***, takie krótkie coś
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
***, takie krótkie coś
Juicy |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 03.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Dlaczego ludzie ludziom
nie ufają? Dlaczego-miast kochać -ranią? A potem- zdziwieni -pytają: dlaczego to nas zawsze ranią? -------------------- Some secrets need to be kept
Some stories should never be told Some reasons shouldn't be understood They just might turn your blood cold |
Yoogol |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 01.09.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niezły wierszyk. Sama go ułożyłaś?? Hee Pozdro
|
Juicy |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 03.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Oczywiście, że sama go napisałam.
Pozdro -------------------- Some secrets need to be kept
Some stories should never be told Some reasons shouldn't be understood They just might turn your blood cold |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi sie, tylko z tym -miast, az mi sie prosi o zamiast, bo tak czuje jakies starsze wydanie polskiego... Ale tak jestem za
![]() yoogol, konstruktywna wypowiedz... |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Krótkie i z polotem... Zgadzam sie z Rookwood... po co ten archaizm tam??
-------------------- Luke I'm your father!!!
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Przeslanie bardzo dobre, ale forma prosta jak w morde strzelil. Przyda sie ciut poezji w poezji. I archaizmami sie tego nie zalawi.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:15 |