O Wartosci Slow
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
O Wartosci Slow
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:36 |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
absurdalnie ciekawy.
ale nie lubie efektu cudzysłowu - koła ratunkowego przy niepewności wystarczy pstryknąć dwie kreseczki na górze i udawać, że to nie moje. Małego księcia troche tu widzę. ale całkiem ciekawie. kobieco. -------------------- |
Ines |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 06.06.2006 Skąd: z Asgardu Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo mi się podoba... Ten wiersz jest taki... inny.
To z różą mi się najbardziej podobało... ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Aj, jakie to ładne. Naprawdę, bardzo mi się podoba. Bardzo, bardzo.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobre. Ale bardzo odległe. Oceniam tylko na zimno. Po mojemu.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...
Ten post był edytowany przez Rookwood: 05.04.2007 14:36 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A takich wierszy nie lubię, niestety. Poświatowska miała szczególny dar delikatności i ulotności wierszy, choć dla mnie na dłuższą metę bywa męcząca i trochę zbyt słodka. Dlatego nie przepadam za tą formą takiej lekko abstrakcyjno-kwietnej poezji. Zwłaszcza ta "urwana rączka" co kaleczy dłonie. Wolę pierwszy wiersz, o wiele bardziej wolę.
-------------------- |
Rookwood |
![]()
|
W poezji lubie to, ze mozna ja tak roznie odbierac - wedlug mnie wiersze Poswiatowskiej (przynajmniej niektore) sa troche brutalne, troche nieromantyczne, szczegolnie, kiedy opowiada o ludzkim ciele.
W kazdym razie dziekuje za krytykę, szczegolnie od ciebie Sihaja. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:17 |