Tatuaż, ...Ale nie wiem czy to tu :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tatuaż, ...Ale nie wiem czy to tu :P
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
http://img205.imageshack.us/my.php?image=obraz0012jp0.jpg
Może nie piękny narazie, bo zaczerwieniony i w ogóle, bo wczoraj robiony, to jeszcze rana jest. Ale...Kolejny dobytek na mym ciele - chciałam się pochwalić ;] -------------------- she wolf.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ładny, też mam w tym miejscu
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Nic mi nie mów, jak ja widzę tatuaż i stringi :|
Ugh...Masakra. Narazie wiesz, musi mi zejść zaczerwienienie i w ogóle. Ale ogólnie super ;] A Ty co masz za napis? U mnie są 3 cnoty boskie ;] -------------------- she wolf.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A nienie, ja nie mam napisu. Ja mam rajskie pnącze
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
No no kObra, calkiem przyjemne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Owczarnia aha, aha xD
Masz zdjęcie? Z chęcią obejrzę ^^ Qbek dzięki ![]() A co sobie robisz? -------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 73 Dołączył: 19.12.2006 Skąd: wiesz?? Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tylu lydek, od achillesa po dol kolanowy, na lewej NEVER a na prawej AGAIN
![]() ![]() ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Oczywiście ;]
Skarpetka ;] Niedawno się dowiedziałam że moja znajoma zrobiła sobie przez całe plecy swoje imię literami gotyckimi. Imię jej składa się z 6 liter, zapłaciła 1200 zł i koleś jej robił to przez 3 dni ![]() ![]() ![]() -------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
No pieknie, pieknie, ale to juz mi troszke pod narcyzm podchodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Qbek_Wredniak: 29.12.2006 19:16 -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Na Ciebie dziwnie patrzą? ;]
Ja jestem wolontariuszem m.in. np. w hospicjum No wyobraź sobie jak patrzą na mnie ![]() ![]() ![]() Całkiem wesoło jest ;P -------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
A czy my sie tym przejmujemy ?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Kręcące
![]() Ładnie to ująłeś ;] Powiem szczerze, że czasami kolczyk muszę zdejmować, bo przeszkadza w niektórych sytuacjach >; )) -------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
Wlasnie te niektore sytuacje stoja mi na przeszkodzie przed podziurawieniem sie. Jeszcze przez kilka tygodni bede miec stycznosc z dosyc nieprzyjemnymi bakteriami ktore w kontakcie ze swieza rana moga wywolac niepozadane komplikacje :/ Ehhhhhh Jak widze kumpele z kolejnymi trzema dziurkami w uszach to mnie nosi
![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Moja przyjaciółka ma 3 kolczyki w wardze, 1 w łuku brwiowym, i chyba z 30 w obu dziurkach w uszach
![]() ![]() -------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
ZAPOZNAJ MNIE Z NIA!!! PRRROOOSZEEEEEE
![]() ![]() ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Buahahah! ;]
No leje ;] Ale wiesz, ona z Poznania jest ;] nie przeszkadza Ci to ;p? -------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
Pikus, jakis 250 km ode mnie
kObra. |
![]()
|
..A wiesz, ona ma rodzinę w Bielsku-Białej bodajże ;P to już bliżej trochę, nie ;]?
-------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
Ano blizej, blizej
kObra. |
![]()
|
No nie wiem ;P bym się musiała jej najpierw zapytać czy mogę ;]
Bez niczyjej zgody żadnych namiarów nie podaję ;] -------------------- she wolf.
|
Qbek_Wredniak |
![]()
|
Kilkanascie postow wyzej masz moje zdjecie. Troszku podpicujesz w photoshopie i bedzie gites
![]() ![]() -------------------- |
kObra. |
![]()
|
Hehe, ok ;P
Pokażę ;] -------------------- she wolf.
|
kObra. |
![]()
|
Postanowienie świąteczne? ;]
Heh ;] Też tak można ;] -------------------- she wolf.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no, no, no, niezły czat.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(kObra. @ 29.12.2006 18:58) Mieć może i mam, ale z pewnością nie do oglądu publicznego ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 29.12.2006 21:35 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:08 |