Tatuaż, ...Ale nie wiem czy to tu :P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tatuaż, ...Ale nie wiem czy to tu :P
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Podobają mi się (niektóre) tatuaże, ale tylko w tym wypadku, jak nie ja mam je na sobie, a ktoś inny O, właśnie, moje podejście ![]() Aczkolwiek mówię tu o zdjęciach modelek. Nie wiem, czy odpowiadałaby mi wytatuowana dziewczyna. Wiadomo, zależy w jakim stopniu, ale i tak - nie wiem. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Czternasta |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 127 Dołączył: 07.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Hmmm...pracuje w DPS-ie prowadzonym przez siostry zakonne (szarytki konkretnie) i nigdy nie usłyszałam nic niemiłego w związku z moim kolczykiem w nosie, a jak wiadomo siostry to osoby dość pruderyjne, więc albo nie mają po prostu nic przeciwko, albo cierpią na niedobór personelu
![]() PS. moje pacjentki też nie mają nic przeciw temu Ten post był edytowany przez czternasta poległa: 17.08.2006 17:14 -------------------- Trzeba się pilnować, bo inaczej ani się człowiek obejrzy, a już zaczyna każdego żałować i w końcu nie ma komu w mordę dać. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Znalazłam feniksa w jakimś ludzkim rozmiarze:
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nawet fajny, choć do feniksa trochę mi nie pasuje kolor niebieski. Ale jako że całość wygląda dobrze - nie czepiam się
![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie wiem czemu on jest niebieski na tym zdjęciu, w rzeczywistości to raczej fiolet. Kwestia lampy błyskowej zapewne.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Astra |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 27.08.2006 Skąd: Radom Płeć: Kobieta ![]() |
Feniks super, dobre proporcje i aż tak nie rzuca się strasznie w oczy. takie subtelniejsze tatuaże są okej;-)
sama też co prawda miałabym ochote sobie zrobić szczególnie jak widzę jakiś ciekawy wzór ale właśnie-boję się tego bólu no i rodzice na pewno by mieli coś przeciwko a póki nie jestem na swoim utrzymaniu to niestety trzeba się słuchać=/ pozatym od chcenia do realizacji długa droga i zapewne na chceniu się u mnie skończy. może i dobrze;-) -------------------- http://z8.invisionfree.com/forum_antrim/ Forum Antrim, zapraszamy
http://www.platinum-dragons.blog.pl/ blog Smoczej Mafii dawniej TaraMartines- Coś się kończy, coś się zaczyna.. My Webpage mój blog,zapraszam |
Estlai |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 27.08.2006 Skąd: Mazańcowice. Płeć: Kobieta ![]() |
Tatuaż? Hmm... może nawet bym sobie zrobiła, ale tak, jak u Astry - rodzice nie pozwolą. Heh... Mama posuwa się nawet do stwierdzeń, że tatuaże kojarzą jej się ze zbrodniarzami, siedzącymi za kratkami.
Pozostaje jednak druga kwestia, a mianowicie obawa przed "ozdobieniem się" na stałe. Niby można to potem zlikwidować, ale ta myśl także mi nie podchodzi. Owczarnia - feniks robi jak najbardziej pozytywne wrażenie. Nawet ten niebieski na zdjęciu nie wygląda pretensjonalnie, przeciwnie - bardzo ładnie się prezentuje. Ten post był edytowany przez Estlai: 29.08.2006 13:56 -------------------- Kiedyś - Klaud.
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. Jean Cocteau |
gucha |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: opole Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tam nie mam tatuaży. Jakoś przekonuje mnie fakt, że za 40 lat też będzie... poza tym, jestem boidupa i nie lubię, jak boli.
Ale mój kumpel ma, cudownego skorpiona na ramieniu. Zrobił w wieku około 15 lat, po pijaku, u znajomej kuzyna [dziewczyna była fachowym tatuażystą], ale teraz strasznie żałuje. -------------------- „- Aaaaaaach!
Błysnęło i pokój wypełnił się krzykami: wszystkich obudził wrzask Rona. Harry w panice odrzucił 'Eliksiry dla zaawansowanych'. Ron wisiał w powietrzu głową w dół, jakby jakaś niewidzialna pętla poderwała go w górę za kostkę u nogi. - Wybacz! - krzyknął Harry, podczas gdy Dean i Seamus zanosili się śmiechem, a Neville podnosił się z podłogi, na którą wypadł z łóżka. - Zaczekaj... zaraz cię ściągnę... [...] Znowu błysnęło i Ron bezwładnie zwalił się na swoje łóżko. - Przepraszam - wymamrotał Harry, podczas gdy Dean i Seamus wciąż ryczeli ze śmiechu. - Jutro - powiedział Ron stłumionym głosem - nastaw po prostu budzik.” [Harry Potter i Książę Półkrwi] --- ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Moja 'szwagierka' ma imho sliczny tatuaz na ramieniu, mimo ze jej mama jest zdecydowanie anty. Bylam z nia podczas tatuowania i potwierdzam stwierdzenie Kobry - wystarczy sie ladnie usmiechac, nie byc problemowym i ma sie cene duzo nizsza niz ustalona
![]() Co do samych tatuazy to dziwia mnie te ortodoksyjne opinie spoleczenstwa 'anty', to raczej nie ich sprawa. Ale w pojeciu czysto estetycznym, maly gustowny tatuaz u kobiety moze ja tylko upiekszyc, za to jesli ma caly katalog rozbieznych tematycznie i kolorystycznie tatuazy na ciele to moj zmysl artystyczny protestuje. Tatoo -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Moja 'szwagierka' ma imho sliczny tatuaz na ramieniu, mimo ze jej mama jest zdecydowanie anty. Bylam z nia podczas tatuowania i potwierdzam stwierdzenie Kobry - wystarczy sie ladnie usmiechac, nie byc problemowym i ma sie cene duzo nizsza niz ustalona Ty jak się uśmiechniesz to się nie dziwię, że obniżają stawkę ;d Ale pytałem się znajomej, która jakiś czas temu zrobiła sobie tatuaż - tatuażysta nie wyglądał na geja ;}QUOTE Ja w kazdym razie niedlugo spelniam marzenie i aplikuje sobie kolczyk w warge. so gooooth \m/btw - którą? XDDD -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
mi się marzą gwiazdki [np. na plecach, ale to pomysł zgapiony
![]() a że za 40 lat nadal będę miała to na skórze jakoś się nie martwię - kto mnie będzie chciał wtedy oglądać? -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
kruk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 12.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE a że za 40 lat nadal będę miała to na skórze jakoś się nie martwię - kto mnie będzie chciał wtedy oglądać? dokładnie tak samo myślę! Poza tym za 40 to chirurgia plastyczna będzie na takim poziomie ze bez problemu można będzie taki tatuaż usunąć ;P Myślałam o tatuażu w dole pleców, ślicznie wygląda i nie ma problemów z ukryciem go. O tatuażu marzę już od bardzo dawno (oczywiście rodzice są przeciwni…ale czy muszą o tym wiedzieć ![]() Ten post był edytowany przez kruk: 31.08.2006 20:33 -------------------- Idę swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą!
