Zakochanie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zakochanie
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba, po bardzo długiej przerwie, włączyła mi się znowu opcja pisania wierszy, i to dość wielu w krótkim okresie czasu. Zdarza się
![]() Zakochanie Zakładam, że nic nie będzie takie samo Maliny będą ciut słodsze albo trochę gorzkie bo przecież nigdy nic nie powiedziano Może poznam jakiś nowy kolor kwaśnopurpurowy na przykład albo kilka dźwięków spoza skal astralnych Poprowadzisz mnie przez łąkę kamieni albo traw zielonych wietrzniście albo prosto tam gdzie upadają anioły -------------------- |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Jak zwykle cudowne
![]() Swietnie ujęłaś taki dość drażliwy w poezji temat, bo często ujmuje sie go banalnie. A tutaj jest chyba prosto, ale w jak najleszym tego słowa znaczeniu. Tylko jednego nie rozumiem: "wietrzniście"? Ale może to dla mnie za duże słowo ![]() Ten post był edytowany przez Rookwood: 31.07.2006 11:21 |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
wydaje mi sie
troche inny niż zwykle chociaż 'zwykle' też niewiele znaczy. łąka kamieni i to wystarczy bym była pod wpływem Twoich słów. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Piękna treść, a wykonanie mniej do mnie przemawia niż dwa poprzednie, co nie zmienia faktu, że to jest nadal bardzo bardzo wysoki poziom. Czekam na więcej.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:38 |