Tysiąc I Jeden
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Tysiąc I Jeden
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ktoś mówił, że piszę chaotycznie? Nieeee, no skądże. Ale taki mam po prostu ostatnio nastrój. Chaos króluje.
Tysiąc i jeden Ile jest ciszy w godzinie wyliczymy razem za krokiem krok tysiąc i jeden Chciałabym żyć w świecie dwuwymiarowym o odległościach nie większych niż paczka zapałek albo dym z papierosa wężysty Chciałabym dotknąć Ciebie przez ścianę Zamilkąć trochę, wsłuchana w niebo ponoć chóry anielskie zawsze grają jazz Chciałabym być ptakiem szybkoskrzydłym szaropiórym szarookim szybkoskrzydłym ptakiem Ile jest ciszy w godzinie wyliczymy razem tysiąc i jeden krok Ten post był edytowany przez Sihaja: 19.09.2006 22:47 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Rzeczywiście, chaos króluje...
Wiersz jest całkiem ładny. Co prawda nie wzbudził we mnie jakichś głębszych emocji, ale czytało się go przyjemnie. Udane były zwłaszcza: QUOTE Chciałabym żyć w świecie dwuwymiarowym o odległościach nie większych niż paczka zapałek albo dym z papierosa wężysty oraz QUOTE Chciałabym być ptakiem szybkoskrzydłym szaropiórym szarookim szybkoskrzydłym ptakiem Ale jednak... trochę zbyt chaotycznie. Trochę to przeszkadza. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nierówny. Słaba zwrotka o ptaku. Sapkowska jakaś taka i to nie jest komplement
![]() Brak jakiejś przewodniej myśli chyba. Przynajmniej nie wyczuwam. Ale czy to zarzut? Wiesz jak się u mnie kształtują relacje treść - forma... Rewelacyjny początek (i koniec). Taki bardzo Twój. I ten niebiański jazz jest ujmujący. Bywało lepiej, ale Ty po prostu poniżej pewnego poziomu nie schodzisz i to nadal jest bardzo dobra poezja. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Saaaaaapkowska? No ten tego, tego się nie spodziewałam XD
Myśl przewodnia jest. Ale objaśniać nie będę, każdy przecież sam czyta wiersz i dla każdego może to być co innego ![]() Dziękuję za komentarze, wszakrze. Im więcej krytyki tym lepiej. -------------------- |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się podobało... Nie wiem czemu ale twoje wiersze tworzą niepowtarzalny klimat i sie sieplej na serduszku robi
![]() -------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:12 |