, narzekałeś wtedy, że boisz się niespójności muzycznej serii. Moim zdanie Hooper sobie poradził. To, co mogliśmy usłyszeć, jest naprawdę dobre. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
I kolejny spocik reklamowy
![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 22.05.2007 15:38 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zol |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Z bajki. Płeć: Kobieta ![]() |
Muszę powiedzieć, że moje oczekiwania co do piątego filmu są dosyć wysokie. Myślę jednak, że się nie zawiodę. Jak na razie wszystko wygląda naprawdę wspaniale! Zwiastuny biją magią i czarem po oczach.
Jeszcze pięćdziesiąt jeden dni do światowej premiery ![]() |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
a kiedy w koncu bedzie polska
-------------------- |
Zol |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Z bajki. Płeć: Kobieta ![]() |
Według filmwebu, 27 lipca.
Ten post był edytowany przez Zol: 22.05.2007 19:58 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.05.2025 07:08 |