Optymizm.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Optymizm.
Estlai |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 27.08.2006 Skąd: Mazańcowice. Płeć: Kobieta ![]() |
W szczęściu pływając
Na łódce pełnej marzeń Łowię miodową wędką Kawałki swych wyobrażeń. Szukając optymizmu Nurkuję w samej sobie I własną radość, jak plastelinę Kształtuję, lepię, robię. Podnoszę wesołości muszelkę Co na brzegu samotnie leżała Specjalnie dla mnie stworzona Kolorowa. Jak całe życie - wspaniała. Nie powiem o tym jeziorze ludziom Niech sami znajdą w swej bytności Tak widoczne i tak piękne Najgłębsze Jezioro Wspaniałości. -------------------- Kiedyś - Klaud.
Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. Jean Cocteau |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się. Szczególnie druga zwrotka, plastelina mnie ujęła ;] Jeden z ładniejszych Twoich wierszy, a już kilka razy miałam okazję je czytać. Widać, że coraz bardziej się rozwijasz i hm... dojrzewasz.
Przynajmniej mi się tak wydaje - mówiła osoba, która za poezją nie przepada i się na niej nie zna ;) -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
takie to
delikatne że zaraz mi odfrunie. ładne -------------------- |
aina |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 75 Dołączył: 31.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo ładny wiersz. Najbardziej spodobała mi się trzecia zwrotka, z muszelką.
-------------------- "Czas leczy nasze rany, ale zmarszczki są bardziej uparte"
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Tak zgadzam się... wers z muszelką jest sliczny...Calośc taka ulotna i piękna... No cóż ale życie jest okrutne... Miła odmiana...
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A mi sie kojarzy z przedszkolakiem recytujacym wierszyk. Choc nie jest zle.
Jednak do mnie nie przemawia, ciut za slodkie. Wybaczcie brak polskich liter, z Turcji pisze. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:30 |