![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
haha też tak mówiłam i udało mi się ukryć przed rodzicami przez jakieś zaledwie 2-3 tygodnie (mam na łopatce a była to zima więc i tak chodziłam w grubych rzeczach). najpierw się strasznie pilnowałam (a był też okres gojenia się kiedy to miałam na sobie i wokoł siebie miliardy małych czarnych strupków), ale po jakimś czasie przestałam zwracać uwage. i któregoś ranka jak się myłam w podkoszulce mama weszła do łazienki patrzy a tam tatuaż. wcześniej pozwoliła mi nie iść do szkoły tego dnia bo sama też miała wolne więc zamiast spędzić miło czas cały dzień powtarzała że nie wierzy że to zrobiłam itd i czemu jej nie powiedziałam. ale generalnie jakoś to z tatą przełkneli.
-------------------- dupa.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
mam jeden na plecach. ale zaluje juz troche, ze to nie cos innego i ze nie mniejsze... tatuaz tak, teraz jednak spedzilabym wiecej czasu nad wyborem wzoru.
a usuwanie jednak kosztuje wiecej niz zaaplikowanie. -------------------- ![]() ha! |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
W zasadzie nie mam nic przeciwko tatuaży u panów. Na ramieniu wyglądają baaardzo pociągająco, pod warunkiem, że facet nie chodzi o każdej porze roku w podkoszulku, tylko po to, żeby się pochwalić.
Był nawet taki okres (z jakieś 2 lata temu), że byłam zdecydowana na kolczyk w pępku i tatuaż na plecach, dokładniej na lędźwi. Na kolczyk uzbierałam, poszłam do salonu i powiedziałam, że chciałabym przebić sobie pępek. Pani się uśmiechnęła i bardzo łagodnie zasugerowała, że jestem za młoda. Wtedy wyszłam stamtąd zła jak osa (z jakieś 2 tygodnie wcześniej koleżanka w moim wieku, tyle że wyglądająca na starszą przebiła sobie bez problemu i nikt jej uwag do wieku nie robił), a teraz w życiu bym się nie zdecydowała. Nie myślałam o tym, że za te 10 lat, nie będę na pewno tyle ważyć co teraz, skóra się rozciągnie i kolczyk czy też tatuaż nie będzie już taki ładny. A teraz mnie już do tego nie ciągnie. I cieszę się, że mam przebite tylko uszy ;] -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mnie kusi trochę jakaś dyskretna forma wyrażenia braterstwa. To takie wieśnieckie, że aż fajne. Takie coś jak ma Barat z Dohertym (ciekawe czy żałują...). Może se kiedyś wytatuujemy Cocotampons na hmmm... plecach czy coś czy ten.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Katon, to strasznie wieśniackie
![]() chociaz, jak kazdy miałby kolejną litere z nazwy, to potem mozna by was ustawić w rządku i odczytać... ![]() -------------------- ![]() ha! |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
_-_
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
rozmiar, wykonanie, miejsce - niebardzo, ale motyw (:
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Chciałabym sobie zrobić tatuaż, ale nie mogę. Ani kolczyka w pępku. :/ Ze względów czysto praktycznych, niestety. W ogóle nie panuję nad swoim wyglądem. Nawet włosów bez pozwolenia obciąć nie mogę ani zmienić ich koloru (choć teraz przemycę ciemnorudy, myślę, że to przełkną). Cóż. Coś za coś.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Kira, ten co pokazałaś jest fuj.
ja dzisiaj doszłam do wniosku ze sie nie bede juz wiecej przekłuwać ani tatuować ani nic. moja kumpela zrobiła sobie kolczyk w uchu w miejscu, takim, no..dziwnym dla mnie miejscu, bo tu (czerwona kropka). i mowila ze bardzo bolalo. i po ch... mi takie cos? ani to ladnie nie wygląda ani nic. |
Kira |
![]()
|
ale ja go pokazałam w kontekście kibicowsko-italijskim. :) wizualnie mi się nie podoba.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
mi się żadne tam tatuaże nie podobają. wole rzeczy zmywalne ;d
nawet uszu nie przekłułam. jestem niefajna ;ddd -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja uszy miałam przekłute dwa razy. I dwa razy mi zarosły. I jeszcze raz a piać muszę :/
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:55 |