Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Film Numer Pięć, Znaczy Się Hpizf, Uwaga, prawdopodobnie SPOJLERY.
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Phi. Mnie tam bardziej interesuje czy zagra Jamesa takiego, jaki ma być. Czyli cholernie wkurzającego gnojka z rozbuchanym ego.
Innego Jima nie polubię, tylko takiego, którego nie lubię. ![]() |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
O matko! Co oni z niego zrobili? A taki ładny chłopak (James). Nie wytrzymam Normalnie szok, jak można!
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Czyli cholernie wkurzającego gnojka z rozbuchanym ego. Fajne ujęcie manii wielkości ![]() Jak tak zagra będzie OK -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Harry Potter and the Order of the Phoenix will open in the US on July 11, 2007 No reason was given to us for the change, however as Coming Soon first reported, "this will give the movie a potential big five-day opening, from Wednesday through Sunday." Readers will remember that in the UK, the OotP release date was moved one day earlier to July 12. TLC -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
James i Lilly są straszni. Nie wiem jak musieliby zagrać, żeby stali się znośni. Myślę, że nie ma takiej możliwości. No cóż. Będzie gorsza scena. Przeżyjemy jakoś.
|
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
Ja rozumiem jeszcze, że wam James nie pasi. Bo i mnie nie pasi.
Ale czego chcecie od Lily? Pierwsza fotka, tak naprawdę, na której ją widać w miarę. A ujęcie z profilu, które twarzy za bardzo nam nie pokazuje, i to jeszcze niezby dobrej jakości. Co z tego, że ma kucyki? Ale jesteście okropni ![]() Ja nosiłam kucyki kiedyś. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Dużo różnych nowych fotek. Znów z naklejek, ale widać panią Figg, i Umbridge, i Ginny, i Lunę...
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ajaja... Czy on tu nie wygląda cudownie?
![]() ![]() -------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fajną minę ma
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
smagliczka |
![]()
|
Ja coś czuję, że ten film będzie fajny
![]() ![]() Bidny ten Harry, bidny... a Figg ma rewelacyjny kapturek ![]() No i Umbridge, jak ja koHam tę kobitkę! ![]() Związała Pottera. Dobrze mu tak! Dobrze! ![]() |
harolcia |
![]()
|
![]() przerażona Grupa: Prefekci Postów: 1425 Dołączył: 30.07.2005 Skąd: wiesz, że żyjesz? <wro> Płeć: Kobieta ![]() |
I włosy ma jakby mniej tłuste...
![]() chociaż to może tylko złe światło albo kiepska jakość zdjęcia -------------------- Prefekt Gryffindoru Członkini KLL
Tekst do wygrawerowania na nierdzewnej bransoletce, noszonej stale na przegubie na wypadek nagłego zaniku pamięci Barańczak Stanisław 1.) JEŻELI COŚ CIĘ BOLI: - DOBRA WIADOMOŚĆ: ŻYJESZ. - ZŁA WIADOMOŚĆ: TEN BÓL CZUJESZ WYŁĄCZNIE TY. 2.) TO WSZYSTKO DOOKOŁA, CO CIĘ SZCZELNIE OTACZA NIE CZUJĄC TWEGO BÓLU, JEST TO TAK ZWANY ŚWIAT. 3.) UBAWI CIĘ, ŻE JEST ON REALNY I JEDYNY, A LEPSZEGO NIE BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ PÓKI ŻYJESZ. 4.) GDY JUŻ SKOŃCZYSZ SIĘ ŚMIAĆ, ODRZUĆ LOGICZNY WNIOSEK, ŻE TAKI ŚWIAT BYĆ MUSI PRZYWIDZENIEM LUB SNEM. 5.) TRAKTUJ GO CAŁKIEM SERIO, JAK ON PRZED CHWILĄ CIEBIE - DOKONUJĄC WYBORU SPECJALNEJ CIĘŻARÓWKI, 6.) BY W OKREŚLONYM MIEJSCU I UŁAMKU SEKUNDY POTRĄCIŁA CIĘ, KIEDY PRZECHODZIŁEŚ PRZEZ JEZDNIĘ. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
|
smagliczka |
![]()
|
Och, właśnie też chciałam tu wkleić tę fotkę z GP12. Idealnie jak w książce, z tym stojakiem na parasole
![]() Mam nadzieję, że pokażą też skrzracie głowy na ściane... W ogóle to chyba pierwsza taka fotka Grimmauld Place, gdzie widać kawałek domu nieco lepiej. Odchodząca tapeta, taki półmrok... Kurde, niemal pachnie stęchlizną z tego zdjęcia! ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 31.05.2007 21:45 |
owczarnia |
![]()
|
Nie jest dobrze. Kolejne witryny podają datę premiery 27 lipca... Cholera.
