Dumbledore I Jego Przeszłość..., Przeszłość Dumbledore'a.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dumbledore I Jego Przeszłość..., Przeszłość Dumbledore'a.
Hermiona1900 |
![]() ![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
Zastanawiałam się, jak wyglądała przeszość Dumbledore'a?
1.Jego dzieciństwo, 2. lata szkolne, 3.potem praca - nauczanie w Hogwarcie... no i te najbardziej nurtujące pytanie.: czy Dumbledore kiedykolwiek był w kimś zakochany?? - czy odnalazł kiedyś swoją " drugą połówkę", a jezli tak, co się z nią stało?? Według mnie Dumbledore kiedyś miał swoją sympatię. Co się jednak z tą miłością stało, pojęcia nie mam i nawet nie mogę się domyślać...moja wyobraźnia w tym momencie pada ![]() Dajcie swoje propozycje ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Hermiona1900 @ 31.07.2006 15:47) Jak to co? Została po niej tylko stara tiara ![]() -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Miejsca na dyskusje o Dumbledorze:
1. 2. (btw, ten jest o miłości Dumbledore'a) 3. etc. Reklamacje - na PM. Ten post był edytowany przez emoticonka: 31.07.2006 18:22 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:01 |