Pieśń O Strachu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pieśń O Strachu
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pomieszanie z poplątaniem, bez rytmu, a dla niektórych pewnie i bez sensu. Ale cóż zrobić, że czuję jak czuję...
Pieśń o strachu Boże, i cóż teraz mogę zrobić? Szczęście sypnęło mi się pod nogi dwoma garściami przerażające bo moje Dziś mam piętnaście lat i dwa warkocze wplątane w wiatr A wczoraj oczy starej kobiety i w sercu strachu zimne zwierzę Choć w twych ramionach wczoraj biegłam do gwiazd Ten post był edytowany przez Sihaja: 28.07.2006 21:28 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
I znowu. Ja tam po swojemu ten wiersz rozumiem. I jest mi bardzo bliski. Ale nie chcę o tym dyskutować, bo mi wyjaśnisz i się okaże, że zupełnie o czym innym jest... Zacznij szukać wydawcy.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zanim przeczytam komentarz Katona sama probuje jakos ubrac w slowa swoja opinie, ale nie moge nic na to poradzic, ze on po prostu ma racje.
|
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
"Dziś mam piętnaście lat
i dwa warkocze wplątane w wiatr" Jak początek jakiejś ślicznej piosenki. Tak, właśnie za takimi perełkami tęskniłam. I nawet to zakończenie takie ładne, mimo że banalne. Brakuje na forum takiej poezji. -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ech, a przekonana byłam, że się nie będzie podobał, bo taki dziwny trochę.
Dziękuję za opinie. Muszka :* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:09 |