|
smagliczka |
![]()
|
Oj, weźcie się nie stresujcie się.
|
owczarnia |
![]()
|
W sumie zawsze są pokazy przedpremierowe...
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- she wolf.
|
smagliczka |
![]()
|
O? Jeśli było, to ja nie widziałam.
Ale, rany boskie, jak oni są ubrani (!). Rupert i jego sweterek, sweterki... Boshsh. Aua. Może ja mam jakieś spaczenie. Ale ten styl u faceta... Tak, zdecydowanie mam spaczenie. Na studiach miałam wykładowcę - pedzia jak nic - który nosił golf w romby. Dziś, jak widzę męski sweter w ROMBY, to dostaję hipotermii. Ale tu widzę, że ten w paski, Dana... no i te łaszki Ruperta wcale nie lepsze. Aaaa... !!! PS Tinki Winki? ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 01.06.2007 14:29 |
o_cholibka55 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 31.01.2006 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta ![]() |
Heh cieszmy się że nie ma czerwonej torebki!
![]() A o swtrach w romby to już wogle lepij nie mówić. Ostatnio Kammel miał w TV. ![]() A Hermiona ma fajnie oczka zrobione. A co do samego filmu to jakos za bardzo sie nim nie podniecam, bo poprzednie 4 to raczej... porażka ![]() -------------------- Earth intruders |
martusza |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 121 Dołączył: 17.05.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Dom Syriusza wygląda zaskakująco dobrze, już myślałam, że wcisną nam jakąś chałę, jak z Norą, która kompletnie nie odpowiadała moim wyobrażeniom (wyglądała raczej jak chlew a nie dom, w którym mieszkają ludzie. Co prawda rodzina Rona nie była zbyt bogata no, ale bez przesady) A tu takie zaskoczenie. Najlepsza cześć wystroju (oczywiście oprócz portretu starej Black, którego co prawda na zdjęciu nie widać, ale w książce nieźle mnie ubawił) jest stojak na parasole zrobiony z nogi trolla. Wyśmienite!
![]() |
ewamarchewa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 19.02.2006 Skąd: Z krzesła:P Płeć: Kobieta ![]() |
Czyżby aż tak pozmieniali w tym filmie, że Ron/Rupert zmienił orientację seksualną? Po obejrzeniu CO we wszystko już uwierzę. A sweterek Dana może byc, choć mi się szczerze za bardzo nie podoba.
|
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(smagliczka @ 01.06.2007 13:39) O? Jeśli było, to ja nie widziałam. Ale, rany boskie, jak oni są ubrani (!). Rupert i jego sweterek, sweterki... Boshsh. Aua. No co Ty ciemnoto, zdjęć z sesji to Teen Vogue'a nie widziałaś ![]() ![]() Były w tym temacie na stówę, tyle że nie wklejane, a pod linkiem, i chyba nawet sama dawałam... Nie chce mi się szukać, to masz po prostu jeszcze raz ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
Tylko nie ciemnoto, dobrze! Tylko nie ciemnoto!
![]() ![]() ![]() Nie, nie widziałam. Generalnie, to fajne fotki, Fakt. Ale sweterki to mi nie leżą. Ani to COŚ co ma Rupert, ani ten w paseczki. Fuj. |
owczarnia |
![]()
|
No ale coś Ty chciała, kobieto? Przecież nazwa 'Teen Vogue' mówi chyba sama za siebie
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
smagliczka |
![]()
|
Wiem. Ponarzekać sobie nie można?
![]() A tak na marginesie, powtórzę po raz enty, do znudzenia już chyba (bo ile można) - Dan ma tu, kurde, fuck, fryzurę lepszą niż wE filmie! Ten post był edytowany przez smagliczka: 01.06.2007 17:25 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 22:01 |