Stara Gwardia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stara Gwardia
Djam |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie ktoś pamięta?
Z rzeczy bardziej współczesnych -byłam Dajmond. Małą, upierdliwą, nudną osóbką przekonaną o własnej doskonałości i ciętości dowcipu. Nie rozumiałam tylko dlaczego wszyscy, o których sympatię tak zabiegałam cały czas się ze mnie śmiali. Nie jestem raczej dumna z siebie tamtego okresu. No, ale wtedy byłam zachwycona swoją osobą. Udawałam w końcu taką dorosłą i zabawną. Z rzeczy starszych -sswk. Fioletowa elisa, forum bziuma. Wmówiłam wszystkim, że jestem rocznik 88' (jestem..hm..o tym później :>), zabiegałam (jak zwykle) o sympatię "tych najfajniejszych" nie otrzymując jej. Byłam żałosna. Potem jakaś afera na bziumie -nie przypomnę sobie jaka, kazała mi stworzyć moją siostrę "Dajmond", Dajmond była rocznikiem 90 (?), no i...no i byłam tam sobie nią trochę, o czym napisałam wcześniej. To chyba jakiś przypadek złożonej schizofrenii, wiedząc że jestem rocznik zaledwie 92' (synonim mojego rocznika? niedojrzałość). Jej. Wzruszające wyznanie, prawda? o. I mam na imię Dagmara. Tak gwoli ścisłości. -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dobra, ja się też przyznam. też jestem rocznik 92.
|
Djam |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiem, że to zabrzmiało trochę, hm, melodramatycznie. Taki "moment wyznań" ;].
Dziwię się tylko, że większość naprawdę nie wątpiła w tę moją osiemdziesięcio- -ośmiowatość. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Pamiętam Cię. Ale też tak biernie. Ja się wtedy w jakieś afery i takie tam nie bawiłem. Ot, o książkach sobie dyskutowałem.
Ciekawe jak się nagle wszyscy teraz pojawiają => Ale to miłe w sumie. Ten post był edytowany przez Katon: 15.08.2006 13:08 |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie cierpiałam dajmond, bez beki. pamiętam jakas tam waszą kłótnie z zuzią i naprawdę cieżko było ocenić która z was jest głupsza.
a sswk też pamiętam. ale to było jeszcze nie tak dawno temu w sumie. -------------------- dupa.
|
Djam |
![]()
|
A ja robiłam wszystko, żeby ta Boska Ironiczna Sumiko mnie polubiła. Czytając posty mojej produkcji z tamtego okresu myślę, że sama siebie bym nie polubiła. Pamiętam jak ktos powiedział mi, że w kabarecie chyba kariery nie zrobię co było potem źródłem moich frustracji :>. O. Albo strasznie się podniecałam tym, że mam numer Avalanche i Miśka, no bo to w końcu takie FAJNE osoby, a ja też chciałam być FAJNA.
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Misiek, cho no tu! Oprawisz sobie w ramkie!
|
Djam |
![]()
|
Napisałam, że wtedy był dla mnie fajny. Nie sądzę, żeby chciał być fajny dla e..12? 13-latki? Dla czternasto zresztą też pewnie nie :>
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nom. za to się jeszcze idzie do pierdla. a tacy 'fajni' panowie mają w rzeczonej ciupie przeyebane ;}
-------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
zaraz umre ze smiechu, wszyscy starzy bywalcy powracaja po niebo dojrzalsi, skruszeni, w nowych barwach w nowym wieku
![]() a ja taka sama glupia jak bylam no no no no no -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Djam |
![]()
|
A czy ja powiedziałam, ze jestem dojrzalsza? :>>
btw. pamiętam jak Ciebie przeklinałam za to, że odważyłaś się skrytykować mojego ficka. Omatkoboska. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ło kurfa. wydrukowałem i powiesiłem nad łożem. różnie o mnie mówiono, ale takie herezje... no no... XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
No Dajmą była. Była też Zusia=) aka Glinda z Jamajki, ona coś do Tymąna chyba ten teges. i ona pisała "relax". aaa posikam sie zaraz XD
|
Djam |
![]()
|
A to pamietam. I ona mnie wyzywała ;c.
-------------------- |
Scarlet |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 51 Dołączył: 12.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
O kurcze, Djam, jakbym o sobie czytała
![]() ![]() A Wy wszyscy "fajni" powinniscie sie cieszyc z takiej opini ![]() P.S. Ojej, własnie zauwazyłam, ze w spisie sa jeszcze daty moich urodzin i imienin. Miłe. P.S.2 Co to jest SSWK? bo chyba powinnam to wiedziec. (skoro to jest cos ze starych czasow) Ten post był edytowany przez Scarlet: 15.08.2006 21:13 -------------------- "(...)
nie można zabić miłości jeśli ją w ziemi pogrzebiesz odrasta jeśli w powietrze rzucisz liścieje skrzydłami jeśli w wodę skrzelą błyska jeśli w noc świeci" Halina Poświatowska |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
eSeSWuKa to oczywisice uzytkownik.
|
Scarlet |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 51 Dołączył: 12.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm... nie kojarze. Znaczy nick owszem, ale człowieka za cholere. No coz, trudno. dzieki
-------------------- "(...)
nie można zabić miłości jeśli ją w ziemi pogrzebiesz odrasta jeśli w powietrze rzucisz liścieje skrzydłami jeśli w wodę skrzelą błyska jeśli w noc świeci" Halina Poświatowska |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
siostra sami wiecie kogo, o ile dobrze pamiętam ;}
|
Djam |
![]()
|
dobrze. Świetny nick :>.
-------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
tu jest profil.
a że ze mnie żadna stara gwardia, to się nie wypowiadam więcej ;p. -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Scarlet @ 15.08.2006 10:45) sie nie dziwie... raz ze załapałam sie z jakoś na dwa czy trzy miechy eliski to jeszcze miałam inny nick. który niestety został zbanowany ![]() ![]() -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Psychopatka @ 15.08.2006 17:07) zaraz umre ze smiechu, wszyscy starzy bywalcy powracaja po niebo dojrzalsi, skruszeni, w nowych barwach w nowym wieku ![]() a ja taka sama glupia jak bylam no no no no no Ja sie nigdzie nie ruszalem i sie nie zmienilem i nie czuje sie winny ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ama! :*
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cześć Agnieszka.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja tam pamiętam z fioletowych czasów tylko to w czym brałem udział. A ja nie byłem bziumowy. Byłem statecznym, spokojnym użytkownikiem, który prowadził długie dyskusje o literaturze i o świecie. Miałem do tych dyskusji partnerów i wspominam to miło.
Ale poniekąd uważam, że now are the good old days, jak śpiewał Pete Doherty. Ostatnio jest bardzo fajnie. Może fajniej niż kiedykolwiek. Pewnie z przyczyn towarzyskich, ale jednak. Jest spora kultura, są ciekawe dyskusje (głównie o muzyce), są fajni ludzie. Lubię to forum. Ten post był edytowany przez Katon: 16.08.2006 13:00 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 21:24 |