Komiks(ciag Dalszy...robie Postepy:p)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Komiks(ciag Dalszy...robie Postepy:p)
black butterfly |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 19.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hm...klauny bardziej podobaly mi sie w rzeczywistosci, teraz wydaja sie byc,hm... takie dziecinne, jakby nie dokladne (temu na pierwszym planie powinnas zrobic wielkie afro
![]() mzoe efekt byl zamierzony,ale mi nie za bardzo przypadl go gustu, troche z tym przedobrzylas ^^ za to tlo jest baaradzo ciekawe, ale nie pasuje mi do pozostalosci :] a moim skromnym zdaniem fajniejsza jest przerobka (smoka) i ma klimacik, taki jesienny, cieply i ach ![]() zielony tez oki swietnie skomponowalas odcienie zieleni ^^ pozdrawiam ![]() |
tysiącmałychludzików |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 26.10.2006 ![]() |
Błędy:
- nieproporcjonalne ( za duża głowa w stosunku do nóg) - oczy: nie ma dokładnie zarysowanych oczu to nie moze być czarna plamka >.<# Pochwała: - ciekawe, szczególnie to drugie, czarne ![]() - rysy: ładne, aerodynamiczne a za razem zaplanowane Teraz co do zielonego i tego na dole: - zielone oko ma w sobie to COŚ - a rysunek niżej jest boski, już kiedyś mi go pokazywałaś i serio mi sie podobał, bo jest takui inny i sensowny, pokazuje uczucia |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja ogolnie jednak wole fotografike ;]
Ale z tego co przejrzalam pi razy drzwi te prace, to sa tak jak ktos tu napisalam takie bazgrolki ;] Klimatyczne. Brr...Boje sie klaunow [; Nie pokazuj ich wiecej ; ) I sie nie przejmuj tekstami typu "nie podoba mi sie bo tak". Moje prace a raczej fotografie np. z Digartu sa notorycznie wyrzucane ; ) Bo ciagle im cos nie pasuje, przewaznie ostrosc <; ) Wiec sie totalnie nie przejmuj. Peace xD -------------------- she wolf.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
kOberko twoje prace wyrzucają?? To ja już się z nimi rozprawię <zaciska pięści>... A co do ostatniej pracy! Kochana wybacz nie skomentuje gdyż..
I LOVE JAPAN!!! I wszystko co z tym związane. To moja subiektywna ocena że praca jest bardzo bardzo dobra a tematyka wybitna :P -------------------- Luke I'm your father!!!
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Karuś no niestety ;]
Dla nich moje prace są ble, fuy i w ogóle psieff ;] Ale spoko loko ;] umcyk, umcyk, szczyk, szczyk, ol jeaahh za kilka lat im pokażę ;p -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:14 |